LCD Digitalni Termostat za Ogrevanje Programabilni Wall-mounted Peči Wifi Brezžični Termostat za Nadzor Temperature Konstantno LCD Digitalni Termostat za Ogrevanje Programabilni Wall-mounted Peči Wifi Brezžični Termostat za Nadzor Temperature Konstantno LCD Digitalni Termostat za Ogrevanje Programabilni Wall-mounted Peči Wifi Brezžični Termostat za Nadzor Temperature Konstantno LCD Digitalni Termostat za Ogrevanje Programabilni Wall-mounted Peči Wifi Brezžični Termostat za Nadzor Temperature Konstantno LCD Digitalni Termostat za Ogrevanje Programabilni Wall-mounted Peči Wifi Brezžični Termostat za Nadzor Temperature Konstantno LCD Digitalni Termostat za Ogrevanje Programabilni Wall-mounted Peči Wifi Brezžični Termostat za Nadzor Temperature Konstantno

LCD Digitalni Termostat za Ogrevanje Programabilni Wall-mounted Peči Wifi Brezžični Termostat za Nadzor Temperature Konstantno

€49.71 €34.80
Na zalogi
s60799

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Moč: Wireless Receiver
  • Certificiranje: NOBEN
  • Številka Modela: Wifi, Ogrevanje Termostat

  • Pametni brezžični LCD termostat za ogrevanje z nizko porabo energije, je zasnovana za električni, kjer ventil za nadzor vode ogrevalni sistem.To je tedensko programiranje in mogoče nastaviti 6 obdobjih vsak dan z različno temperaturo.Skozi temperaturi ventil med soba okolje in nastavitev temperature, je mogoče, nadzor ogrevanja prek brezžičnega omrežja na daljavo in APLIKACIJE, lahko izberete tudi ročno upravljanje in obdobje nadzor.

    Značilnosti:

    Pametni Brezžični Termostat: sprejme z napredno čip nadzor in visoko natančnost senzorja, nizka poraba energije grelna naprava je namenjena za električni, kjer ventil za nadzor vode ogrevalni sistem.

    3.35-palčni LCD-Zaslon: realni čas prikaza sobni temperaturi, teden, trenutni čas in nastavitev temperature na zaslonu.z belo osvetlitvijo za jasno ogled v slabih svetlobnih pogojih.

    Inteligentni Stalen Nadzor Temperature: s primerjavo realnem času sobni temperaturi in temperaturi nastavil uporabnik, se samodejno vklopi/izklopi ogrevanje naprave za uresničitev cilja samodejno stalen notranji nadzor temperature.

    Prihranek energije Programabilni Funkcija: termostat je tedensko programiranje in mogoče nastaviti 6 obdobjih vsak dan z različno temperaturo.Izberete lahko tudi ročno upravljanje in obdobje nadzor.Zelo priročno in varčevanje z energijo.

    Daljinsko upravljanje: možno je, da nadzor električni grelni sistem preko vaš mobilni telefon APP(Smart Life), kadarkoli in kjerkoli.

    Anti-zamrznjene Funkcije: v stanju zaustavitve, termostat se bo samodejno vklopil, da začnete ogrevanje pri sobni temperaturi pod 5℃, in samodejno izklopil, ko ga doseže do 7℃.

    Stabilno Brezžični Prenos: brezžični prenos razdalja do 200 m (v odprtem prostoru).Samo powered by 2pcs AAA baterije oddajnika lahko steno nameščenih ali prosto stoječe na mizo.

    Uporaba: primerno je za nadzor nad ogrevanje sanitarne vode, električni ventil za ogrevanje sanitarne vode in steni visi peči.

    Specifikacije:

    Material: ABS

    Senzor Temperature: NTC

    Temperaturno Območje: 0~90℃

    Nastavitve Temperature: Območje: 5~90℃

    Temperatura Natančnost: ±1℃

    Poraba: Pakiranje Seznam:

    1 * Oddajnik

    1 * Sprejemnik

    1 * Plošča

    2 * Podpora Nosilec

    2 * Vijak

    2 * Sidro

    1 * Priročnik (Angleščina)

    1.Mi ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem post,HK post EMS,DHL, Fedex,in tako naprej,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil.mi smo nezmožen za nadzor dostavo časa,ker ga je obdelala Tretjih oseb, storitev.

    2.Če niste prejeli izdelek po 45 dni,se najprej obrnite na nas,in ne odprite spora neposredno,bomo rešiti hitro in na najboljši način.

    3.Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

    4.Storitev tranzitni čas je, ki jih prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo,zlasti med prazniki.

    1 .Če ste zadovoljni z našimi izdelki,vas prosimo, da nas 5 Zvezdic Pozitivne Povratne informacije.Najlepša hvala.

    2 .Če niste zadovoljni naših izdelkih,vas prosimo, stik z nami prvič.Bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težavo.

    1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

    2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

    3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si .Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

    4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

    Mi smo vedno dobrodošli na debelo in padec ladijskega prometa.

    1.Odstranite naš logotip in oglasov od parceli.

    2.Odstranite povzetju ali predračunu.

    3.Podpora CSV/Excel Storitev.

    4.Ni omejeno parka za izpolnitev naročil na dnevni osnovi.

    5.Uporabljamo ePacket dostava za večino držav, kot so zda, Kanada, Avstralija, ruska Federacija, Nemčija, Francija , Španija , Združeno Kraljestvo in na Novi Zelandiji.

    6.Prednost dostava, hitra dostava v roku 48 ur.

    7.Brez promocijskega gradiva je priložen.

    Oznake: opentherm termostat, livolo, wifi brezžični termostat, smart termostat wifi, termostat wifi, termostat wifi brezžični, centralni termostat wifi, mestno termostat, homekit, termostat tuya.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki