Evropski In Ameriški Modni Prodajajo kot Vroče Pecivo Nakit Multi-Element Preprosta Ogrlica Runo Čipke Nastavite Choker Ogrlica X0029

Evropski In Ameriški Modni Prodajajo kot Vroče Pecivo Nakit Multi-Element Preprosta Ogrlica Runo Čipke Nastavite Choker Ogrlica X0029

€84.77 €76.30
Na zalogi
s62339

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Kovine Tipa: Aluminij
  • Postavka Vrsta: Obeski
  • Spol: Unisex
  • Obeski Vrste: Krog
  • Fine ali Moda: Moda
  • Obliko\vzorec: Kaplja Vode

  • Priporoča lastnik trgovine Tipka priporočilo 8.50 4.90 6.70 5.50 6.80 5.50 4.00 6.50 6.20 6.20 3.70 4.70 Izdelek uvod podrobnosti o Izdelku Material: čipka flanela zgrinjati krpo Barva: črna

    Velikost/teža: glej levo sliko

    Izdelek pravi strel grafikon

    Najboljše elemente show Nov izdelek cena 3.5 0

    Novo novo ceno izdelka 3.0 0

    Novo novo ceno izdelkov za 5,7 0

    Novo novo ceno izdelka 3.50

    Novo novo ceno izdelka 4.6 0

    Novo novo ceno izdelka 8.2 0

    Novo novo ceno izdelka 2.7 0

    Novo novo ceno izdelka 3 . 5 0

    Nova

    Nakup opombe

    1. proizvajalci dobava originalnih izdelkov

    2. o velikosti

    Velikost je ročno merjenje.zaradi različnih merskih orodij in metod merjenja, bo prišlo do napake, za 2 mm.prosimo, da upoštevate velikost grafikona in vrednotenje podrobnosti glede na svojo običajno nosi navade in trgovina neodvisno.

    3, o dostavi

    Privzeto Express je Yuantong Express.Prosimo, obrnite na servis če potrebujete druge express dostava.Naročila, oddana pred na isti dan ne je treba narediti zdaj.Morali narediti izdelek, storitev za stranke, vam bo stik v naprej.

    Nakit za vzdrževanje:

    1. nakit je pogosto nadomesti isti kos nakita je treba izogibati za dolgo časa, še posebej v vročih poletnih, nakit nanašanje je enostavno spodkopljejo, ko so izpostavljeni znoj, za dolgo časa, zato je najbolje, da pripravite več kosov nakita za redno zamenjavo.

    2. stik s kemikalijami, nakit je enostaven za škodo.aroma kopanje, klora v plavanju, soli v morski vodi, itd.bo to povzročilo korozijo oznake na nakit nanašanje, tako da vse okraski mora biti odstranjen, preden se za kopanje ali plavanje.

    3. trčenje je preprosto obrišite cvetje, skladiščenje morajo biti previdni, ne prekrivajo nakit skupaj, mora biti shranjena v originalni embalaži vrečko ali dane v nakit polje z majhno mrežo, da se prepreči drgnjenje površine cvet.

    4. čisto nakit, od časa do časa, uporabljajte mehko in fino ščetko za obrišite površino nakit, da odstrani površinske madeže.

    5. nanesite plast prozoren lak na kovinske površine, ki se lahko izognejo stiku med okras in zraku in nositi za daljši čas.

    Oznake: necklac, grelnik vode philips element, veliki biseri nakit ogrlica, pečemo kositra, ig, ovratnik odklopite, mechosen, veselje abeceda, orseund iris vrh, choker gothic.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki