5 v DC 12V 24V LED Avtomatizacijo Doma Delay Timer Control Stikalo Rele Modul Digitalni prikaz Timer Rele za Nadzor Stikalo Modul 2019 5 v DC 12V 24V LED Avtomatizacijo Doma Delay Timer Control Stikalo Rele Modul Digitalni prikaz Timer Rele za Nadzor Stikalo Modul 2019 5 v DC 12V 24V LED Avtomatizacijo Doma Delay Timer Control Stikalo Rele Modul Digitalni prikaz Timer Rele za Nadzor Stikalo Modul 2019 5 v DC 12V 24V LED Avtomatizacijo Doma Delay Timer Control Stikalo Rele Modul Digitalni prikaz Timer Rele za Nadzor Stikalo Modul 2019 5 v DC 12V 24V LED Avtomatizacijo Doma Delay Timer Control Stikalo Rele Modul Digitalni prikaz Timer Rele za Nadzor Stikalo Modul 2019 5 v DC 12V 24V LED Avtomatizacijo Doma Delay Timer Control Stikalo Rele Modul Digitalni prikaz Timer Rele za Nadzor Stikalo Modul 2019

5 v DC 12V 24V LED Avtomatizacijo Doma Delay Timer Control Stikalo Rele Modul Digitalni prikaz Timer Rele za Nadzor Stikalo Modul 2019

€4.19 €2.72
Na zalogi
s62584

  • Zaščito Funkcija: Zaprti
  • Številka Modela: Časovnik Za Preklop Modula
  • Blagovna Znamka: VBESTLIFE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Kontaktne Obremenitve: High Power
  • Teorija: Časovni Rele
  • Certificiranje: NOBEN
  • Uporaba: Splošni Namen
  • Napetost: Other

  • 5 v DC 12V 24V LED Ho Avtomatizacije Zamudo Tir Nadzor Stikalo Rele Modul digital display (Digitalni zaslon Tir Rele za Nadzor Stikalo Modul

    Funkcije: To je tir rele modul z visoko natančnost, stabilno in zanesljivo delovanje .

    S u podpora 2 načini, pon način(ko) in cikel način, in lahko enostavno preklopite v način za prilagajanje skakalec .Co nnect 2 žice "K ey" če potrebujete modu le, da delo recurrently po vklop .

    T tukaj so mnoge napetosti in tim e paleto f ali vaši izbiri, b oth "na" ti in "off" ti so nastavljivi .W idely uporabljajo na tir operacijski equipnt, pralni ponavljajoče testno vezje, fish tank občasno črpalke itd.).

    Specifikacije:

    Tip: 5 V,0-30 min/5 V,0-24hr/DC12V,0-120min/DC12V, 0-24hr/DC24V,0-15min/DC24V,0-30 min (Opcija)

    Prosimo, upoštevajte, da če izberete drugo vrsto,pustite ssage,povej, kateri tip, ki ga želite.

    Quiescent Tok:

    Dinamični Tok: 45mA/12V; 90mA/5V; 30mA/24V Kontakt: 1 skupino NO+NC

    Nosilnost: 10A(AC0-250V, DC0-30V)

    Velikost: 70*20*18 mm / 2.75*0.78*0.7"

    Ti Natančnost: vrednost*0.001

    Pon.Način:

    1. Modul vklopu, Ko se sproži rele je vklopljen, tir zamudo off.

    2. Ko se sproži na zamudo proces, ag ain sproži, bo imdiately prekine zamudo.

    Cikel Način:

    1. Modul vklopu, Ko se sproži rele je vklopljena (T1) tir zamudo off. (T2) tir zamudo

    na.

    Tak cikel.T1 in T2 so določene v dveh nastavljiv upori, oz.

    2. Ko trig gered na zamude proces, ponovno sproži bonusna igra, se bo imdiately prekine zamudo.

    Paket Vključuje:

    1 x Tir Rele Modul

    O povratne informacije

    Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Pls, da nam 5 Zvezdic

    Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše custor storitve.Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije po prejemu paynt.Če ste nezadovoljni s svoje predmete, se prosimo obrnite na naše Custor Storitev.

    Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% custor zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas imdiately, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

    Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

    Paynt

    1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih paynt procesor DEPOZITNI.

    2) Paynt mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

    3) Če se ne morete prevzem imdiately po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Paynts mora biti končan v roku 3 dni.

    O ladijski

    1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen, tako držav in APO/FPO)

    2. Nalogi, obdelani tily po paynt preverjanje.

    3. Smo le ladja, da confird red naslovov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

    4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

    5. STORITEV TRANZIT TI je, ki jih je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni tis lahko razlikujejo, predvsem v času turistične sezone.

    6. Če še niste prejeli shipnt v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo spremljali shipnt in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je, custor zadovoljstvo!

    7. Zaradi stanja staleža in ti razlik, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

    8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

    9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

    Vrne in Vračilo

    1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO kupnine ALI REPLACENT.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

    2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

    3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.ALI, lahko izberete, da replacent.

    4. Bomo nosi vse stroške prevozov, če prod u ct (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

    Oznake: zaslon senzor, 12v led avtomatizacija delay timer control stikalo, vezja števec, Vezje Nadzor, rele timer, vezje zakasnitve, 12 v časovnik, 12v delay timer stikalo, led delay timer control stikalo, digitalni led avtomatizacija delay timer.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki