UCRT 3 v 1 out 3D Tiskalnik Šobe več barve medenine Iztiskanje Diamond hotend 0,4 mm 1.75 mm Žarilno Reprap 3D tiskalnik deli UCRT 3 v 1 out 3D Tiskalnik Šobe več barve medenine Iztiskanje Diamond hotend 0,4 mm 1.75 mm Žarilno Reprap 3D tiskalnik deli UCRT 3 v 1 out 3D Tiskalnik Šobe več barve medenine Iztiskanje Diamond hotend 0,4 mm 1.75 mm Žarilno Reprap 3D tiskalnik deli UCRT 3 v 1 out 3D Tiskalnik Šobe več barve medenine Iztiskanje Diamond hotend 0,4 mm 1.75 mm Žarilno Reprap 3D tiskalnik deli UCRT 3 v 1 out 3D Tiskalnik Šobe več barve medenine Iztiskanje Diamond hotend 0,4 mm 1.75 mm Žarilno Reprap 3D tiskalnik deli

UCRT 3 v 1 out 3D Tiskalnik Šobe več barve medenine Iztiskanje Diamond hotend 0,4 mm 1.75 mm Žarilno Reprap 3D tiskalnik deli

€14.00
Na zalogi
s62725

  • Številka Modela: A065
  • Vrsta: 3 v 1, iz Multi Medenina Šoba
  • Blagovna Znamka: UCRT
  • Postavka Vrsta: Šoba

  • Postavka podrobnosti Značilnosti: Šoba:0,4 mm.Nitke Velikost:1.75 mm.Enostavno kalibracijo Boljšo natančnost v primerjavi z multi-šoba tiskanje Tiskanje z 3 različne barve Minimalno žarilno odpadkov, vključno s Postavko 1pcs x 3 v 1 Nastavek multi color toplote blcok z šoba (Ekstruder slika ni vključena)

    O Pošiljki: 1. Soaring.si Standardna Dostava (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Vrnitev & Vračilo: 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.O Jamstva: 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.O Povratnih Informacij: Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

    Oznake: diamond šoba, 3d tiskalnik diamond hotend, cs pojdi pištolo, hotend, awp cs pojdi, 3d tiskalnik sod, 4 v 1 iz hotend, 3d tiskalnik varovalka, diamond hotend, tmc5161.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki