Seksi Črn Dolg Rokav Prom Oblačenja 2020 Seksi Eno Ramo morska deklica Split Večerno obleko Dubaju, Formalno Stranko Obleko vestido de praznik

Seksi Črn Dolg Rokav Prom Oblačenja 2020 Seksi Eno Ramo morska deklica Split Večerno obleko Dubaju, Formalno Stranko Obleko vestido de praznik

€158.53 €145.84
Na zalogi
s6281

  • Silhueta: A-LINIJE
  • Blagovna Znamka: cecelle
  • Vrsta Tkanine: Til
  • Številka Modela: Črna Prom Obleke
  • Dolžina: Long Prom Dresses
  • Pasu: Naravni
  • Rokav Slog: Ena Ramenski
  • Slog: seksi prom obleke
  • Priložnosti: Maturantski ples
  • Dekoracijo: Beading
  • Zgrajena v Modrc: da,
  • material: Poliester
  • Postavka Vrsta: Maturantski Ples Obleke
  • Slike Dejanske: No
  • Vlak: Sodišče Vlak
  • Dolžina Obleke: Tla-Dolžina
  • Izrez: Ljubica
  • Rokav Dolžina(cm): Polno

  • Cecelle je podružnica blagovna znamka NNINEBLUE Podjetje, ki je bilo ugotovljeno v letu 2008. Po več letih hitro narašča, smo jih goji do obleke specializirano podjetje za visoke kakovosti, vendar cenovno poročne obleke, Družico Obleke, Mati Nevesta Obleke, Roža Punca Obleke, Maturantski ples Obleke, Formalno Večerne Obleke in druga Kratka Stranka Obleke, kot so Cocktail Obleke, Diplomi Obleke, Ples Obleke in tako naprej.Mi samo uporabo vrhunskih materialov, z namenskim ročno izdelave za ustvarjanje sanjska obleka za vaš poseben dan.Vsako naše obleke je ponovno preveri premislite, preden ga je poslal kupec.Razen obleke v naši trgovini, imamo tudi oblikovanje po meri storitev, nam lahko pošljete fotografij ali povezav za obleko, ki vam je všeč, vam bomo ponudbo, v 12 urah.Klepet z storitve za stranke, vam ne bo nikoli pozabil, kako strokovno naš oddelek za podporo strankam dama je!

    1. Cena je samo za snežiti, opremo na fotografijah je ne prihaja z obleko, če želite, da se skupaj z obleko, se obrnite na servisno službo.

    2. Ko oddate naročilo, vljudno prosim napišite vašo poroko ali dogodek datum v remarking polje , tako da lahko ocenimo, ali smo lahko dovolite, da ga boste prejeli v času.

    3. Katero koli obleko, ki se lahko meri v standardnih velikosti in velikosti po meri.Če želite naročiti po meri, velikost, obleka, prosimo, izberite standardno, da naj bi šel skozi, potem napišite vse svoje meritve v remarking polje ali nam pošljite sporočilo.

    4. Skoraj vse naše obleke lahko meri v barv iz naše barvne grafikon, prosimo, vpišite barvo število v remarking polje.Če niste prepričani, katera barva je barva, ki jo želite, nam pošljite sporočilo.

    5. Za plus velikost obleke, tam bo $19-$49 plus velikost pristojbine je odvisna od zahtevnosti obleko.

    6. Rahle barvne razlike lahko obstaja,ne moremo pravi obleko barva se bo točno isto, kot fotografij na spletu.In ne bomo sprejeti complian barvne razlike.

    7. Kar obleko traja približno 7-15 delovnih dni , pa morda manj ali več, odvisno od zahtevnosti obleko.Zelo rush da, prosimo, poizve z storitve za stranke prvi.

    8. Mi lahko pošljete barvnih vzorcev pred naročilom , kupci morali privoščiti $25 ladijskega stroškov (fast shipping metoda) ali $15 (počasen način dostave).

    9. Cena ne vključuje nobenega davka, če se davek, ko je paket, ki poteka vaši državi carine, prosimo, sodelujejo ladjarske družbe, da poskrbi za carinjenje, če obstaja kakršen koli carinskih dajatev, mora biti zagotovljena s strani kupca.Hvala vam za vaše razumevanje in sodelovanje.

    10. Za Brazilijo stranke,ko oddate naročilo,prosimo vpišite vaš CPF število v remarking polje ali tako, da pošlje sporočilo na nas.

    Včasih, boste ljubezen obleko, ampak mislim, da bo bolje z drugačno ali izrez...Cecelle je vesel, da bo vaše sanje uresničile.Na podlagi obleko slog, ki vam je všeč, lahko naredimo največ sprememb želite brezplačno, nekatere druge spremembe bo stalo nekaj več.Če želite, da bi spremembe na obleki, prosimo, pošljite poizvedbo na našo customer service, vam bomo odgovorili v 12 urah.

    Cecelle podjetje ne samo, da občani, ampak tudi trgovina na debelo.Če ste trgovec, veseli smo, da dolgoročni odnos z dobavo vam kakovostne, vendar cenovno veleprodajnih cen obleke.Ali pa če ste samo posameznika, ampak želijo, da kupite veliko obleke eno uro, lahko tudi uživate na veleprodajne cene.Prosimo, poizve z storitve za stranke, da bi dobili več informacij o trgovina na debelo.

    Če obstaja kakršen koli problem z izdelka, ki ste ga prejeli, prosimo, da nam pošljete sporočila v roku 7 dni po prejemu postavke z obrazložitvijo napake in slike za prikaz napake.Naš uporabniški servis vam bo odgovor, ki ste v 12 urah, da vam pomaga rešiti problem čim prej.Vse zapadle se pritožuje, ne bodo obravnavane.

    Skoraj vse naše obleke so po meri, to pomeni, obleka je bila narejena v svojo velikost in barvo.Težko je preprodajal je, da vsakdo, če ste jo vrne.Smo porabili veliko časa in denarja, na kar eno obleko, posebej za vas, tako da za kateri koli vrnete, ne bo 40% obleko cena, obnavljanje pristojbina in stranke se bodo morali privoščiti ladijskega stroškov za pošiljanje nazaj.

    Če samo zato, ker stranke ne želijo plačati za davek na carinsko in zavrne prijavo za paket, ne bomo vračilo denarja.

    Naši najdražji stranke, preden boste kraj, da, prosimo poskrbite, da boste ljubezen slog in ko oddate naročilo, prosimo poskrbite, da izberete pravilno velikost in barvo.Smo poskušali naše najboljše, da bi vsaka ženska obleka popolna.

    Kot veste, dobre ocene so zelo pomembna za vsako trgovino.Če ste zadovoljni z našim izdelkom in naših storitev, prosim, pustite dobre ocene in 5 zvezdic, da nam bo to v veliko pomoč, da naše podjetje.Za vsakogar, ki je zapustil dobre ocene, vam bomo ponudili veliko kupon nagrada za prihodnja naročila.

    Oznake: črnega tila obleko barve, ysl črna obleka, til tutu obleko rdeče črno, swimweare obleka black, uglam obleka black, weddimg obleko črnega tila, obleko črnega tila obleko, cvetovi obleka black, womwn obleka black, dugarees obleka black.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki