Varjenje aluminija Žica iz Aluminija Varjenje Palico 10pcs 5ocs Motherboard Vzdrževanje Elektrikar PCB Bakra, Srebra Trmast Trajne Varjenje aluminija Žica iz Aluminija Varjenje Palico 10pcs 5ocs Motherboard Vzdrževanje Elektrikar PCB Bakra, Srebra Trmast Trajne Varjenje aluminija Žica iz Aluminija Varjenje Palico 10pcs 5ocs Motherboard Vzdrževanje Elektrikar PCB Bakra, Srebra Trmast Trajne Varjenje aluminija Žica iz Aluminija Varjenje Palico 10pcs 5ocs Motherboard Vzdrževanje Elektrikar PCB Bakra, Srebra Trmast Trajne Varjenje aluminija Žica iz Aluminija Varjenje Palico 10pcs 5ocs Motherboard Vzdrževanje Elektrikar PCB Bakra, Srebra Trmast Trajne Varjenje aluminija Žica iz Aluminija Varjenje Palico 10pcs 5ocs Motherboard Vzdrževanje Elektrikar PCB Bakra, Srebra Trmast Trajne

Varjenje aluminija Žica iz Aluminija Varjenje Palico 10pcs 5ocs Motherboard Vzdrževanje Elektrikar PCB Bakra, Srebra Trmast Trajne

€1.80 €1.35
Na zalogi
s6337

  • Blagovna Znamka: Simniam
  • Premer: 2,0 mm,za 1,6 mm
  • Teža: 13g,23g,10g,20g

  • Varjenje učinek, je dobro: varjenje učinek je poln, gladek!S pomočjo notranjih prahu.Z nizko tališče, dobro pretočnost, trdota in žilavost, dobro tesnjenje.Ne bo treba uporabljati drugih toka v prahu

    Neposredna uporaba: ne potrebujete kakršne koli toka poweder, odprite paket, ki se uporablja!Zelo priročno!Enostavno vara.

    Varjenje: firsst uporabite smirkovim papirjem na poljskem medenine in aluminija cevi varjenje deli (mora za čiščenje kovinskih površin je barva, oksida, olje, itd), ki se gibljejo pištole, da se segreva enakomerno varjenje delov, in nato še naprej uporabljajo elektrode za varjene, Ko se temperatura dvigne za 360 stopinj, bakra in aluminija, varjenje rod za taljenje in enakomerno v skupno, Odstranite gorilnik po vara je poln in čaka hlajenje je v REDU.Nadaljnje zdravljenje po hlajenju tok ostanek je viden, vendar ne jedka, ne-higroskopski in trdno pritrjena.

    Specifikacija:

    Barva: Srebrna

    Slog: 1.6 mm, 2,0 mm, 2,4 mm

    Material: tok spajkanje aluminija varilne žice

    Količina: 10pcs

    Proizvod velikost: 50 cm

    Razlika med pretokom in žica z jedrom in trdno žice

    1. Učinkovitost proizvodnje: Za proizvodnjo učinkovitosti toka-polnjena žica sprejme neprekinjeno varjenje metodo, tako da je učinkovitost proizvodnje je visoka; v primerjavi s trdno žice, ker jedro žice je manj varjenje spatter in dobro vara oblikovanje, zmanjšuje odstranitev spatter in Čas popravila mleti vara površino.

    2. Prilagodljivost jekla: v Primerjavi s trdimi, varilne žice, tok-polnjena varilne žice na splošno poteka skozi jedro prehod zlitine element, tako zlitine sestava se lahko nastavite od kot ročna elektroda, da izpolnjujejo zahteve iz varjene jeklene.Trdno žice je treba ponovno smelted vsakič, ko zlitine sestava je prilagojena.Ima številne procese in je težko nadzorovati, zato je težko, da izpolnjujejo zahteve majhno količino, in še veliko sort.Poleg tega so nekatere legiranega jekla trdno jedro žice ima slabe risanje uspešnosti, in to je težko potegniti v željeni žice.V tem času, jedro varilne žice kaže svoje edinstvene prednosti.

    3. Stroški uporabe: v Primerjavi z ročnim elektrode in trdna žice, cena toka,-spajkanje žic, je veliko.Vendar pa za obsežno, uporaba flux-polnjena žica se skrajša proizvodni cikel in enostavno zagotavlja kakovost vara, zato splošno učinkovitost prinesel ga je zelo visoka.

    4. Odpornost na vlago: Zaradi omejitve svojih proizvodnih obliki, redni jedro žice ima stalno vrzel na strani svoje jeklene kože.Zato, jedro varilne žice ne ostane predolgo po odprtju embalaže, da se prepreči prekomerno absorpcijo vlage in ki vplivajo na varjenje kakovosti.

    [Uporabo toka, žica z jedrom in trdno žice]

    1. Flux-polnjena žica se uporablja predvsem za ravno varjenje in file varjenje, ki se uporablja za varjenje stroji za gradnjo, težkih strojev, jeklenih okvirjev, mostovi, itd.

    2. Trda žica se pogosto uporablja pri varjenju delo, kot polnilo kovin ali kot žica za varjenje material za električno prevodnost.V plinsko varjenje in volframa obločno varjenje, varilne žice se pogosto uporablja kot polnilo kovine.V potopljena obločno varjenje, electroslag varjenje in druge staljene elektroda plina zaščiteni obločno varjenje, varilne žice je tako polnila, kovinske in prevodnih elektrod.Posebni izbor je odvisen od surovin, ki jih je treba varjene.

    Obvestilo:

    1.Prosimo, dovolite 1-3.0 Mm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti pred nakupom.

    2.Barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslon,pls razumeti.

    3.Prosim, pusti sporočilo, preden daš slabo mnenje, če se izdelki imajo nekaj težav.

    Seznam vsebine:

    10Pcs * varjenje, elektrod

    Oznake: nakit srebrne žice, kovinske žice, cvetlični žice roll, srebrno spajko, 1mm spajkanje, pocinkane varilne palice, cooper varilne palice, 925 srebro žice, 2 aluminijaste žice, aluminijaste žice obrti.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki