Avto Smeti Enostaven Za Namestitev In Čiste visoke zmogljivosti Elektronske Design Vrata Avtomobila Sedež Nazaj Visi Smeti Škatla za Shranjevanje Avto Smeti Enostaven Za Namestitev In Čiste visoke zmogljivosti Elektronske Design Vrata Avtomobila Sedež Nazaj Visi Smeti Škatla za Shranjevanje Avto Smeti Enostaven Za Namestitev In Čiste visoke zmogljivosti Elektronske Design Vrata Avtomobila Sedež Nazaj Visi Smeti Škatla za Shranjevanje Avto Smeti Enostaven Za Namestitev In Čiste visoke zmogljivosti Elektronske Design Vrata Avtomobila Sedež Nazaj Visi Smeti Škatla za Shranjevanje Avto Smeti Enostaven Za Namestitev In Čiste visoke zmogljivosti Elektronske Design Vrata Avtomobila Sedež Nazaj Visi Smeti Škatla za Shranjevanje Avto Smeti Enostaven Za Namestitev In Čiste visoke zmogljivosti Elektronske Design Vrata Avtomobila Sedež Nazaj Visi Smeti Škatla za Shranjevanje

Avto Smeti Enostaven Za Namestitev In Čiste visoke zmogljivosti Elektronske Design Vrata Avtomobila Sedež Nazaj Visi Smeti Škatla za Shranjevanje

€8.40 €5.46
Na zalogi
s63897

  • material: Plastični
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • VELIKOST: about 15.5 * 14 * 6.5 cm
  • podpora: Dropship/Trgovina/Epacket
  • Vrsta: škatla za shranjevanje
  • Funkcija: Lahki Mini
  • Barve: črna
  • Blagovna Znamka: AUTOECHO
  • Montaža: Univerzalno za vse avtomobile doma in v pisarni
  • Vrsta Materiala: Plastični

  • Opisi: 1. Ohraniti Čisto in Urejeno: Z visoko kakovostjo avto smeti, odpadki na avtu nadstropju bo stvar preteklosti!Candy ovijalnik, prigrizek posode, soka steklenice, sode pločevinke, itd bo zdaj imajo svoje mesto v našem elegantno vozila smeti lahko.Samo vrgel plastično vrečko, v lahko, vrgel v smetnjak v kot greš o vašem dan, in ga vrgel proč vse, ko prideš domov, ali pa ga vrgel v smeti lahko na bencinski postaji.

    2. Velika Zmogljivost: Naše kakovostne plastike, smeti bin je zelo velika še lepo prilega v večini vozil.To vam bo dobro služil na dolgo družino cesti potovanj, tako vodenje vaš avto ali tovornjak čisto, medtem ko uživate družino časa na cesti ne bo vključujejo veliko čiščenje, ko pridete na yourdestination.

    3. Enostavno Čiščenje: priznajmo si, smeti pločevinke grdo in nihče ne želi, da bi porabili veliko časa za pranje njih.To ni problem z našo kakovost plastični koš za smeti-šele teči pod vodo in pustite, da se posuši.

    4. Enostaven za Namestitev: Prihaja z odstranljivo kljuke za zavarovanje!V ustrezen položaj v avto, lahko bi objavili!Lahko posnetek!Zelo priročno!Iz kavelj, ki se lahko odstrani, da je zunaj avtomobila smeti!

    5. Univerzalni Fit: Na elektronske formula vozila smeti se lahko uporablja kot darilo za nove mame, novo teen vozniki, vozniki taksijev, ali vsak, ki preživi veliko časa v svoje vozilo.

    Značilnosti: 1. Inovativne in praktične.

    2. Smeti vrečke so lahko nameščeni, enostaven za čiščenje.

    3. Uporablja zelo malo prostora v avtomobilu.

    4. Olajša nakladanje in razkladanje, ne zavijete tudi na cesti s kose.

    5. Da bo avto okolje čisto, da se boste počutili svobodno in lepo.

    6. To je bistveni element za voznike in potnike.To pomaga vzdrževati vaš avto čisto in urejeno.Je enostaven za uporabo in namestitev.

    Specifikacija:

    Material: plastika

    Barva: črna

    Velikost: o 15.5 * 14 * 6.5 cm/6.10*5.51*2.56 v

    Montaža: Univerzalna za vse avtomobile, dom in pisarno

    Seznam Vsebine:

    1 * Avto Smeti

    Opombe:

    Ne pozabite, da je zaradi svetlobne učinke, zaslon svetlost, kontrast nastavitve, itd., obstajajo lahko nekatere manjše razlike v barvnih tonov spletne strani, fotografija in dejanski predmet.

    Postavka meri ročno, da bi se lahko imeli 1cm strpnost, razumevanje bo zelo cenjeno.

    Oznake: velika nike škatla za shranjevanje, velika rattan škatle za shranjevanje, velika velikost pregleden škatla za shranjevanje, polje shranjevanje primera, keter velike skladiščenje, velika storege polje, velika za shranjevanje postelje, velika očesa skladiščenje, velika footstool shranjevanje, velika utensil škatla za shranjevanje.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki