Popravilo Praske Odstranjevalec Rag Krpo Rag Scuffs Radirka Dodatna Oprema Deli Avto Površine Popravilo Praske Odstranjevalec Rag Krpo Rag Scuffs Radirka Dodatna Oprema Deli Avto Površine Popravilo Praske Odstranjevalec Rag Krpo Rag Scuffs Radirka Dodatna Oprema Deli Avto Površine Popravilo Praske Odstranjevalec Rag Krpo Rag Scuffs Radirka Dodatna Oprema Deli Avto Površine

Popravilo Praske Odstranjevalec Rag Krpo Rag Scuffs Radirka Dodatna Oprema Deli Avto Površine

€5.12 €4.04
Na zalogi
s63943

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null

  • Postavka Podrobnosti:

    *100% popolnoma nova in visoke kakovosti

    *Narejene iz visoko kakovostnih materialov,trpežna in praktična

    *Zagotovljeno, da odstranite svetlobe, barve praskami in scuffs vašega vozila.

    *Nano posebno mikro-pomeša tehnologija je zelo učinkovito odstraniti nekaj praske na avtu, kot so avtomobili doorknob nič, lasišča sonce streak, vejo nič

    *Ta auto nič odstranjevalec je enostaven za uporabo in izvajanje

    *Odstranjevanje oksida na površino vozila ščiti avto barve za dolgo časa

    Navodila:

    *Čisto nič površino, ki jo želite obrišite do, da se posuši in nato vzemite krpo ven, samo obrišite vaš avto z roko.

    *Obrišite kraj večkrat v nasprotni smeri kot nič izginejo ali se svetlobo.

    *Prosimo, da ne uporabite znova, če je po krpo pade na tla, v primeru, pesek ali katera koli druga stvar, palico na krpo, da bi bolelo vaš avto barve.

    *Se lahko uporablja za vse vrste avto ali motorno kolo, v vseh barv!

    *Prosimo, vrnite krpo, da polybag po uporabi.Hranite ga v zaprti za ponovno uporabiti.

    *Samo obrišite na površino, da bi odstranili svetlobe praske ali praskami, obnoviti barvo avtomobilov v nekaj minutah, da je videti kot novo!

    *Barva:Kot Kažejo Slike

    *Velikost:20 x 10 cm/7.87×3.94"

    Obvestilo:

    *Popravilo krpo, ki je v glavnem za rahle praske na barve površine [npr. za nohte znamk, plitvo drgnjenje znamke, zrna peska, itd.] Globlje praske [ne boli barva] Drgnjenje za nekaj minut, lahko tudi imajo določen učinek zbledi!

    *Čiščenje opraskan površine pred uporabo.Ko je površina suha, odstranite popravila krpo in obrišite v opraskan območja, dokler nič izgine!

    *Popravilo krpo, ki ga bo mogoče večkrat uporabiti.Če je sila je razmeroma težka, le pritisni in popravilo krpo skupaj na istem mestu in ga nežno potisnite s suho krpo, da obnoviti sijaj!

    *Če popravilo krpo, ki je padel na tla, z prah in pesek, prosim, ne uporabljajo tudi, da bi preprečil 2 praskami.Ne umijemo.

    Vsebina Paketa:

    3*Praske Nano Odstranjevalec Rag

    Opombe: realni barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

    Oznake: igrače otrok jagod, krajinsko dreves poletje, vinske steklenice skp električni, zlo oko ogrlica oranžna, znoj shirt fille foreze, oculis quest 2 obraz band, oculo polarizirana zrcali, oculos letnik majhen človek, spiderman svetlobe superge.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki