Za Xiaomi Mi4C Mi 4C Vzorec Srčkan PrintingVertical Flip cover Open (odprt Pokrov Navzdol/navzgor Hrbtni Pokrovček filp usnjena torbica Za Xiaomi Mi4C Mi 4C Vzorec Srčkan PrintingVertical Flip cover Open (odprt Pokrov Navzdol/navzgor Hrbtni Pokrovček filp usnjena torbica Za Xiaomi Mi4C Mi 4C Vzorec Srčkan PrintingVertical Flip cover Open (odprt Pokrov Navzdol/navzgor Hrbtni Pokrovček filp usnjena torbica Za Xiaomi Mi4C Mi 4C Vzorec Srčkan PrintingVertical Flip cover Open (odprt Pokrov Navzdol/navzgor Hrbtni Pokrovček filp usnjena torbica Za Xiaomi Mi4C Mi 4C Vzorec Srčkan PrintingVertical Flip cover Open (odprt Pokrov Navzdol/navzgor Hrbtni Pokrovček filp usnjena torbica Za Xiaomi Mi4C Mi 4C Vzorec Srčkan PrintingVertical Flip cover Open (odprt Pokrov Navzdol/navzgor Hrbtni Pokrovček filp usnjena torbica

Za Xiaomi Mi4C Mi 4C Vzorec Srčkan PrintingVertical Flip cover Open (odprt Pokrov Navzdol/navzgor Hrbtni Pokrovček filp usnjena torbica

€2.12
Na zalogi
s6407

  • Blagovna Znamka: INSOU
  • Vrsta: Flip Case
  • Design: Navaden
  • Funkcija: Umazanijo-odporne
  • Združljiv Blagovne Znamke: Xiaomi

  • OPOMBA: ( prosim, preberite to poglavje preden postavite red!!hvala)

    če shipping način je Kitajska Post Navadne majhne Paketni Plus , BREZ sledenja za mala naročila ,ker to bo povečalo vaš ladijskega stroškov.

    Čas dostave: Če Potrdite, Čas je kmalu, vendar ga še vedno niso prejeli vaše naročilo, prosimo, kontaktirajte me, bom podaljša dobavni rok za vas.

    Če se po 60 dneh se še vedno ne prejemajo blago, prosimo, kontaktirajte me, I bo celotno vračilo denarja, da bi vi ali jaz sem se dogovorite poslati.

    Nobenega Spora prosim: Prosim, ne odprete spor v roku 60 dni , je nezaželen, recimo, da dober poslovni odnos.Hvala za vaše prijazne razumevanje.

    Če želite, sledenje , ladijskega prometa, prosimo, izberite China Post registrirani Letalski Pošti .ampak to bodo porabili več denarja za prevoz.

    Bomo ladja za DEPOZITNI je naslov samo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v DEPOZITNI se ujema s vaš naslov za dostavo, preden ste plačali Storitev: 1. Dobavljamo dobre kakovosti izdelka, če imate kakršne koli problemom kakovosti o elementu, se obrnite na nas roku 3 dni po tem, ko ga prejme. 2. Vrnitev ali izmenjavo postavka nam morate vrniti v novem stanju, kot ga je prejel, z vso priloženo dodatno opremo in literaturo, tudi originalni embalaži.Postavka NE sme BITI USDED na vse. 3. Kupec bo odgovorna za vračilo stroškov prevoza in nadomestilo za transakcijo, ki je skupna za nakup izdelka.Povratne informacije: razvijamo najboljše storitve, če ste zadovoljni z našimi element, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije, ki bo nam bolje razvoj.Hvala za vaš obisk.Uživajte dobro nakupovanje v naši trgovini.Bomo ladja za DEPOZITNI je naslov samo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v DEPOZITNI se ujema s vaš naslov za dostavo, preden ste plačali Storitev: 1. Dobavljamo dobre kakovosti izdelka, če imate kakršne koli problemom kakovosti o elementu, se obrnite na nas roku 3 dni po tem, ko ga prejme. 2. Vrnitev ali izmenjavo postavka nam morate vrniti v novem stanju, kot ga je prejel, z vso priloženo dodatno opremo in literaturo, tudi originalni embalaži.Postavka NE sme BITI USDED na vse. 3. Kupec bo odgovorna za vračilo stroškov prevoza in nadomestilo za transakcijo, ki je skupna za nakup izdelka.Povratne informacije: razvijamo najboljše storitve, če ste zadovoljni z našimi element, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije, ki bo nam bolje razvoj.Hvala za vaš obisk.Uživajte dobro nakupovanje v naši trgovini.

    Oznake: 3 nfc, xiaomi mi4c baterije visoko, xiaomi mi4c baterije umerjanje, xiaomi mi4c pokrov baterije, xiaomi mi4c zajček, 2 tv, xiaomi mi4c kpop, nokia 620 dotik, xiaomi mi4c zunanje baterije, kremena nit.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki