Električno Kolo Baterije 36V 12AH 18650 Baterije za Električna Vozila Baterije grelnik vode Steklenica za Vodo Litij-ionska Baterija Električno Kolo Baterije 36V 12AH 18650 Baterije za Električna Vozila Baterije grelnik vode Steklenica za Vodo Litij-ionska Baterija Električno Kolo Baterije 36V 12AH 18650 Baterije za Električna Vozila Baterije grelnik vode Steklenica za Vodo Litij-ionska Baterija Električno Kolo Baterije 36V 12AH 18650 Baterije za Električna Vozila Baterije grelnik vode Steklenica za Vodo Litij-ionska Baterija Električno Kolo Baterije 36V 12AH 18650 Baterije za Električna Vozila Baterije grelnik vode Steklenica za Vodo Litij-ionska Baterija Električno Kolo Baterije 36V 12AH 18650 Baterije za Električna Vozila Baterije grelnik vode Steklenica za Vodo Litij-ionska Baterija

Električno Kolo Baterije 36V 12AH 18650 Baterije za Električna Vozila Baterije grelnik vode Steklenica za Vodo Litij-ionska Baterija

€194.98
Na zalogi
s645

 • polnjenje trenutno: 2(A)
 • Napetost: 36v
 • Standardna Napetost: 36(V)
 • Model: S3612
 • tip baterije: Baterije
 • Blagovna Znamka: ETARIO
 • Vrsta: Litijeva Baterija
 • certified izdelek: CE
 • Nazivna Zmogljivost: 12000(mah)
 • Zmogljivosti: 10 - 20Ah
 • Primerna za motorna: 500W 350W 250W
 • Dimenzije: L430mm*D92mm
 • Uporablja Vrsta: električna kolesa,Električni avtomobili, litij-avtomobili
 • Po Meri Predelavo: Y

 • Električno Kolo Baterije 36V 12AH 18650 Baterije za Električna Vozila Baterije grelnik vode Steklenica za Vodo Litij-ionsko Baterijo.

  Imejte v skladiščenje - za ohranitev zmogljivosti baterije, baterije in baterijo svetujemo, da hranite -20~35, nizka vlažnost, in brez korozivnih plinov. - baterije so izogibati pri visoki temperaturi ali visoka vlažnost skladiščenja, v nasprotnem primeru privede do uhajanja baterij, rje, in sposobnosti je nižja. - dolgoročno hrambo bo privedlo do zmanjšanja zmogljivosti baterije in baterijo, in največje količine vode, zmogljivosti je mogoče doseči po 1-3 cikel polnjenja / praznjenja je potrebno. - po treh mesecih, baterijo je treba napolniti in sprazniti.Opozorilo: - ne dovolite, obrnjene davčne obveznosti, je treba baterijo glede na polarnost pravilna povezava, ne obratno. - ne dovolite, kratkega stika, v nasprotnem primeru bo povzroči trajne poškodbe. - baterije ne morete uporabiti v ekstremnih razmerah, kot so: omejitev temperature, globina cikla, extreme nad polnjenje in več razelektritev. - shranjevanje baterij v hladen, suh prostor, če veliko število baterij, ki so shranjeni ali poslano. - ne neposredno na baterije, na primer s spajkanjem. - če je baterija je hrupno, visoke temperature, puščanje in druge neobičajne razmere, prosim prenehajte z uporabo. - ne dal v ogenj ali ga poskušajte razstaviti, baterijo, se lahko opečete ali proizvajajo škodljive snovi. - ne omogočajo uporabe staro baterijo ali pol baterije z novo baterijo, drugače bo imela razrešnico. - ne prekinjajte lupini in odstranite baterijo je suknjič cev. - ne dovolite, da baterijo, da se dajo v vodo.Opomba: - baterijo je treba napolniti, preden ga uporabite. - polnjenje način v skladu s tehničnimi specifikacijami naše. - uporabite polnilnik za polnjenje. - baterije je treba izogibati pri uporabi tesnjenje, mora zagotoviti ustrezne naprave za prezračevanje, sicer se lahko baterija proizvodnjo vodika, v primeru točko vžiga bo povzročil eksplozijo. - ne poskušajte baterije ločitev ali medved, ekstrudiranje in trčenja, lahko privede do baterije, zvišana telesna temperatura, besno, razlila alkalne elektrolitov bo poškodbe kože in oči, lahko tudi jesti oblačila. - je treba ohraniti baterijo stran od otroka, če pride do zaužitja, se obrnite na zdravnika.Ko je baterija se ne uporablja, ga je treba odstraniti iz naprave. - ko prvič uporabite novo baterijo ali dolgoročno hrambo uporabite, uporabi električne energije pred. - ne dotikajte se baterije, ko je vroče, dokler se ne ohladi. - ko baterija ni v uporabi, naprava mora biti izklopljena, kadar se uporablja energija za ne več razelektritev. - izvlecite baterijo, vzemita baterije terminal in se ne drži linijo. - po baterije se uporabljajo, če je baterija vroča, jo lahko postavi v kraju, kjer je v zraku ni neposredno na kraju prezračevanje in ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi.

  Kakovost Smo strokovno Električno kolo baterije dobavitelj na Soaring.si, Imamo odlično proizvodnega procesa in vse vrste znanstveno upravljanje orodja za nadzor kakovosti,baterija je popolnoma nov in vsak element, ki ga kupite v našem podjetju je bil compeletly preskusiti pred dostavo , tako da bomo lahko zagotovili kakovost.Storitev Smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja o izdelkih, ne glede na to, Pred prodajo in po prodaji.Nam je mar za naše zadovoljstvo!Če imate kakršno koli vprašanje,pls, obrnite neposredno na nas ali nas pusti sporočilo,se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.Vračilo kupnine Ko prejmete izdelka, prosimo preverite kakovost in količino v času.če obstaja kakršen koli problem v 7 dni,Povratne informacije razloga, kjer je dobil narobe z nami.bomo odpravili takoj, ko posiable,Če se izdelki, še vedno ne morejo delati,Bomo poslali novo zamenjave ali povračila, ko je blago prejel.Povratne informacije Povratne informacije, vam bomo pustili pravočasno po povratne informacije o prejemu.Če bi se vse težave z nakupom, prosim, ne pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas za resolucijo.Trudimo se, da bi vsako transakcijo, pozitivne izkušnje in bo naredil vse, kar je mogoče, da popravi vse težave.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

  Oznake: Baterija 48v steklenico, prenosni električni grelnik vode baterije, 36v 500w baterije, čaj grelnik vode lončenine, 36 v baterija, električni ventilator baterije, 36 v polnilnik, 48 baterije, otroško grelnik vode baterije, samsung grelnik vode baterije.

 • Mnenja in ocene (0)

  Napiši mnenje

Podobni izdelki