Orbitalni zdrobljen pnevmatski polirni stroj Pošast-teža 1.75 kg-ukrepi 250x143mm-vstopni 1/4 Orbitalni zdrobljen pnevmatski polirni stroj Pošast-teža 1.75 kg-ukrepi 250x143mm-vstopni 1/4 Orbitalni zdrobljen pnevmatski polirni stroj Pošast-teža 1.75 kg-ukrepi 250x143mm-vstopni 1/4 Orbitalni zdrobljen pnevmatski polirni stroj Pošast-teža 1.75 kg-ukrepi 250x143mm-vstopni 1/4

Orbitalni zdrobljen pnevmatski polirni stroj Pošast-teža 1.75 kg-ukrepi 250x143mm-vstopni 1/4 "-poliranje premera 152mm.

€62.53
Na zalogi
s65566

  • Blagovna Znamka: Hymair
  • DIY Dobave: Lesnoobdelovalnih
  • Poreklo: ES(Izvora)

  • Lista

    Teža

    1.75 Kg

    Model

    ATL-5

    Dimenzije

    250x143mm

    Hitrost brez obremenitve

    10000 vrt / min

    Premer duct ID

    3/8"

    Delovni tlak PSI

    90 PSI

    Obratovalni tlak BAR

    6.3 Bar

    Vstop nit

    1/4"

    Poraba zraka

    4,5 SCFM / 127,44 L/min

    Polirani premer

    152mm Pošast Orbitalni zdrobljen pnevmatski polirni stroj

    Pošast pnevmatski polirni stroj z Kompakten in zelo trden prijem, Ki ponuja mogočna strani za praktičnost.Kompatibilni z vinil blazine, PSA papirja ali velcro blazine .Zelo primerna za navpično ali vodoravno cone.Zagotavlja izjemno natančno brušenje in odlične rezultate.Vključuje vinil ploščo.

    Za prenosne električne peskanje stroji, ekscentrična tiste, ki so najbolj profesionalno, prav tako imajo pogosto višje cene in njihovo težo, ki je višja.Svojo obliko, zaradi česar je idealen za brušenje ukrivljene površine in napevi.

    Kako delujejo : gume skate je krog, ki opisuje eliptični gibanja (kot so orbitals) in hkrati se vrti v krogih, pri zelo visokih obratov in z večjo močjo (med 250 in 300 M).To pomeni, končna več kakovosti kot drugi stroji.Običajno so prisotni z obema rokama, ki jih z obeh strani ročaji ali ročaj in glavo.

    Za kakšna delovna mesta : so zelo priporočljivo za pohištvo obnovo, tudi če jih imajo več plasti barve, ker imajo veliko grobo zmogljivosti.Zamenjava posipanje s polirnim pripomoček, ki vam omogoča, da uporablja vosek, na barve, na primer na stucates ali na pohištvo, kot tudi vzdrževanje karoserije.

    V prid : Svoje super moči, ki jih naredi težke stroje, ki jih lahko peščenih površin iz srednje velika.Svojo vsestranskost za opravljanje drugih del je zelo pomemben, kot tudi.

    Hymair, voditelji v predelovalnih dejavnostih pnevmatskega orodja

    Smo uradni distributerji, A zelo uspešno podjetje, za njeno kakovost izdelkov sodelujemo z več let.Znani Hymair blagovne znamke, izdeluje vse vrste kakovostno, dolgotrajno pnevmatskega orodja.Inovativnost je omogočil veliko gibanja na trgu, ki jih ponujajo najboljše orodje.To je razlog, zakaj smo ponosni, da je eden od glavnih distributerjev.

    5 nasveti za brušenje ter

    1. Vedno morate vnaprej brušenje pralni na površino, da bi dobili enotno brušenje.Če pustite ji stoji na območju, boste peska več okoli tega območja.

    2. Ne potiskajte več kos, ko ste brušenje.Stroja lastno težo, je dovolj.

    3. Za groba dela, začeti s tem, da orodje grobih zrn smirkovim papirjem, da drug mimo z srednjezrnati smirkovim papirjem in konča z globo smirkovim papirjem.

    4. Ko ste končali delo, ne odstranjujte roke iz stroja, dokler skate je popolnoma ustavil.Čeprav je enostavno orodje za uporabo, debelo zrnje Sanja v gibanju na 24.000 obratov na minuto lahko poškoduje svoje roke.

    5. Vedno nositi očala in masko in, če lahko, priključiti sesalnik za žaganje evakuacijo luknjo.

    Oznake: seme pladnji za sajenje, zadnji osi visoke obremenitve, hlače f hlače dekliška, tanked dirke gb811, tanke vodno hlajenje, mošus parfume lepota, noč svetlobe pir 230, narcisa senčilo, letenje kritje p 40 lite.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki