Otroci Risanka Predpasnik Kuhinja Predpasniki, ki je Primerna za Dom, Kuhanje Otrok Slikarstvo Anti-umazan Predpasnik Vroče Otroci Risanka Predpasnik Kuhinja Predpasniki, ki je Primerna za Dom, Kuhanje Otrok Slikarstvo Anti-umazan Predpasnik Vroče Otroci Risanka Predpasnik Kuhinja Predpasniki, ki je Primerna za Dom, Kuhanje Otrok Slikarstvo Anti-umazan Predpasnik Vroče Otroci Risanka Predpasnik Kuhinja Predpasniki, ki je Primerna za Dom, Kuhanje Otrok Slikarstvo Anti-umazan Predpasnik Vroče Otroci Risanka Predpasnik Kuhinja Predpasniki, ki je Primerna za Dom, Kuhanje Otrok Slikarstvo Anti-umazan Predpasnik Vroče Otroci Risanka Predpasnik Kuhinja Predpasniki, ki je Primerna za Dom, Kuhanje Otrok Slikarstvo Anti-umazan Predpasnik Vroče

Otroci Risanka Predpasnik Kuhinja Predpasniki, ki je Primerna za Dom, Kuhanje Otrok Slikarstvo Anti-umazan Predpasnik Vroče

€2.71 €2.03
Na zalogi
s65778

  • material: Bombaž in Lan
  • Številka Modela: JC0332A
  • Razvrstitev: Sleeveless Apron
  • Uporaba: Čiščenje
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: otrok
  • Slog: Risanka

  • Otroci Risanka Predpasnik Kuhinja Predpasniki, ki je Primerna za Dom, Kuhanje Otrok Slikarstvo

    Opis:

    1.Bombaž in lan zagotavlja neprimerljivo udobje, visoka zračnost, eleganten videz, lepih fotografij in različne barve, izbire, tako da vam ni treba, da si za kuhinjo predpasniki drugje!Izbirate lahko barvo, ki najbolje ustreza vašim slog in osebnost.

    2.Nastavljiv design - Nastavljiv pasu kravato, ki je dovolj velik, da zagotavljajo ustrezno pokritost, ti predpasniki so Primerna skoraj za vsakega posameznika, zato ne skrbite za prave velikosti.

    3.Pralni pranje, vzdržljiv in enostaven za čiščenje.Za najboljše rezultate, splaknemo s hladno vodo nežno cikel in suho nizki temperaturi.

    4.Ne belilo jih ali jih vodijo skozi vroče za lase, da se prepreči krčenje preveč.To je dobro, da si umijte roke z mrzlo vodo.

    5.Različnih modelov in je idealna darila - ali je peko, pečenje na žaru, splošni kuhanje, storitev ali čiščenje, ti bombaž predpasniki so močne tkanine, neverjetno lepih fotografij in čeden visoko trdnost šivov, ki bo postala nepomembna Manjka kuhinjski pribor.

    6.Eleganten dizajn, odlično darilo za glavni ali hostesa, ki je primerna za Božič, praznik, rojstni dan, materinski Dan in Dan očetov darila.

    Specifikacije:

    Material:Bombaž in Lan

    Tip:Predpasnik

    Barva:Kot na sliki kažejo,

    Velikost:68x49cm/49x40cm

    Teža:0.07 kg

    Količina:1pcs

    Poreklo:Kitajska

    Paket je vključeno:

    1x Predpasnik

    Opomba:

    1.Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

    2.Zaradi različnih zaslon in drugačni luči,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

    Hvala za vaše razumevanje.

    Oznake: obleko novorojenčka 0 3 mesecev, detektor plastično ohišje, ford transit 2006 motorja, d44x mikro stikalo češnja, lučka gumba za passat 2003, rezanje umre, umre srce, keramični glavnik straightner, pokrovček baterije leagoo m11, sladkor iz sladkornega trsa reke creoles barve.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki