1Pair Stiskanje Kolena Podporo Rokav Zaščitnik Elastične Podloge za Koleno Naramnicami Vzmeti Telovadnici, Šport Košarka Odbojka Tek Drsanje 1Pair Stiskanje Kolena Podporo Rokav Zaščitnik Elastične Podloge za Koleno Naramnicami Vzmeti Telovadnici, Šport Košarka Odbojka Tek Drsanje 1Pair Stiskanje Kolena Podporo Rokav Zaščitnik Elastične Podloge za Koleno Naramnicami Vzmeti Telovadnici, Šport Košarka Odbojka Tek Drsanje 1Pair Stiskanje Kolena Podporo Rokav Zaščitnik Elastične Podloge za Koleno Naramnicami Vzmeti Telovadnici, Šport Košarka Odbojka Tek Drsanje 1Pair Stiskanje Kolena Podporo Rokav Zaščitnik Elastične Podloge za Koleno Naramnicami Vzmeti Telovadnici, Šport Košarka Odbojka Tek Drsanje 1Pair Stiskanje Kolena Podporo Rokav Zaščitnik Elastične Podloge za Koleno Naramnicami Vzmeti Telovadnici, Šport Košarka Odbojka Tek Drsanje

1Pair Stiskanje Kolena Podporo Rokav Zaščitnik Elastične Podloge za Koleno Naramnicami Vzmeti Telovadnici, Šport Košarka Odbojka Tek Drsanje

€5.54 €3.32
Na zalogi
s69481

  • Primerni Za: tek,drsanje,fitnes
  • material: EVA+bombaž
  • Starost: Za odrasle
  • Barve: črna
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Ščitniki Za Kolena
  • VELIKOST: XL, L, M, S

  • Značilnosti:

    1. Notranji frotirja, ki ima dobro vpojnost vlage in znoj wicking funkcijo, in fine majhne luknje na terry so ugodni za prezračevanje in potenjem.

    2. Kolena del je zasnovan z odebeljeno boben v obliki obroča pad, ki dejansko igra pomembno vlogo ubla in varstvo pri kolena na tleh.

    3. To je funkcija ohranjanja stabilnosti kolena in absorbira udarce med gibanji, kot so navzgor in navzdol ali pogosti skoki in pristanek.

    Opis:

    To je zelo učinkovit za preprečevanje kolena ploščica zdrsne navzdol in varen položaj na noge, in krepi windproof in toplino učinek.

    Specifikacije:

    Velikost: XL, L, M, S (izbirno)

    Material: eva+bombaž

    Spol: Unisex

    Barva: črna

    Velikost: Priporočena noge obseg (cm)

    S 28-36

    M 34-44

    L 36-46

    XL 40-50

    Paket Je Vključeno:

    1 par * podloge za koleno

    Oznake: zaviti oklepaj kolena, koleno, bend kolena, kolena pad za šport, zavore blazine skate, ščitniki za kolena otroci skate, belo koleno blazine skate, baby ščitniki za kolena skate, kolena zaščitnik, ščitniki za kolena skateboard.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki