M51953BFP 953B SOP8

M51953BFP 953B SOP8

€2.46
Na zalogi
s70251

  • Teorija: Napetost Releja
  • Kontaktne Obremenitve: High Power
  • Uporaba: Splošni Namen
  • Zaščito Funkcija: Zaprti
  • Vir Napajanja: AC
  • Napetost: 240V
  • Številka Modela: no

  • Nasveti: nedavni pojav, veliko ljudi je s pomočjo programske opreme kopirati trgovini baby, bomo pritožb na koncu, naše ime trgovine"Shenzhen Heng vir elektronskega Poslovanja", v Wang,"je Huntington Elektronski vir" v Taobao le ta, št trgovin, da bi se izognili izgubam, prosimo, natančno opredeljena, tako da ne bo prevaral!

    Dobrodošli v patronize

    Preko 888 yuan brezplačna dostava z Izrecnim za Yuantong in druge kurirske 900 yuan Brezplačna Dostava

    (SF, razen če imate vprašanja, se obrnite na službo za stranke, Hvala vam!

    Ker delujemo v elektronski deli se razmnožujejo zelo veliko, ni ena za prenos, če ste v naši trgovini ne najdete želenega modela, prosimo, obrnite na nas, mi bo zelo kmalu za vas ponudbo.

    Strokovno podporo IC: gospodinjski aparati IC, avto IC, komunikacije (IC IC in drugih elektronskih komponent

    Package: SMD( SOP), naravnost plug( DIP), štiri (QFP), triode, dioda, modul, PLCC

    Ta trgovina za podporo z enim Vse :napajanje IC,upor kondenzator indukcijske tuljave, stikala, USB, vtičnice ,dve triodes,optična spojka serije, IC, elektronske komponente, itd.

    1. Zaradi kupci za nakup element časa, za prejemu blaga časa na različne zahteve, plus deželi in zunaj province prejemu blaga s težo in čas je drugačen, drugačen Express Podjetje hitrost dostave je tudi drugačen, zato posebnih ceno ladijskega prometa, prosimo kupce, preden naredite prvi stik, smo se privzeto lase s pomočjo Express Kurirske Z T O , še naprej težka izdelki raje Deppon Express in mimo Kurirja, nujne pošiljke za SF Express dostava po vplačana pristojbina, staranja primerjava je zagotovljena, kot je opisano zgoraj Express manj kot ali drugih okoliščinah, je treba spremeniti v druge kurirske prosimo, da nas kontaktirate.

    2 . Zaradi iste vrste elektronskih komponent modeli proizvajalca, ki je včasih številni proizvajalci, in včasih datum proizvodnje je tudi več, zato slike so samo za referenco, na splošno le zagotavljajo proizvajalci sliko, da kupci sklic, včasih majhen del modela, ko dostave morda ne bo v skladu s fotografijami, proizvajalci pošiljke, seveda, čas, ki dovoljujejo, da bomo tudi takoj s strankami jasno opisane, torej kupec, če elementi strožje zahteve, prosim za nakup element bo imela končnico ali proizvajalci in druge posebne zahteve, prosimo, pogovorite se s stranko opis storitev ali pripombe na pisne izjave, da bi zadovoljili potrebe kupcev.

    3. O kupcu, da se prijavite za package: smo vsak paket je zanesljiv in varen način embalaža je dobro, ampak včasih kurir podjetja grobo dostave povzroči komponente, manjka ali pa je poškodovana. Je zaradi izgube, lahko zaprosi kurirska podjetja compensable. Prijavite se, če boste našli paket poškodovan med prostim znotraj elektronskih komponent, prosimo, poskrbite, da si skrbno pregleda. Kupci pregled, prosimo, nadzor nakup modela in ali številka ne drži in da je paket poškodovan, prosimo, spot zavrne, nato pa v skladu z izrecno naročil na ladijski strani telefona, da nas kontaktirate, za naš proces.

    4. O plačilo: s PayPal prijatelji, prosimo, neposredno plačilo. Guangdong je mogoče z gotovino po povzetju, tj., z kurirska podjetja, zbiranje denarja za. Ni Alipay prijatelji lahko obrnete na nas preko drugih platformah, v trgovini ali neposredni prenos na naš Bančni račun, naše plačilo je prejeto takoj dostave, obstajajo chat dnevniki lahko dokaže, ste lahko prepričani,! Prosimo, da vašega nakazila bo vaš naslov za dostavo, ime, telefonsko številko in znesek prenosa in želite baby modeli pošlje k nam, tako da smo pravočasno in pravilno za vašo pošiljko.

    5. Poprodajne storitve: po prejemu blaga, če imajo kakršne koli težave, se obrnite na trgovino, mi bo takoj vam rešitev, ne v trgovini za nakup sestavnih delov in je bil na napravi, varjenje, strig PIN ali jih kupec operativne napake in drugih umetnih povzroča element, ki burn out, in v zameno način, ker na embalaži ni močna in poškodovani, te trgovine ne bodo dali exchange, non-težave s kakovostjo zamenjavo dostava po kupci odgovornost.

    Pro-prejel blago, prosim, ne pozabite, da najljubši trgovini Oh, in dajte pohvalo+trgovini iz vrednotenja Oh, stranke zgoraj, visi Virov Elektronike, je vaše zadovoljstvo naše opravljanje.

    ═☆Dobrodošli, da kupite naše izdelke, želim vam nakupovanje vesel.

    Oznake: pretvornik za vga kartice, uo za, ps3 hdmi vga adapter pretvornik, vga2dvi, podaljšek usb video, vga2hdmi avdio, m51953a, m51953afp, hdmi, vga, hdmi ženski vga moški prilagodilnik pretvornika podporo.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki