Nail Ogledalo Prah Ščetke Dvojno Stranicami Senčilo Aplikator Za Enkratno Uporabo Goba Komplet Čopičev Za Ličenje Kozmetične Potrebščine Nail Ogledalo Prah Ščetke Dvojno Stranicami Senčilo Aplikator Za Enkratno Uporabo Goba Komplet Čopičev Za Ličenje Kozmetične Potrebščine Nail Ogledalo Prah Ščetke Dvojno Stranicami Senčilo Aplikator Za Enkratno Uporabo Goba Komplet Čopičev Za Ličenje Kozmetične Potrebščine Nail Ogledalo Prah Ščetke Dvojno Stranicami Senčilo Aplikator Za Enkratno Uporabo Goba Komplet Čopičev Za Ličenje Kozmetične Potrebščine Nail Ogledalo Prah Ščetke Dvojno Stranicami Senčilo Aplikator Za Enkratno Uporabo Goba Komplet Čopičev Za Ličenje Kozmetične Potrebščine Nail Ogledalo Prah Ščetke Dvojno Stranicami Senčilo Aplikator Za Enkratno Uporabo Goba Komplet Čopičev Za Ličenje Kozmetične Potrebščine

Nail Ogledalo Prah Ščetke Dvojno Stranicami Senčilo Aplikator Za Enkratno Uporabo Goba Komplet Čopičev Za Ličenje Kozmetične Potrebščine

€0.47 €0.38
Na zalogi
s71768

  • Blagovna Znamka: YWK
  • Slog: za oči v senci ,trepalnice
  • Številka Modela: 3020-054
  • material: Plastike,gobice in aluminija
  • VELIKOST: As picture show
  • Količina: 10 Kos/Set
  • Za: makeups, make-up, make up, maquiagem, maquillaje
  • Lepota Essentials: Umetne Trepalnice
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Opis

    Razpoložljivi dvojno stranicami goba senčilo aplikator z ročajem.

    Nasveti so izdelani z mehko gobo materiala.

    Super za uporabo za vse senčilo design, od naravnih do dramatično.

    Za senčilo premaz, eye kreme, aplikator kaže, da poberem sledove tistih izdelkov in potem pride v paleta sama.

    Razpoložljivi senčilo ščetke, higienski in sanitarni, preprečuje kontaminacijo.

    Opis

    Material: Plastika,gobice in aluminija.

    Velikost: Picture Show

    Barva: Bela,roza,vijolična,modra.

    Opombe:

    Zaradi svetlobe in resolucije nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

    Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

    Dostava Smislu: mi Bomo Poslali Vaše Naročilo V 2Days Po tem, ko Smo Prejeli Vaše Plačilo.Prosimo, Izberite Dostava Ste Želeli.Za Ladijski promet, ki bi Radi Uvesti Podrobnosti Za Vas Tukaj: (1).Brezplačna Dostava Za E-paket ali Kitajska Post Air Mail.Če Ste Pripravljeni Na Uporabo Express Dostava, Boste Morali Plačati Dodatne Stroške Za Naročilo. (2).E-paket je Le Za NAS Stranka, To Traja približno 12Days, Da Pridejo . (3).Kitajska Post Air Mail Pošljete Največ Kalorij, To Traja približno 20 Dni, Da Pridejo. (4).Če se Odločite EMS/DHL/UPS Ladijski promet, Je Potrebno 5-8Days, Da Pridejo.Za Izdelek, Ki Vključujejo Baterije, priporočamo, da Ste izbrali EMS Dostava.DHL in UPS Ima Strogo Politiko Za Baterije Naročila.

    Stranka Potrditve: Vsaka Država Ima Različne Tarife Politika, Žal, Nismo Odgovorni Za Stranke Potrditev.Vljudno Opazili, Da Je To!

    Poprodajne Storitve: Smo Strokovni Poslovanja Podjetja.Bomo Ponudili Dobre poprodajne Storitve Za Vas.Če Imate kakršno Koli Vprašanje Glede Naših Izdelkov Ali Storitev, Prosimo, Pošljite Sporočilo Na NAS.Vam bomo odgovorili v najkrajšem Možnem času.

    Povratne informacije : Če Ste Zadovoljni Z Našim Izdelkom, Prosim, Pustite Polno zvezd in Dobre Povratne informacije Za nas.Vaše Povratne informacije bo spodbujal nas je, da je Bolje V Nadaljnje.Hvala!Politika vračanja povrnili vam bomo vam, če ste se vrnete elemente v 15days od vašega prejema predmetov.če ne boste zadovoljni z predmeta ali poškodujejo, predmet, prosim stik z nami prvič, preden odprete ohišje za to.bomo nazaj k vam v roku 24 ur ( razen vikend) in rešiti to za vas takoj, ko z zamenjavo ali odškodnine.Hvala!

    Oznake: človek, oči v senci, , Mirror, obrvi, dvojni čopič, senčilo goba ščetke, zaščita oči v senci, , eyshadow, disposibal čopič, eye shadow dvojni aplikator, Eye Shadow.

  • Mnenja in ocene (2)

    • Shengde188

      OK!

    • Alex Bob94

      OK!

    Napiši mnenje

Podobni izdelki