Varnost Elastična Bowtie Bell Mačka Muca Ovratnik Žamet Lok Kravato Malo Hišnih Vrat Verige Za Mačke Izdelki Za Hišne Živali 6 Barv Varnost Elastična Bowtie Bell Mačka Muca Ovratnik Žamet Lok Kravato Malo Hišnih Vrat Verige Za Mačke Izdelki Za Hišne Živali 6 Barv Varnost Elastična Bowtie Bell Mačka Muca Ovratnik Žamet Lok Kravato Malo Hišnih Vrat Verige Za Mačke Izdelki Za Hišne Živali 6 Barv Varnost Elastična Bowtie Bell Mačka Muca Ovratnik Žamet Lok Kravato Malo Hišnih Vrat Verige Za Mačke Izdelki Za Hišne Živali 6 Barv Varnost Elastična Bowtie Bell Mačka Muca Ovratnik Žamet Lok Kravato Malo Hišnih Vrat Verige Za Mačke Izdelki Za Hišne Živali 6 Barv Varnost Elastična Bowtie Bell Mačka Muca Ovratnik Žamet Lok Kravato Malo Hišnih Vrat Verige Za Mačke Izdelki Za Hišne Živali 6 Barv

Varnost Elastična Bowtie Bell Mačka Muca Ovratnik Žamet Lok Kravato Malo Hišnih Vrat Verige Za Mačke Izdelki Za Hišne Živali 6 Barv

€2.13
Na zalogi
s75531

  • Funkcija: bell ovratnik, bowtie ovratnik
  • Pes Pas Tip: NOBEN
  • VELIKOST: 1CM*30CM (Can be adjust from 20cm-30cm)
  • Vrsta: Bowtie Zvonovi Ovratnice za hišne ljubljenčke
  • Blagovna Znamka: TAONMEISU
  • Vzorec: Trdna
  • Ovratnik tip: Basic Collars, Head Collars
  • Sezona: Vse letne čase
  • postavka: Hišni pes bowtie bell, kuža ovratnik
  • material: Zgrinjati
  • Pes Povodec Tip: NOBEN

  • Dostava način:

    No številko za Sledenje za mala naročila( order cena ), povzroči, da se bo povečalo vaš nakup stroškov, pravkar smo poskušali ponuditi najboljšo ceno za vas.

    Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus/ Prek prodajalca dostava način---številko za sledenje lahko le preveriti informacije v prodajalec "država, ni informacij v kupca' s državi.

    Kitajska Post Registriranih Air Mail----lahko preverite vse informacije na poti.

    Ruski prijatelji, prosimo, bodite pozorni:

    1. navedite ime in priimek.

    2. Package potrebujejo dolgo časa, je bolje, da izberete China Post Registrirani Letalski Pošti.( če izberete Prodajalca Način Dostave , NE ODPRITE Spor V roku 60 Dni ,hvala )

    Brazilski prijatelji prosimo, bodite pozorni.

    1. Najbolj paket potrebujemo 20 do 50 dni, ampak nekaj paket potrebujete 70 do 90 dni, to je normalno.

    2 .100% Predlagamo, da izberete China Post Registrirani Letalski Pošti.

    1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

    2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

    3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

    4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

    5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 50 dni od plačila(10 dni za zunanje skladišče), prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

    1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

    1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

    Oznake: majica bebe dekle čipke, gorčica sivo blazine, krog majhnih calabash, majica barcelona infa, opomba 10 1 pokrov otroci, nepal izjavo obroč, telefon lupini riverdal, princesa flash svetlobe, zaslon lenovo, g70 80.

  • Mnenja in ocene (3)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki