Ročni Akumulatorski sesalnik Zmogljiv Prenosni Avto sesalnik za ponovno Polnjenje Lahki Sesalniki za Avto Doma Ročni Akumulatorski sesalnik Zmogljiv Prenosni Avto sesalnik za ponovno Polnjenje Lahki Sesalniki za Avto Doma Ročni Akumulatorski sesalnik Zmogljiv Prenosni Avto sesalnik za ponovno Polnjenje Lahki Sesalniki za Avto Doma Ročni Akumulatorski sesalnik Zmogljiv Prenosni Avto sesalnik za ponovno Polnjenje Lahki Sesalniki za Avto Doma Ročni Akumulatorski sesalnik Zmogljiv Prenosni Avto sesalnik za ponovno Polnjenje Lahki Sesalniki za Avto Doma Ročni Akumulatorski sesalnik Zmogljiv Prenosni Avto sesalnik za ponovno Polnjenje Lahki Sesalniki za Avto Doma

Ročni Akumulatorski sesalnik Zmogljiv Prenosni Avto sesalnik za ponovno Polnjenje Lahki Sesalniki za Avto Doma

€43.44 €30.84
Na zalogi
s76500

  • Poreklo: CN(Izvora)

  • 1. Vakuumski funkcija: Odstranite pokrov prvi.Pritisnite in držite vakuumsko gumb za približno eno sekundo, sesalna funkcija se lahko aktivira.Opremljen z dolgo sesalno cev in krtačo, da se ujemajo potrebo po vakuumu, lahko čisto prilagodljivo.

    2. Svetilka in stroboskopske luči : Ko uporabljate bliskavico, pritisnite tipko lučka za gumb, ki ga želite vklopiti, znova pritisnite, da vključite blinker, da utripa.dolgo pritisnite gumb, da vklopite nevarnosti opozorilna lučka, in kratko pritisnite, da izklopite.

    3. Opomba: za lažjo uporabo flash funkcijo opozarjanja, ta izdelek je magnetno sesalno napravo znotraj pokrova je lahko stabilen, da ga z glavo navzdol, na strehi ali zadaj avto!

    Vakuumski Stopnja: o 6KPa

    Nazivna moč: 70W

    Čas polnjenja: približno 3,5 ure

    Uporabite čas: 13 min

    Hrup: 95DB

    Nazivna napetost: 7.4 V

    Zmogljivost baterije: Li-ion7.4VX 2200mA

    Polnjenje parametri: Tip-C 5V 1.8

    Bliskavica: približno 0,4 W LED luči

    Stroboskopske luči: približno 0,7 W LED luči

    Material:ABS

    barva:Črna

    Vsebina Paketa:

    1 x USB podatkovni kabel

    1 x čopič

    1 x pokrov

    1 x sesalnik

    1 x Šoba

    Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

    Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

    Oznake: sesalnik 2000w redni, vitek sesalnik 2000w, talni sesalnik 2000w, brezžični sesalnik 2000w, industrijski sesalnik 2000w, sesalnik 20w, gradbeništvo sesalnik 2000w, brez vrečke za sesalnik 2000w, pranje sesalnik 2000w, sesalnik 2000w čiščenje.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki