Večnamensko Zaščito za Oči Namizno Svetilko Zložljive Polnilna LED Študent Branje Desk Lučka Lučka za nočno omarico Večnamensko Zaščito za Oči Namizno Svetilko Zložljive Polnilna LED Študent Branje Desk Lučka Lučka za nočno omarico Večnamensko Zaščito za Oči Namizno Svetilko Zložljive Polnilna LED Študent Branje Desk Lučka Lučka za nočno omarico Večnamensko Zaščito za Oči Namizno Svetilko Zložljive Polnilna LED Študent Branje Desk Lučka Lučka za nočno omarico Večnamensko Zaščito za Oči Namizno Svetilko Zložljive Polnilna LED Študent Branje Desk Lučka Lučka za nočno omarico Večnamensko Zaščito za Oči Namizno Svetilko Zložljive Polnilna LED Študent Branje Desk Lučka Lučka za nočno omarico

Večnamensko Zaščito za Oči Namizno Svetilko Zložljive Polnilna LED Študent Branje Desk Lučka Lučka za nočno omarico

€8.52 €6.22
Na zalogi
s77554

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Je Svetil Vključeni: da,
  • Blagovna Znamka: ICOCO

  • Značilnosti:

    1. Multifunkcijski LED zaslon: izdelek je opremljen z LCD zaslon z datum, ura, alarm in prikaz temperature, in se lahko uporablja tudi kot budilko.

    2. Dotik in zatemnitev: S priročno touch kontrole, to oko-prijazen LED luči s 3 stopnje svetlosti omogoča stabilne in mehke svetlobe, primerne za branje ali študiju.

    3. Zložljive in prenosljive: s 180-stopinjsko zložljive lučka za glavo, ki se lahko prilagodi za primerno kota za vas, prenosni model lahko brez težav dal v svoj kovček, kovčku ali nahrbtniku.

    Opis:

    Ta izdelek je večnamenska zaščito za oči namizna svetilka z vgrajeno polnilno baterijo, ki se lahko zaračunajo za PC, mobile, moč, itd., in svetloba je mehka in ne boli oči.

    Specifikacije:

    Velikost: 78*78*248mm

    Moč: 3.5 W

    Barva: Bela

    Material: ABS+PS

    Teža: 220 g

    Paket Je Vključeno:

    1* namizne svetilke

    1* USB podatkovni kabel

    1* Navodila

    Opombe:

    1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

    2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

    Oznake: lučka tabl, lesena namizna svetilka etsy, lzhzxy led namizna svetilka, sin lučka, prižgano svetilko, namizna svetilka, roko lučka led, namizna svetilka led, namizna lučka dolge, rgb led svetilke namizna.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki