Jahanje Konj, Les Groomer Krtačo Strgalo Pet Hair Removal Orodje, ki Ne Boli, Psi, Mačke in Konje Jahanje Konj, Les Groomer Krtačo Strgalo Pet Hair Removal Orodje, ki Ne Boli, Psi, Mačke in Konje Jahanje Konj, Les Groomer Krtačo Strgalo Pet Hair Removal Orodje, ki Ne Boli, Psi, Mačke in Konje Jahanje Konj, Les Groomer Krtačo Strgalo Pet Hair Removal Orodje, ki Ne Boli, Psi, Mačke in Konje Jahanje Konj, Les Groomer Krtačo Strgalo Pet Hair Removal Orodje, ki Ne Boli, Psi, Mačke in Konje Jahanje Konj, Les Groomer Krtačo Strgalo Pet Hair Removal Orodje, ki Ne Boli, Psi, Mačke in Konje

Jahanje Konj, Les Groomer Krtačo Strgalo Pet Hair Removal Orodje, ki Ne Boli, Psi, Mačke in Konje

€10.61 €8.92
Na zalogi
s77721

  • material: Drugo
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

    1. Visokogorskih Kmetijah Izberite Lesena De Prelivanje Čopič je kot nalašč ergonomska oblika za uporabo navezovanja stikov, prelivanje in čiščenje vaš konj, osel, govedo, leto.Čisto sedlo blazine, konjske odeje in vaš critters bo všeč!

    2.Če vaš hišni ljubljenček je debel plašč, vam lahko pomaga, da v hiši prelivanje pod nadzorom z redno tedensko krtačenje z našo satov, v katerih je super učinkovit za tisoče lastnike hišnih pričal.To lahko zmanjša za 90% krzno težave iz vaše hiše.

    3.Ergonomska Non-slip in preprost Design prilegajo s človeško roko in hišne telo popolnoma.V pomodar čopič je narejen iz 5 palčni iz nerjavečega jekla, ki je ne oster za zaščito vašega psa ali mačke kože.Ščetkanje bo pustil vaš jjeza z zdravo kožo in bleščečo dlako.

    4.Poveča vezavo - Živali ženina drug drugega, izboljšanje socialnih vezi.Enako velja, ko boste ženina vaš pes ali mačka.Vez med vami in vaš jjeza povečuje

    velikost:15.8 * 6 CM

    Material:masivni les + visoko ogljikovega jekla

    barva:Les barva

    Vsebina Paketa:

    1 * Pet Hair Removal Orodje

    Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

    Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

    Oznake: glavnik konj, ščetko za čevlje, kmetije konj, opremiti konj, konj strgalo, čopič konj, storitev pes groomer, ženina konj, božič dog groomer, konj orodje.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki