5D DIY Diamond Slikarstvo Sibirije Tiger diamond vezenje Živali navzkrižno šiv za okras Božič Sliko diamond mozaik 5D DIY Diamond Slikarstvo Sibirije Tiger diamond vezenje Živali navzkrižno šiv za okras Božič Sliko diamond mozaik 5D DIY Diamond Slikarstvo Sibirije Tiger diamond vezenje Živali navzkrižno šiv za okras Božič Sliko diamond mozaik 5D DIY Diamond Slikarstvo Sibirije Tiger diamond vezenje Živali navzkrižno šiv za okras Božič Sliko diamond mozaik 5D DIY Diamond Slikarstvo Sibirije Tiger diamond vezenje Živali navzkrižno šiv za okras Božič Sliko diamond mozaik 5D DIY Diamond Slikarstvo Sibirije Tiger diamond vezenje Živali navzkrižno šiv za okras Božič Sliko diamond mozaik

5D DIY Diamond Slikarstvo Sibirije Tiger diamond vezenje Živali navzkrižno šiv za okras Božič Sliko diamond mozaik

€5.64 €3.55
Na zalogi
s77902

  • Primeren:
  • Število Barv: 30-45
  • diamond tip:
  • orodja:
  • Kategorija Izdelka:
  • Nastavite Vrsto:
  • Platno material:
  • Diamantno Obliko: KROG
  • material: Smole
  • Uporablja prostor:
  • Obrazec: Tri-dimenzionalni
  • Blagovna Znamka: MYTIAN
  • Slog: Evropski in Ameriški Stil
  • Zunanje Embalaže,: PAPIRNATA VREČKA
  • Uporaba: Slike
  • Tkanine, Vrsta:
  • Platno Pakiranje Metode: Zavihal
  • Velikost Slike:
  • Okvir: No
  • Lepljenje Površine: Polno
  • Vzorec Tipa: Živali
  • Unfinish:

  • 5D DIY Diamond Slikarstvo Sibirije Tiger diamond vezenje Živali navzkrižno šiv za okras Božič Sliko diamond mozaik Dragi domače mojstre!Diamond slikarstvo izdelkov je dekorativne, zabaven, kolektivne in dober izobraževalni pomen, ne samo, da se lahko kratkočasijo tudi lahko predstavljena kot dar za druge,to je neke vrste ljudski umetnosti kultura, vam ponujamo popolnoma nove vrste "Diamond vezenine" ali, kot ga imenujejo tudi "Diamond mozaik" in " Diamond slika ".

    Če želite ustvariti sliko, vam ni treba biti umetnik!Samo izberite nabor naših izdelkov in ustvariti!Izdelava diamond slikarstvo pomaga za lajšanje stresa, razvoj aktivnih razmišljanje, zato je priporočljivo, da se vključujejo ustvarjanje mojstrovine in svoje otroke!To je zelo razburljivo in zanimivo proces

    Če se sprašujete, kako bi bilo, več si lahko preberete podrobnosti in vedo, kako se konča diamond slikarstvo sami.

    ●Ime proizvoda: DIY diamond slikarstvo

    ●Funkcija: Krog diamond ; Diamond kritje platno skupaj, je polna diamond vezenje

    ●Gradivo: Okrogla Smolo Diamond

    ●Diamant tip: rubikova Kocka Krog Diamond

    ●Pakiranje: Color Box / Vrečko

    ●Večnamenski: Lahko se uporablja v Spalnici , jedilnico , Kopalnica , Umivalnici , Kuhinja , Študija , Doma , v Pisarni , Hotel , Restavracija in Bar

    ●Postopek: Nove tehnologije , Različnih kvadratnih diamant in drugih diamant .

    O Fotografski Po Meri

    To je zelo priljubljen in modno, da se po meri, ne glede na fotografijo, ki jo želite, da bi diamant slikarstva, kot so vaša družina ali svoj portret, poročne slike, fotografije, ki potujejo, hišni ljubljenčki, in lepo pokrajino in itd.Nato lahko naredi sam svojo fotografijo s svojo družino, in na koncu jo dal v okvir na steno hiše ali podarili drugim kot edinstveno in nepozabno darilo!Samo kraj naročilo in pošljite vaše fotografije na nas in vam bomo odlično diamond vezenje koli fotografijo, ki jo želite!

    Izbrali smo okolju prijazno smolo materialov, Krog diamanti je barvita, tri-dimenzionalni sijaj, oddelek jasno, odlično teksturo.Varstvo okolja smole je vrtati z 2,8 mm.Izrazno moč slike je izvrstno, bolj realistično, tri-dimenzionalni občutek močnejši.

    Алмаз яркий цвет, не легко линяет. Сильное чувство иерархии, чтобы сделать изображение более богатых слоев. Разрез гладкой и нежной, хорошая рефракция,прекрасное соответствие.Строгий процесс изготовления, идеальная резка , блестящий и прозрачный, Высокий показатель преломления Алмаз размер равномерный.Platno so narejene HD povoščeno platno in barve, platno ni enostavno biti poškodovan, učinkovito vode-dokazilo in vlažno dokaz, luksuzni kakovosti, trpežne.Diamantno rezanje proces je strog, kot nalašč za dotik, gladka in nežna, prosojna utripanja, visok lomni količnik, odlično prilegajo zaslonu, bolj sijoča.

    Супер склейка, легко хранить в долгосрочное время.

    DIY Diamond slikarstvo proizvodni koraki

    ◆1. Odprto okno/vrečko in preverite diamond pripravi posebnega orodja.

    ◆2. Oglejte si smolo diamant, barvni, urejene, da bi kodiranja.

    ◆3. Odkriti trak za risanje zgoraj, boste videli veliko simbolov, ki ustrezajo barvno kodiranje.

    ◆4. V skladu z ustrezno barvno kodirane objemka ustrezno smolo vdelan diamanti.

    ◆5. Predlaga, da en tip smole diamond en niz zaključil hitreje.

    ◆6. Da bi ustvarili odlično diamond slikarstva, risbe skupaj na enem mestu, vsaka vrsta simboli nimajo ostati zaljubljen diamanti.

    ◆7. Za zmanjšanje dobra slika na risbe razporejene matrika, ki se pritrdi na ravnini materiala zgoraj.

    ◆8. Spoje morajo ravno proti čeden, nimajo nobene razpoke.

    ◆9. po dober boj, ostali vrzel na lepilo ustrezne simbole diamantov.

    ◆10. Za dokončanje dobro diamond risanje, jo dal v svoj izbor primeren okvir (izdelek ne vsebuje okvir).Izbrali smo okolju prijazno smolo materialov, Krog diamanti je barvita, tri-dimenzionalni sijaj, oddelek jasno, odlično teksturo.Varstvo okolja smole je vrtati z 2,8 mm.Izrazno moč slike je izvrstno, bolj realistično, tri-dimenzionalni občutek močnejši.

    DIY diamond slikarstvo značilno:

    ■ DIY diamond slikarstvo lahko deluje in se naučiti, da zmanjša stres, čustveno prilagoditev, aktivno razmišljanje, povečanje samozavesti

    ■DIY diamond slikarstvo se lahko uporabljajo za dekoriranje družinska soba, bo življenje bolj harmonično.

    ■DIY proizvodnje lahko izkušnje, občutek uspeha, sposobnost in vztrajnost gojiti potrpežljivost, starejših in otrok, ki so primerni.

    Oznake: podeželja, navzkrižno šiv, 5d diamond slikarstvo mir, navzkrižno šiv vzorec sova, navzkrižno šiv kit korejski, navzkrižno šiv vzorec drevo, golobi in rose, veselje nedeljo hiša, anime navzkrižno šiv vzorec, navzkrižno šiv kitty mačka mačke, angel baby navzkrižno šiv.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki