Garland Čakro Spektri 1 kos Lestenec Rdeče Steklo Kristali Lučka Prizme Visi Kapljice Obeski Poroko Dekor 2.9 Garland Čakro Spektri 1 kos Lestenec Rdeče Steklo Kristali Lučka Prizme Visi Kapljice Obeski Poroko Dekor 2.9

Garland Čakro Spektri 1 kos Lestenec Rdeče Steklo Kristali Lučka Prizme Visi Kapljice Obeski Poroko Dekor 2.9" M02051-7

€1.96
Na zalogi
s80225

  • Dolžina: 3.35inch
  • Postavka Vrsta: Kristalni Lestenec
  • Blagovna Znamka: hierkryst
  • Višina: 85mm
  • Premer: 30 mm
  • Številka Modela: M02051-7
  • Širina: 30mm

  • Material

    K9 crystal

    (Obesite na okno in gledal vaše osebne mavrica pojavi)

    Velikost

    1.2" ali 30 mm dia.

    Konverzije : 1 inch = 25.4 mm 1 mm = 0.0393 palčni

    Rdeče Barve

    Količina

    1pce

    Oznake po meri

    M02051-7

    Kako naj bi v Soaring.si:

    Dobrodošli na moji Soaring.si.Tukaj je način, da dajo naročila:

    1. prijavite se v Soaring.si s svojim registriranim imenom in geslom.

    2. Videli elemente, ki vam je všeč, kliknite gumb "dodaj v košarico", če boste morali kupiti več predmetov;

    Če si želite kupiti 1 predmet,lahko pa tudi kliknete na gumb "kupi zdaj" neposredno.

    3. Po končani vse, nakup, kliknite "nakupovalna košarica" v desni zgornji strani v novo stran za vse elemente, ki jih chosed v nakupovalno košarico.

    4. V tej novi strani, kliknite na gumb "kupi zdaj".Nato vse elemente, ki jih chosed bo v 1 računu.Soaring.si bo izračun skupne količine za vas.

    5. Plačati za izdelke, ki skupaj.

    S tem korakom, da je končal.Prosimo, da samo prepričani, da kupite predmete,~:)

    Dostava politike:

    Vse elemente v moji trgovini bo na voljo s free shipping .Tako dolgo, kot parcela je pretehtati je nad 2 KG,bomo nadgradnjo vaše paket iz zraka poštna dostava na Ekspresna dostava (5-7 delovnih dni za dostavo)brezplačno.

    Zda Dostave 7-19 dni.Vse Kanadi in po Svetu čas dostave traja približno 25-30 dni zaradi mednarodne meri potrditev.Takoj, ko morate plačati, vam bomo poslali vaši pošti v roku 24 ur.Če jih potrebujete, da bo dobavljeni z ekspresna dostava(5-7 delovnih dni za dostavo), vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se vaše plačilo, bomo izračun dodatno nadgradnjo pristojbina za ekspresna dostava za vas.

    Vračilo in vračilu:

    Vaše zadovoljstvo je naš nadaljuje, ne le ponujajo vrhunsko kakovost elementov, ampak tudi najboljšo storitev po prodaji,boste imeli nepozabno doživetje za kakovost naših izdelkov in storitev.

    Če niste zadovoljni s predmeti, prosim samo vas prosimo, da nas obvestite.Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo.Bomo reship drugi sam sebe, sebi ali vračilo za vas kot odškodnino.

    Povratne informacije:

    Če mislite, da nam nevtralna /negativne povratne informacije, ali DSR rating manjši od 5 zvezd ,pls ne ukrepamo v naglici,menimo, da daje ti ni vaš namen.Vaš namen je, da nam poveste svoje nezadovoljstvo,če v dejanju, ki ste nam omogoča, da vedo, da smo nezadostni v naše delo ali predmetov,mislimo, da bo zagotovo dala zadovoljive rešitve asap,vaše potrpljenje in razumevanje, ki cenijo v seveda smo izboljšati naše poslovanje.Hvala vnaprej.

    P. S: Mi bo odgovoril na vaša e-pošto v roku 24 ur.Dobrodošli, da je tvoj.

    Oznake: linija spektri, stekleno prizmo, kristalno prizmo suncatcher, verige lestenec, trikotna prizma, toplote marker, obesek prizma, diamond garland, cristal dekor, crystal za dekor.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki