Sili Tourniquet Medicinsko Osebje Sili Tourniquet Sponke Hitro Počasno Sproščanje Nujne Medicinske Sestre Na Prostem High-End Materialov Sili Tourniquet Medicinsko Osebje Sili Tourniquet Sponke Hitro Počasno Sproščanje Nujne Medicinske Sestre Na Prostem High-End Materialov Sili Tourniquet Medicinsko Osebje Sili Tourniquet Sponke Hitro Počasno Sproščanje Nujne Medicinske Sestre Na Prostem High-End Materialov Sili Tourniquet Medicinsko Osebje Sili Tourniquet Sponke Hitro Počasno Sproščanje Nujne Medicinske Sestre Na Prostem High-End Materialov Sili Tourniquet Medicinsko Osebje Sili Tourniquet Sponke Hitro Počasno Sproščanje Nujne Medicinske Sestre Na Prostem High-End Materialov Sili Tourniquet Medicinsko Osebje Sili Tourniquet Sponke Hitro Počasno Sproščanje Nujne Medicinske Sestre Na Prostem High-End Materialov

Sili Tourniquet Medicinsko Osebje Sili Tourniquet Sponke Hitro Počasno Sproščanje Nujne Medicinske Sestre Na Prostem High-End Materialov

€2.66 €1.94
Na zalogi
s80417

  • Vrsta: Kompleti Prve Pomoči
  • Tip:
  • Blagovna Znamka: diposlong
  • material:
  • Funkcija 1:

  • Značilnosti:

    Enostavno delovanje

    V tourniquet funkcije v sponka design, ki je enostaven za uporabo.Samo pritisnite sponko gumb, trak bo enostavno, da pop up.Ni treba drugim pomagati, tudi sami se lahko konča celo tourniquet delovanje procesa.

    Stabilna

    V tourniquet je sponka je izdelano iz kakovostne ABS materiala, ki se lahko nosi 50N tlak.V tourniquet ni enostavno, padajo ali ohlapno.Tako, da je stabilen in zanesljiv.

    Najlon elastični trak

    V tourniquet sprejme nylon material, z dolgimi uporaba čas za izgradnjo elastični trak, ki ima v lasti dobra elastičnost in ne pritiska.V tourniquet z nizko elastični, ali je žica za trajno in udobno uporabo.

    Barvita&prenosni

    Na voljo so različne barve na voljo za vas, da izberejo, ki vključuje črna, modra in rdeča.Svojo mini velikosti, ki omogoča tudi enostavno za uporabnike za izvedbo.

    Široka uporaba

    V tourniquet lahko učinkovito ustaviti pretok krvi, ki se večinoma uporabljajo v prostem krvi ustavljanja in interavenous infuzijo.To je primerna za dom, šport,avto, kamp, na delovnem mestu, pohodništvo, itd.

    Uporaba:

    Dal eni strani lepilni trak, ki ima v lasti sponke v sponke polje za izgradnjo krog.

    Potem je dal roko ali nogo v krogu.In potegnite drugi strani lepilni trak, da prilagodite položaj in dolžina tourniquet.

    Po uporabi, pritisnite gumb na sponke tesno.Potem, trak bo pop up enostavno.

    Opomba:

    Ne pozabite, da si vzamete čas, ko uporabljate tourniquet.Sprostite se vsake pol ure v zimskem času in za 1 uro v poletje za 1 / 2 minuti, nato pa kravato ga spet.Ko kravato znova, položaj je treba premikati gor in dol.Za bolnike z večjih krvavitev, jih je treba poslati v bolnišnico v najkrajšem možnem času, medtem ko tourniquet se uporablja.

    Specifikacija:

    Tip: tourniquet

    Količina:1

    Material: najlon+plastike

    Barva:črna/modra/rdeča

    Velikost: 2.5*48 cm/0.98*18.86"

    Neto teža: 40 g/1.41 oz

    Package:

    1* tourniquet

    Oznake: tourniquet medicinske srčkan, prestige medicinske tourniquet, sponke tourniquet, medicinske tourniquet, paramedicinsko, vojaške tourniquet, nakup medicinske tourniquet, tourniquet medicinske jjeza, turniquet, tourniquet medicinske barve.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki