1pc Mišolovka v Živo Mouse Trap Ni Ubil Plastično Majhno Mišolovka Podgana Past za Večkratno uporabo Glodalcev Catcher Podgana Kletko zatiranje Škodljivcev Izdelki 1pc Mišolovka v Živo Mouse Trap Ni Ubil Plastično Majhno Mišolovka Podgana Past za Večkratno uporabo Glodalcev Catcher Podgana Kletko zatiranje Škodljivcev Izdelki 1pc Mišolovka v Živo Mouse Trap Ni Ubil Plastično Majhno Mišolovka Podgana Past za Večkratno uporabo Glodalcev Catcher Podgana Kletko zatiranje Škodljivcev Izdelki 1pc Mišolovka v Živo Mouse Trap Ni Ubil Plastično Majhno Mišolovka Podgana Past za Večkratno uporabo Glodalcev Catcher Podgana Kletko zatiranje Škodljivcev Izdelki 1pc Mišolovka v Živo Mouse Trap Ni Ubil Plastično Majhno Mišolovka Podgana Past za Večkratno uporabo Glodalcev Catcher Podgana Kletko zatiranje Škodljivcev Izdelki 1pc Mišolovka v Živo Mouse Trap Ni Ubil Plastično Majhno Mišolovka Podgana Past za Večkratno uporabo Glodalcev Catcher Podgana Kletko zatiranje Škodljivcev Izdelki

1pc Mišolovka v Živo Mouse Trap Ni Ubil Plastično Majhno Mišolovka Podgana Past za Večkratno uporabo Glodalcev Catcher Podgana Kletko zatiranje Škodljivcev Izdelki

€0.01
Na zalogi
s80504

  • Številka Modela: mišolovka
  • Nastavite Vrsto: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta Škodljivcev: Miši
  • podpora: Dropshipping
  • VELIKOST: 27cm*6.5cm*6.5cm

  • Pozornost Naši Trgovini, Uživajte Dodatni Popust

    Cena Je Bolj Ugodno!

    Opis:

    Novo Mišolovka V Živo Mouse Trap Ni Ubil Plastike Za Večkratno Uporabo Majhnih Mišolovka Podgane Pasti Za Glodalce Catcher Zatiranje Škodljivcev

    Specifikacije:

    Material: ABS

    Barva: Črna

    Velikost: 27 cm*6.5 cm*6.5 cm

    Uporabite scenarij: primeren za družine, restavracije, hoteli, pisarne, skladišča, kmetije, itd.

    Specifikacije:

    Točki:

    Izdelana iz trpežne ABS plastike, je mogoče ponovno uporabiti večkrat, učinkovito reševanje težave z miško.

    Ker je to mišolovka ne uporabite lepilo, kemikalij ali električne energije, to je varen za uporabo v domovih, z otroci ali domače živali.

    Sprejetje načela bionika design, podgana-luknjo, iz železa vrata je trpežna in ima barb na vrata, tako da z miško lahko vstopijo ali zapustijo, in 2-3 lahko nenehno ujeti v nekem času.

    To je "predor design" da se zagotovi, da nima fizičnega stika z miško, tako pretrese, podgana kletko in tresljaji kletke hitro, dokler miška je dizzy.

    Enostaven za uporabo: 1. Dal arašidovo maslo ali drugih visoko vsebnost beljakovin, vabe v veverica kletko. 2. Kraj pasti na steno ali drug kraj, kjer se dejavnost pogoste in nato pripraviti, da bi ubil miško.

    Paket Je Vključeno:

    1 x mišolovka

    Opombe:

    1. Merjenje element, ki ležijo na mizi lahko povzroči rahle razlike.

    2. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe, ko je fotografija ob.

    Hvala vam za vaše razumevanje!

    Oznake: bela podgana kletko, podgana ujeti kletko, brezplačno podgana kletko, podgana, noge tačke, dih miško, kaytee podgana kletko, dva majica, anklet design, noge šivanje.

  • Mnenja in ocene (1)

    • Vetoch30

      all good

    Napiši mnenje

Podobni izdelki