Multi-funkcijo Aluminij Metal Slušalke Namizni Nosilec Igre Ročaj Krmilnik Držalo za PS5/PS4 za XBOX za Stikalo Multi-funkcijo Aluminij Metal Slušalke Namizni Nosilec Igre Ročaj Krmilnik Držalo za PS5/PS4 za XBOX za Stikalo Multi-funkcijo Aluminij Metal Slušalke Namizni Nosilec Igre Ročaj Krmilnik Držalo za PS5/PS4 za XBOX za Stikalo Multi-funkcijo Aluminij Metal Slušalke Namizni Nosilec Igre Ročaj Krmilnik Držalo za PS5/PS4 za XBOX za Stikalo Multi-funkcijo Aluminij Metal Slušalke Namizni Nosilec Igre Ročaj Krmilnik Držalo za PS5/PS4 za XBOX za Stikalo Multi-funkcijo Aluminij Metal Slušalke Namizni Nosilec Igre Ročaj Krmilnik Držalo za PS5/PS4 za XBOX za Stikalo

Multi-funkcijo Aluminij Metal Slušalke Namizni Nosilec Igre Ročaj Krmilnik Držalo za PS5/PS4 za XBOX za Stikalo

€23.19 €19.24
Na zalogi
s80748

  • Type2: Game Handle Controller Holder
  • Združljiv Znamko/Model: for PS5/PS4 for XBOX-
  • material:
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Vrsta: slušalke nosilec
  • VELIKOST:
  • Številka Modela: L9CB4NB702418
  • Barve:
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • 100% popolnoma nova in visoke kakovosti

    OOTDTY

    Funkcija:

    1. Edinstveno Umetniško in Stabilna: nosilec je izdelan iz visoko kakovostnih debele aluminijeve zlitine in je narejen advanced multi-layer kovanje tehnologije.To je močan in vzdržljiv, in debelina je le o 0.078 palca.Oblikovan je s težo znanja in lahko dajo na vaši mizi, police, omara, steklene površine.To je tudi kos umetnosti v vašem domu.

    2. Univerzalni Krmilnik Stojalo: uporablja se lahko za PS5, za PS4, za xbox - Sereis X, za xbox - Eno, 360, za NS, za pare krmilnik, gaming slušalke, desktop PC igre krmilniki in najbolj tretjih oseb, igra krmilniki in mobilni telefoni.

    3. Organiziramo Ročaji in Slušalke: nosilec je posebej uporabljajo za shranjevanje 2 blazinice in 1 igra za slušalke, tako da boste lahko udobno mesto upravljavca in igra slušalke lepo, in uporabi mehki silikonski premaz roba bolje preprečiti Škodo in ohraniti svojo igro prostor, pospravljeno in urejeno.

    4. Kot nalašč Zaslon: lahko postavimo kamorkoli, kjer se boste počutili udobno.Kot nalašč zaslon tako, da vaš gamepad in slušalke ne bo napačno, zaradi česar je težko najti ali izgubijo.

    5. Enostavna Namestitev: vesa je enostaven za namestitev, preprost za uporabo v kombinaciji, in enostaven za čiščenje in obrišite površino.

    Specifikacije:

    Material: Aluminij Zlitine

    Barva: Črna

    Velikost: 23.4x17.5x20.2 cm/9.21x6.89x7.95in

    Količina: 1 Pc

    Opomba:

    Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

    Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

    Paket Vključuje:

    1 x Slušalke Ročaj Nosilec (ne vključuje Slušalke ali Ročico)

    Oznake: fan playstation 4, hladilnik ps4 slim, nadzor ps4 jdm 001, fan ps4, dualshock 4 jdm 055, hladilnik fan ps4, fan ps4 slim, s2pg001a, ps4 kože lobanje, kul ps4.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki