JF001 Tipko prazno 1,4 mm debeline prazno tipke za šef mizo levo in desno groove(20pcs/veliko) JF001 Tipko prazno 1,4 mm debeline prazno tipke za šef mizo levo in desno groove(20pcs/veliko) JF001 Tipko prazno 1,4 mm debeline prazno tipke za šef mizo levo in desno groove(20pcs/veliko)

JF001 Tipko prazno 1,4 mm debeline prazno tipke za šef mizo levo in desno groove(20pcs/veliko)

€5.93
Na zalogi
s82074

  • Številka Modela: JF001
  • Blagovna Znamka: YOUPU
  • Vrsta: B tip tipko prazno
  • Debelina: 1,4 mm
  • Dolžina: 20 mm
  • Širina: 6.7 mm

  • Opomba: Različnih proizvodnih serij, barvo in slog, ki se lahko razlikuje od slike in velikost ročno merjenje bo malo odstopanje, v naravi prevladujejo.

    Plačilo:

    [1].Mi lahko sprejmete T/T,Paypal,Zahodne Unije ali Soaring.si.

    [2].Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

    [3].Če imate kakršno koli plačilo težave,pls stik z mano, brez obotavljanja.

    [4].Če je naš percharge tovorni stroškov je višja kot dejanski stroški prevoza,bomo povračilo dodatnih delov za vas.

    Pošiljke:

    [1].Dostava po celem svetu.Ta paket brezplačna dostava za Kitajsko Air Mail.

    [2].Nudimo DHL,UPS,TNT,FEDEX,SF,Kitajska Zraka dostavo Pošte e-poštno storitev.Če imate posebne potrebe,pls pustite sporočilo, ko se naročite.Če ne omenja,vam bomo izbrati eno za vas.

    [3].Da bi obdelujejo pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

    [4].Pls upoštevajte ,smo le ladja potrdila, da naslov.Ko se naročite,pls poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo je prav.

    [5].Vse težave med dostava čas,pls, da me kontaktirate.

    Povratne informacije:

    [1].Vaš zgodnji potrditvi bodo zelo cenjeni po prejemu pošiljke.

    [2].Ker vaše mnenje je pomembno, da so naši poslovni razvoj,smo iskreno upam, da boste na dopust pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Hvala.

    [3].Ko boste našli, rezalniki ima nekaj težav,pls, kontaktirajte me na enkrat.Pomagali vam bomo, da slove problem.Hvala za razumevanje.

    Proizvajamo z mletjem,rezila za rezanje kolesa in konec rezkanje, rezalniki, da podvajanja tipke in opremiti ključni stroji za rezanje,kot so SILCA,KEYLINE,JMA,Ilco-Orion,HPC,WENXING,GLADAID,AN-SAN.Potrebujete kakršne koli tipko, rezalniki,pls, da me kontaktirate po e-pošti.Hvala za podporo!

    Oznake: sodobna šef pisarne, šef desk podjetja, baby desk dekor, moški mizi igra, šef desk super, orgnizer desk moški, šef desk knjižne police, baby dejavnosti mizo, tabela častnik mizo, yage led desk.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki