Sončna očala Ženske Polarizirana UV400 kovinski Okvir za Očala ženski Ogledalo Reflektivni sončna Očala Sončna očala Ženske Polarizirana UV400 kovinski Okvir za Očala ženski Ogledalo Reflektivni sončna Očala Sončna očala Ženske Polarizirana UV400 kovinski Okvir za Očala ženski Ogledalo Reflektivni sončna Očala Sončna očala Ženske Polarizirana UV400 kovinski Okvir za Očala ženski Ogledalo Reflektivni sončna Očala Sončna očala Ženske Polarizirana UV400 kovinski Okvir za Očala ženski Ogledalo Reflektivni sončna Očala Sončna očala Ženske Polarizirana UV400 kovinski Okvir za Očala ženski Ogledalo Reflektivni sončna Očala

Sončna očala Ženske Polarizirana UV400 kovinski Okvir za Očala ženski Ogledalo Reflektivni sončna Očala

€9.62 €6.26
Na zalogi
s82298

  • Blagovna Znamka: zeontaat
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • Slog: Mačka Oči
  • Lenses Optical Attribute: UV400
  • Leče Material: Polikarbonatne
  • Lens Height: 0
  • Spol: ŽENSKE
  • Lens Width: 0
  • Številka Modela: 0
  • Okvir Material: ZLITINE

  • Kupci obvestilo(prodajalci natančno opisano)

    Poljub:dolgoročno sodelovanje lahko ponudimo? Blagajnik:dolgoročno sodelovanje seveda ni popust. Navsezadnje je in stare stranke, da je. Dobro zaveda, da ohranjanje starih kupcev pomena. Sem se bo na podlagi zgodovinskih znesek nakupa glede na ustrezno spodbude. Dobrodošli v stik stranke. Nove stranke, ki ne vizitko.

    Poljub:veliko količino lahko ponudimo? Blagajnik:lahko. Prav tako lahko zagotovi OEM storitev,posebej pa je še vedno odvisno od posameznega izdelka Oh.

    Poljub:kakovost, kako? Blagajnik:kakovost tega ni določen standard,ampak trgovina garancije,če se vam zdi enako ceno, kvaliteto ni dovolj dober,se lahko obrnete na nas, da se vrnete Oh,vendar dostava težave potrebujejo samopomoč.

    Poljub:slika je ne vzame v naravi? Blagajnik:ta trgovina vse blago, ki v naravi,zaradi snemalni čas linij in različnih zaslonov in drugih razlogov,je lahko mikro-barva razlika,prosimo, prevladujejo v naravi!

    Poljub:bo na zalogi? Blagajnik:tako je blago spot debelo,zaradi dnevne pošiljke so velika,je možno, da se prikažejo posamezne modele,zdrobljen odstavka zlomljena barva pojav,če je odprti oddelek off barvo,bomo glede na dejansko potrebo, da dohitijo na;

    Poljub:ko je plačilo, ki je na zalogi, kaj storiti? Blagajnik:po plačilu,individualni stil ni na zalogi, vas bo telefon tako, da vas obvestim,s spremembo,naslednji obliž,ali povračilo denarja, itd.

    Poljub:za določitev stilov potem,ko, ko za dostavo? Blagajnik:blago se praviloma isti dan kot krogih gredo na počitnice počitnice obstaja način, da to ladjo.

    Poljub:hair Express ali logistike? Blagajnik:blago, manj maščob kurirske;blago, več las, logistika,logistike, le registraciji takšnega uvoza plačati!

    Poljub:če je prejem je ugotovljeno, da je vprašanje bi moralo biti, kako ravnati? Blagajnik:v skladu z Nacionalno Logistiko zakona,stranka znak za blago, preden odprete okno pregled,če je ugotovljeno, blago, količina napačno ali poškodovano blago,treba živeti zavrniti. Če ne out of the box pregled,po najti blaga količina napačno ali poškodovano blago,Pro morate prevzeti odgovornost!!! Ta točka je zelo pomembna, Oh!!!

    亲亲:如果收到货后,才发现有质量问题怎么办? 掌柜:收到货物有质量问题,如果不是人为造成的,如镜架断,镜片破等,在没有动用过的前提下,需要在收到货后5天内,付上运费给我们退回来,我们将在亲下次补货时一起发去,发货的首重运费将由我们付,过期我们将不再受理,敬请理解和配合!

    亲亲:为什么还要我们出邮费? 掌柜:由于微利批发,而亲又没有现场协商拒收,所以责任需要和亲一起分担.

    Oznake: mens sunglass, izjava sunglass, edini sunglass, video sunglass, aj sunglass, c sunglass, jk sunglass, blok sunglass, ea sunglass, lg sunglass.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki