Sodobne krajine Visoko kakovostno olje slika Henri Rousseau Eksotične pokrajine Ročno poslikane

Sodobne krajine Visoko kakovostno olje slika Henri Rousseau Eksotične pokrajine Ročno poslikane

€111.90 €89.52
Na zalogi
s8230

  • Pomoč: 112
  • Okvir: No
  • Oblika: Pravokotnik
  • Iid: 15819
  • Original: No
  • M: M3
  • Frame mode: Brez okvirja
  • Vrsta: Oljnih Slik
  • Slog: Sodobno
  • Tehnika: Ročno Poslikane
  • Podporne Baze: Platno
  • Medij: Olje
  • Predmeti: Pokrajina
  • Obrazec: Enotni
  • material: Perilo

  • Dobrodošli v JackyGallery podrobnosti Izdelka Ime: Eksotičnih ležeči Usmerjenosti:Horizontalna Velikost: Kot možnosti, ki so naštete zgoraj(1 Inch=2.54 cm).Pišite nam za druge velikosti, če jih potrebujete.Ta slika je Razmnoževanje, NE Original . 100% Ročno Naslikana na platno.Brez strenched ali uokvirjena.

    Waterprint in ime izvajalca na sliko, bodo odstranjene iz dopolnjene slikarstvo.Prosimo, označite o vašem naročilu, če želite, da jih na.Primer naše končana slikarstvo Plačilo prejmemo Esrow in plačilo s kreditno kartico kot privzeto.Prav tako lahko dobimo western union in drugim plačilom, prosimo, kontaktirajte nas za podrobnosti.Package brez okvirjev slikarstvo bo pakiran s trdo cev, znotraj in bubble plastičnih zunaj.Ko boste dobili paket?

    Časa obdelave = Od časa, ko smo prejeli vaše naročilo, ko smo začeli ladja vaše naročilo.V tem času bomo morali naše izvajalca za dokončanje slikarstvo, in čakati na barve, da se posuši.Najkrajši čas: 5-10 dni.Čas poštnine = Od takrat, ko smo ladje, paket ven za čas, ki ste ga prejeli paket.To je drugačen od dobave način.Gospodarstvo Express: To ponavadi traja približno 20-30 dni.Hitre Dostava na voljo v DHL, EMS, FedEx.To ponavadi traja približno 7-10 dni.

    Vračilo 1. Vse polno vračilo denarja, se izda, če se blago vrne v prvotno stanje. 2. Proizvodov, ki je poškodovana, je ne vrača. 3. Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz s pravilno paket. 4. Ob prejemu paketa, bomo povračilo takoj.Povratne informacije o Vašem zadovoljstvu in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, Prosim email nas, preden vaš dopust negativne povratne informacije, ali so nevtralne povratne informacije ali odprite spora na spletno stran, se bomo potrudili, da reši problem ASAP in da ste zadovoljni s poslovanjem.O Nas 1.Nahaja se v Fujian province Kitajske 2.Ki se ukvarjajo z oljnih slik od leta 2000 3.Ladja slike po vsem svetu, 4.Dobro po meri slike (slika/fotografija na platnu) Druge F. A. Q. 1. Kaj so oljna slika reprodukcije?Oljna slika reprodukcije so ročno izdelani rekreacijo izvirne slike.Izvirniki so narejene po znanih in uglednih umetnikov, kot so Van Gogh, Monet in še veliko več.Reprodukcije omogočajo, da svoje replika mojstrovina, ki bi lahko mogoče najti le v svetovno znanih umetniških muzejev.Tudi, razmnoževanje bo pustil, da imate kopijo nekatere pomembne slike ali photoes nekaterih ljudi. 2. Kakšna je razlika med ročno poslikano oljnih slik in fotografij?Lastnik fotografij, ki jih lahko najdete na mnogih straneh na Internetu in v številnih trgovin, ki so samo tiskane slike izvirne slike.Naše olje slike so dejansko ročno poslikano reprodukcije.Te slike so izdelane tako, da nadarjeni umetniki, ki posnema umetniška dela, ki jih nekateri izmed največjih svetovnih mojstrov.To je vaša priložnost, da svoje ročno izdelane umetnine. 3. Ne razmnoževanje videti natanko tako kot original?Na Jacky Galerija reprodukcije so izdelani ročno.Mi preuči dela, ki smo pridobili zelo previdno.Poskrbimo, da so naše reprodukcije vsebovati iste brushstrokes in tehnike, ki se uporabljajo za prvotno umetnik.Ker pa slike so izdelani ročno in niso ustvarjene računalniške, da je vedno rahlo razlike med reprodukcijo in original/slike. 4.Lahko reprodukcijo slike z mojo sliko?Da, lahko reproducirajo oljno sliko iz vse jasno sliko ali fotografijo.Vi šele potreba, da nam pošljete vaš zanima sliko in nam sporočite, velikosti, ki jo želite barve,bomo poskrbeli poklicni umetnik barvo za vas.Pustite nas sporočila za podrobnosti.

    Oznake: primeru redmi opomba 6 pro rj, recept berry pito nadev, luksuzni obleke swarovski, spandex obleko rokav 3 4, primeru redmi opomba 5 pro sebi, šivalni stroj pipe texi, primeru redmi opomba 6 cvet, lobanje majhne pribor, marvel oblačila baseball.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki