Univerzalni Brezžični Daljinski upravljalnik 12V 4CH Kanal 433Mhz Stikalo Integrirano Vezje Oddajnik DIY Zamenjati Del Orodje Univerzalni Brezžični Daljinski upravljalnik 12V 4CH Kanal 433Mhz Stikalo Integrirano Vezje Oddajnik DIY Zamenjati Del Orodje Univerzalni Brezžični Daljinski upravljalnik 12V 4CH Kanal 433Mhz Stikalo Integrirano Vezje Oddajnik DIY Zamenjati Del Orodje Univerzalni Brezžični Daljinski upravljalnik 12V 4CH Kanal 433Mhz Stikalo Integrirano Vezje Oddajnik DIY Zamenjati Del Orodje Univerzalni Brezžični Daljinski upravljalnik 12V 4CH Kanal 433Mhz Stikalo Integrirano Vezje Oddajnik DIY Zamenjati Del Orodje

Univerzalni Brezžični Daljinski upravljalnik 12V 4CH Kanal 433Mhz Stikalo Integrirano Vezje Oddajnik DIY Zamenjati Del Orodje

€12.56 €10.81
Na zalogi
s8253

  • Uporaba: Električna Vrata
  • Brezžična Komunikacija: RF
  • Kanal: 2
  • Blagovna Znamka: KONGDASING
  • Paket: No

  • Funkcija:

    · Brezžični nadzor, enostaven za namestitev

    · Nadzor Luči, Motorji, Ventilatorji, električno upravljana Vrata/Ključavnice/Windows/Žaluzije/Avtomobilih ali Druge Naprave z AC220V,AC85V-260V ALI DC12V..

    · Lahko vklopite/izklopite sprejemnik z oddajnikom (daljinski nadzor), iz katerega koli kraja v zanesljivi daljavo; brezžični RF signala lahko skozi stene, tla in vrata.

    · To stikalo lahko naučijo različnih kodiranje daljinsko upravljanje (kot 2262,1527 ect.)

    · Ena/več oddajnikov, lahko nadzor, eden/več sprejemniki hkrati.

    · Če uporabljate dva ali več prejemnikov v istem mestu, jih lahko nastavite z različnimi kodami.Če uporabljate multi-gumb oddajnik, lahko nadzor upravljavcu z različnimi gumbi, to navada vplivajo drug na drugega.

    · Frekvenca delovanja: 315MHz / 433MHz

    · Brezžični sprejem krmilnik, z visoko zaupnost, stabilno delovanje, nizko porabo energije značilno, skok line ali pokličite kodo za preklop kodiranje.

    Izhodna delovna način:

    Izhodna Delovna način za učenje kodo stikalo-Jog, Self-Lock, sponka, spremenite s spajkanjem ali skok skp.

    Kratkotrajno/ Jog--Pritisnite in držite tipko -> O; za Javnost -> Izključeno.

    Preklop/ Self-lock--Pritisnite tipko -> O; znova Pritisnite tipko -> Off·

    Zapiranja/ Sponka--Pritisnite tipko -> Vključeno, Pritisnite drugo tipko -> Izključeno.

    Tehnika Podatki:

    1. delovna napetost :DC12V

    2. quiescent pogoj :manj kot 6mA

    3. delovna temperatura :-40'c+80'c

    4. sprejemnik občutljivost : več kot -105dBm

    5. delovna frekvenca :315/433MHz lahko izberete, če je je bila, da delajo skupaj, vam ni treba skrbeti za frekvence.

    6. izhodna napetost:DC in AC je neobvezno

    7. izhodni tok : manj kot 3A

    8. max obremenitev tok:10A

    9.68 mm*48 mm*16mm

    Učenje in brisanje metode

    1. Glede na učno skupino.Luči utripajoče, odvijte prsti, pritisnite na daljinskem upravljalniku, lučka pa utripa 2 krat in zaprite vse gumbe.To pomeni, da je učenje uspešno.

    2. To lahko izvedo več kot 12, 2262 ali 1527 čipi različnih kode brezžični daljinski upravljalnik

    3. Brisanje/čiščenje: pritisnite spoznajte osem sekund, indikator je zaprta, to pomeni, da boste ohranili informacije, ki je bila uspešno izbrisana.

    Opomba: 433mhz in 315 mhz, ki so na voljo ,315mhz bomo poslali, če ni povpraševanja na pogostost

    paketna inclued:

    1 x Sprejemnik 1-4x Tr ansmitter

    1.Depozitni je sprejet le(Z Visa, MasterCard, Western Union, QIWI,in wir e prenos preko banke). 2.To ponavadi traja 24 ur za izplačilo, ki prispejo na račun prodajalca.Banka lahko zavrne plačilo v 24 urah,tako za poslovne varnosti,smo začeli, da poskrbi, da po tem, ko plačilo prispe v celoti. 3.Nekatere države carinski zahtevo tarifi, preden pošlje paket do kupca.Kupec bi se moral zavedati svoje lastne carinske politike kot tarifa se plača kupec. 1.Vse elemente, ki so na zalogi in so odposlano, da jih v roku 3 dni po plačilu. 2.Prosimo, upoštevajte, da kupljeno blago na počitnice odposlano naslednji delovni dan. 3.Če niste prejeli blago v roku 30 delovnih dni po plačilu za Kitajsko pošti ali druge, se obrnite na nas.Bomo spremljali parcel iz naše agent in odgovor vas ASAP. 4.Izbirate lahko China post, ePack,EMS,DHL,UPS ipd znanja na svoje potrebe. 5.Koli vprašanja ali težave, vas prosimo, da stik z mano. 1.6 mesecev.Nakup z zaupanjem! 2.Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam bomo poslali nadomestno brez dodatnih polnilnik, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka. 3.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina. 1.Dragi kupec, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev,vljudno prosim, da nam 5 zvezd, in vam bo dal 5 zvezd in pozitivne povratne informacije. 2.Če ste nezadovoljni s tem nakupom,vas Prosimo, da nas priložnost, da naredite stvari, preden se odpravite negativno/nevtralen komentar.Prosim, vas prosimo, da se obrnete na nas glede na vaša vprašanja.Vam bomo odgovorili pravočasno in po najboljših močeh, da vas podpirajo, dokler ne boste zadovoljni. 3.Kontaktirate nas lahko kadarkoli, za nakup in vprašanja, veseli bomo na vaše storitve.

    Oznake: control remot, rele enote, chunghop, Vezje Nadzor, 4ch rf, 433 mhz stikalo, odbor vezja, DC Motor, 433 MHz, kontrolna enota.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki