Krasen Beaded Morska Deklica Poročne Obleke 2019 Vestido De Noiva Poročne Obleke Obleke Visoke Kakovosti Krasen Beaded Morska Deklica Poročne Obleke 2019 Vestido De Noiva Poročne Obleke Obleke Visoke Kakovosti Krasen Beaded Morska Deklica Poročne Obleke 2019 Vestido De Noiva Poročne Obleke Obleke Visoke Kakovosti Krasen Beaded Morska Deklica Poročne Obleke 2019 Vestido De Noiva Poročne Obleke Obleke Visoke Kakovosti Krasen Beaded Morska Deklica Poročne Obleke 2019 Vestido De Noiva Poročne Obleke Obleke Visoke Kakovosti

Krasen Beaded Morska Deklica Poročne Obleke 2019 Vestido De Noiva Poročne Obleke Obleke Visoke Kakovosti

€338.25
Na zalogi
s83173

  • Nazaj Design: zadrgo
  • Številka Modela: N1519
  • Rokav Dolžina(cm): Brez rokavov
  • Poročno Obleko Tkanine: saten
  • Za Nosečnice: No
  • Dekoracijo: Čipke
  • Rokav Slog: tank
  • Postavka Vrsta: Poročne Obleke
  • Barve: Meri, Da
  • Vlak: Sweep/ Krtačo Vlak
  • Silhueta: Morska Deklica/Trobenta
  • Uporaba: nevesta
  • Izrez: Ljubica
  • Hemline: Tla-Dolžina
  • VELIKOST: Meri, Da
  • Blagovna Znamka: Amanda Chen
  • Funkcija: Dihanje, Okolju Prijazen, Stroj
  • Dolžina Obleke: Tla-Dolžina
  • Slike Dejanske: da,
  • Zgrajena v Modrc: da,
  • Tehnika: Beaded
  • Pasu: Naravni

  • Dobrodošli na naši tovarni.obljubimo, da uporabljate najboljšo kakovost tkanin, da bi svojo obleko!Visoka kakovost je naš cilj!

    naša obleka ne s katero koli petticoat in rokavice in tančico in tako naprej, cena samo za obleko, ki ne vključuje ničesar.

    1.Model Show.Krasen Beaded Morska Deklica Poročne Obleke 2016 Vestido De Noiva Poročne Obleke Obleke Visoke Kakovosti

    v tem je 100% naše resnične fotografije, smo vzeli za ourself, pravo obleko, je veliko več lepše, kot na fotografijah!

    obleka ne z petticoat in tančico

    Up steznik mi je dal 13-15 kos kosti, to je koristno za oblikovanje telesa,in tam so visoke kakovosti bulit v modrc.modrc trak uporabljamo je širina, to je 7 cm.tako, da obleko popraviti tudi v vašem telesu.

    2. Kako meriti.

    1).Stardand Velikost:

    2).Po meri narejene Velikost:

    na spodnji fotografiji lahko povem, kako merjenja.če imate vprašanja, nas, prosimo, kontaktirajte.

    Prosimo, Izpolnite Obrazec:(poročno obleko velikosti)

    (1)Prsi:__

    (2)Pas:__

    (3)Hip:__

    (4)Iz Votlih Na Tla skozi bust s čevlji:__

    (5)z ramo ob Rami:__

    Če obleko imajo trak ali rokav,moramo še ostale velikosti:(če ne veste, kako meriti prosimo, da nas kontaktirate.)

    (6)Armseye:__

    (7)Bicep:__

    (8)Ramen, Prsi:__

    Da bi se izognili velikost težav,vam svetujemo, da čipke nazaj,če želite zadrgo,prosimo, ukrep jasno.hvala!

    3.Color Chart .

    to je saten barve, grafikon,če ste poročno obleko, ne iz satena,se obrnite na nas za potrditev barve,hvala vam!

    4.Obleko prikaži podrobnosti.

    To je naš pravi vzorec obleko prikaži podrobnosti.uporabljamo samo najboljše kakovosti materialov na trgu, da bi svoje obleke.nudimo vrhunsko kakovost poročne obleke.Če potrebujete posebne zahteve, se lahko obrnete na nas .Biti brezplačna, da nas boste dobili poročno obleko ste sanjali !!

    5.Tovarniško Realnem Vzorcu Kažejo.

    100% resnični vzorci poročno obleko fotografije iz naše tovarne!če si želite ogledati več pravi poročno obleko podrobnosti se,prosimo, obrnite na nas.

    6.O naši tovarni.

    Smo OEM Tovarne,nismo srednja podjetja.Vse Obleko, ki so neposredno Proizvodnjo in Pošljite na svojo roko.Tako Enake Kakovosti, Vendar cena je zelo Nizka, Kot je poročno obleko, trgovina in srednji podjetnik.Uporabljamo samo Najboljše Kakovosti materialov za izdelavo naših strank obleke.Naše načelo je:KAR NAJBOLJŠO OBLEKO ZA NAŠE STRANKE !(nudimo debelo posebno oznako v poročni obleki)

    7.Dostava in Paket.

    Mi uporabljamo močno raztezajo plastično vrečko, da paket poročno obleko,nad 5 poročne obleke,bomo uporabili karton.(realni vzorec poročno obleko )

    Različne Države imajo različne čas poštnine.Običajno pošlji Evropi in Ameriki.potrebuje 3-5 dni z DHL in Fedex.Ladijski promet pristojbina treba na podlagi obleko težo.če UPS, to je potrebno samo 1-2 dneh, vendar ladijski promet pristojbina je višja od druge načine.

    Če pošljite na nekaterih oddaljenih držav.ladijski promet pristojbina bo visoko in čas, morate o 5-9 dni z DHL in Fedex.

    Če bi obleko.lahko vprašate naše prodavačica o ladijski promet pristojbina in čas poštnine.hvala!

    8.Povratne Informacije In Politiko Vračanja.

    Prosimo, upoštevajte,: obleka ne vključuje nikakršnega accessiory,cena samo za obleko.

    1).Mi smo poskušali narediti najboljše obleke za vas,zato vas prosimo, da nas dobrih povratnih informacij s 5 zvezdicami, ko boste dobili obleko,hvala vam!

    2).Naše odpovedi Politike

    -Naročil prekličete v roku 24 ur za potrditev plačila bodo primerni za polno nadomestilo.

    -Naročil prekličete v 1-3 dneh po potrditev plačila bodo upravičeni do delnega nadomestila sestavljajo celotno prevozni stroški in 50% cene za nakup izdelka.

    -Naročil odpovedana po 3 dni za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov.

    -Ko je vaše naročilo je bilo poslano,ga ni več mogoče preklicati.

    -če obleko pristanišče kakovosti in velikosti problema,ti ne more preklicati naročilo samo zato, ker obleko ne fit vas.v upanju, lahko nas razumejo,obleka je po meri izdelana.mi ne moremo prodaje za druge ljudi.

    Vrnitev za Zamenjavo ali Vračilo kupnine

    Vaše zadovoljstvo je najbolj importantance in dinamično, da nas.Ob prihodu paketa, vam svetujemo, da preverite in se prepričajte, da obleko, je bila, da vaše naročilo specifikacije,Poskusite na vaš obleko v najkrajšem možnem času, ne da bi odstranili oznake, spremenijo ali umivanje obleko.

    Če ste se vračajo ali izmenjava oblek in pribor,prosimo, prepričajte se, da so v svoje prvotno stanje-unworn,unwashed,nespremenjeno,čisto,brez vlaken ali lase in z oznakami, nepoškodovani in pritrjena.

    O naših obleko

    z obleko, če si kupite naš realni vzorec obleko, ki vam lahko obljubim, enako kot na ourself fotografije, če je to model, slika, ne moremo poskrbite, 100% isto, smo le kopija izvirnika, tako da ne moremo kopirati 100% enaka, v upanju, da bodo lahko razumeli.

    Oznake: a3 a4 ogledalo, steklo, soglasju zraka intaker, a3 a4 a5 svetlobe pad, accord hybrid 2019, accord 8 door bowl, a5 2015 primeru kos, a450 telefon baterija, soglasju euro luči, a4tech x 705k noge.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki