Moderna kamnita ustvarjalne obesek luči cocina accesorio sodobni led lestenec lampes suspendues ventilador de techo luzes de teto Moderna kamnita ustvarjalne obesek luči cocina accesorio sodobni led lestenec lampes suspendues ventilador de techo luzes de teto Moderna kamnita ustvarjalne obesek luči cocina accesorio sodobni led lestenec lampes suspendues ventilador de techo luzes de teto Moderna kamnita ustvarjalne obesek luči cocina accesorio sodobni led lestenec lampes suspendues ventilador de techo luzes de teto

Moderna kamnita ustvarjalne obesek luči cocina accesorio sodobni led lestenec lampes suspendues ventilador de techo luzes de teto

€134.09 €107.27
Na zalogi
s83775

  • Je Svetil Vključeni: da,
  • Osnovna Vrsta: E27
  • Osvetlitev Prostora: 15-30square metrov
  • Napetost: 90-260V
  • Blagovna Znamka: DEEVOLPO
  • Je Zatemniti: da,
  • Preklop Vrsta: Senzor
  • Vrsto Namestitve: Kabel Obesek
  • Vir Napajanja: AC
  • material: Aluminij
  • Zaključek: železo
  • Lampshade Barve: Rdeča
  • Število svetlobnih virov: 1
  • Številka Modela: 2
  • Slog: Sodobno
  • Tehnika: Neprevlečeni
  • Vir Svetlobe: LED Žarnice
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: ce
  • Garancija: 2
  • Mesto: Hotelski Sobi

  • Najprej bi se rad zahvalil vsem, dragi netizens za njihovo pozornost in ljubezen do nas.Bomo iskreno ponudimo visoko kakovostne in cenovno ugodne izdelke in storitve, v upanju, da vam prinašajo zadovoljiv in prijetno doživetje spletnega nakupovanja.

    Da bi se izognili nepotrebnih težav in nesporazumov v procesu nakupa svetilke, prosimo, preberite in se seznanite z našo prodajo izdelkov pravila skrbno pred nakupom.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da se obrnite na našo customer service.Naročnik bo storitev bolnika in vam podrobne odgovore.

    Fotografiranje sliko

    Slike svetilke in luči, prodali so vse posnete v naravi.Zaradi različnih dejavnikov, kot so fotografske opreme, tehnologije, kota, svetlobo in zaslon računalnika, nekaj barve razlike lahko posledica v slikah.Prosimo, bodite previdni, če ste ne more sprejeti barva razlika problem.Prosimo, razumite, da takih transakcij sporov ni mogoče uporabiti kot razlog za vračanje blaga.

    čas dostave

    Kupca bo dostavo blaga v 48 urah po plačilu.Posebne okoliščine (pravna počitnice, prilagojenih produktov, in na zalogi vročih izdelkov) lahko povzroči zamudo dostave.Zato, prosimo, da prodajalec naše tovarne če izdelek je na voljo pred pričetkom naročila, tako, da ne zamude vaše dekoracijo obdobju.Hvala, ker ste.

    Poškodovanih Ponovno Izdajo

    Čeprav je naša embalaža je zelo močna, vendar zaradi dostavo tretji stranki Dolge razdalje prevoza in distribucije, Tako da so nekatera tveganja, je neizogibno, da stisnite svetilke, še posebej, senčniki za luči steklene izdelke.Če senčniki za luči ali dodatki, ki so ugotovila, da je poškodovan, medtem ko prejema blaga, prosimo, kontaktirajte nas takoj in zagotoviti, da so fotografije poškodovani dodatki, bomo poslali dostavljeno pribor za vas.

    Bomo odgovorni za naše storitve in izdelke.Mi vam bo dala zadovoljiv odgovor, da vse razumne problem.Če obstaja problem, da smo še vedno pripravljeni rešiti.

    Če imamo več umirjenosti, poštenost in strpnost do drugega, moramo začeti misliti drugače in verjamem, da vsak problem bo rešen.

    Tovorni opis

    Kupci lahko izbirajo dve načini plačila: predplačilo ali umik.A: Plačilo vnaprej, ko kupec in prodajalec potrdi poštnino kupec najprej plača poštnina za naše tovarne, ki bo zbiral poštnina in plačilo za express podjetje B: Predstavitev, ko je blago dobavljeno, kupec plača neposredno kurirska podjetja.

    Način plačila

    Priporočamo, Alipay transakcije.Varnost prepričani.Uporabniki, ki ne morejo uporabljati Alipay lahko obrnete na našo banke za nakazila.

    Prevoz navodila

    Na splošno obstajata dva načina za dostavo blaga: Logistika, express

    A: prednost logistike je, da tovorni promet je poceni, ampak pomanjkljivost je, da čas, ki je malce počasneje, in imate, da poberem blaga na tovorni dvorišče, ki jih sami; po prihodu logistika blaga, bo kupec obveščen po telefonu.Prosimo, vprašati za dostavo, naslov in telefonsko številko, nato pa bi ID kartico prejemnika, da poberem blaga.

    B: Express dostava je prednosti hiter prevoz in door-to-door dostave, medtem ko je slabost je, da tovorni promet je relativno drago.Zato, če dostave ni nujno, je priporočljivo, da pošljete logistiko.Načeloma express dostava je podal na vrata (če je v obsegu dobave)

    poprodajne storitve

    Naša zaveza: 2 letno garancijo.Od dneva nakupa, če izdelek je električni izpad težave pri normalni uporabi, lahko pridobi dve-letno garancijo storitev (razen vir svetlobe), in garancijo področje uporabe je omejena na popravilo ali zamenjavo pokvarjenega dela.

    Ne morete uživati garancijske storitve pod naslednjimi pogoji:

    A. škode, nastale zaradi nepravilne uporabe in namestitve napajanje;

    B. škode, nastale zaradi nepravilne uporabe ali nepravilnega popravila ali spremembe.

    C. Škode, nastale zaradi napačnih ali malomarno uporabo neprimernih dodatkov.

    d.

    Poškodbe, ki jih povzročajo druge nesreče.

    Lučka za namestitev

    opomnik: svetilke in luči naše tovarne so vse priključene z končni izdelek ometi.Svetilke in luči pripadajo električnih izdelkov.Da bi zagotovili varnost, prosimo, najeti strokovno elektrikar vodnik za namestitev svetilk!!!

    Oznake: moški dolgo cardigan gothic, samsung galaxy j4 buldog, moški perilo jakno teksturo, moški dolg plašč prikrivanje, moški dolgimi rokavi, nahrbtnik, moški loafers črno zlato, rdeča analni diamant nakit, tiskani ženska spodnje perilo, tiskani ženska jumpsuits.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki