15 kg/20 kg/35kg Nastavljiv Aqua Vrečko Transparentne Prenosne Vaja Aqua Vrečko za Ravnotežje Usposabljanje Aqua Namesto Peska Vrečko 15 kg/20 kg/35kg Nastavljiv Aqua Vrečko Transparentne Prenosne Vaja Aqua Vrečko za Ravnotežje Usposabljanje Aqua Namesto Peska Vrečko 15 kg/20 kg/35kg Nastavljiv Aqua Vrečko Transparentne Prenosne Vaja Aqua Vrečko za Ravnotežje Usposabljanje Aqua Namesto Peska Vrečko 15 kg/20 kg/35kg Nastavljiv Aqua Vrečko Transparentne Prenosne Vaja Aqua Vrečko za Ravnotežje Usposabljanje Aqua Namesto Peska Vrečko 15 kg/20 kg/35kg Nastavljiv Aqua Vrečko Transparentne Prenosne Vaja Aqua Vrečko za Ravnotežje Usposabljanje Aqua Namesto Peska Vrečko 15 kg/20 kg/35kg Nastavljiv Aqua Vrečko Transparentne Prenosne Vaja Aqua Vrečko za Ravnotežje Usposabljanje Aqua Namesto Peska Vrečko

15 kg/20 kg/35kg Nastavljiv Aqua Vrečko Transparentne Prenosne Vaja Aqua Vrečko za Ravnotežje Usposabljanje Aqua Namesto Peska Vrečko

€51.90 €27.51
Na zalogi
s84278

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • fitnes: sandbag alternativa
  • Številka Modela: Fitnes Vrečko
  • nastavljiv vode vrečko: Šport
  • vode aqua vrečko: aqua vrečko
  • Fitnes vode vrečko: teža napajanje vrečko
  • Vrsta: Štangla
  • 3 * Niso strupene in varno barvil: 1 * Pedal zračna črpalka
  • Seznam vsebine:

  • 15 kg/20 kg/35kg Nastavljiv Aqua Vrečko Pregledni Trening Aqua Vrečko za Jedro in Bilance Usposabljanje Aqua Namesto Peska Vrečko

    Bullet Točk:

    *1.Kako Polnila: Polnila voda (pod pipo ali s cevjo, ki-prepričajte se, ali pin je dol za to), potem push pin v položaj, da jo odprete za zrak, attache črpalko in začeti zibanje ga-fuller je, težji in bolj stabilni postane.Manj vodo, zaradi česar je lažji, vendar bolj nestabilno.

    *2.Super Tough: Tehta le okoli 2,5 lb, ko je ta prazen.Fitnes vode vrečko so enostaven za transport in pripravo za vadbo.Fitnes vodo, vrečko z vodo so super težki fitnes vrečami peska, ki je napolnjena z zrakom in vodo.Ventil omogoča zelo enostavno izpolnite in prazna vreča.

    *3.Več Funkcij: Get to končno izobraževanje za vaše jedro, noge, roke.Različne ročaj pozicije, ki omogočajo različne v svoje vaje.Ko celoti tehta približno 33/55/77 lbs!

    *4.Prenosni in Vsestranski: Naš fitnes vode vrečko so kot nalašč za kardio, visoko intenzivnega intervalnega treninga za crossfit in vse opympic gibanja, kot so dvigala, gugalnice, kodre, korak-ups in vrstic.

    *5.Usposabljanje Oprema: Dobili končni celotno vadbo telesa skozi nestabilnost.Pick up plimovanja tank in boste takoj počutili svoje neprizanesljiva lastnosti.Celotno težo vode sloshing iz ene strani na drugo, v odziv na najmanjši nagib.Da bi jo dvigniti nad glavo, tudi najmanjše mišice se aktivirajo, delajo skupaj z večje mišice, da bi ohranili ravnovesje in moč.

    Opisi:

    Fitnes in predelave revolucija, to je samo fitnes izdelek, ki neposredno odgovarja na to, kako se premikate.Dvignite tank in najmanjši kota bodo zagotovili, da voda pade iz ene strani na drugo.Takoj, ko se to zgodi, vaše mišice so, da se odzove takoj in kar je še pomembneje: tesno skupaj, da ostanejo v bilanci.Vse to se kaže v popolni funkcionalni trening, rešuje problematične vzorce gibanja, preprečuje poškodbe in vendar ga uporabljate, je vlaki vaše celotno telo.

    Značilnosti:

    1. Napolnimo vrečke z vodo, da dosežete želene teže.

    2. Max teža vrečko je približno 33 funtov, vendar boste želeli zapustiti prostora za zrak.Bolj kot zrak, ki ga imajo v vrečko, bolj nestabilne teža se bo postal.

    Specifikacije:

    Material: 840D TPU, nepredušno zaprte in neprepustnih

    15L(33.1 funtov): o 75x16x16cm /29.5x6.3x6.3inch

    25L(55.1 funtov):o 75x20x20cm /29.5x7.8x7.8inch

    35 L(77.2 funtov):o 75x25x25cm /29.5x9.9x9.9 inch

    Seznam Vsebine:

    1 * Fitnes Vode Vrečko

    3 * Niso strupene in varno barvil

    1 * Pedal zračna črpalka

    Oznake: Fit, torba nepremočljiva, aqua vrečko, vaja, vrečko, kajak, torba nepremočljiva telefon, Gym, plavati vrečko, sandbag, crossfit sandbag.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki