Smole, Stroji In Aparati Za Glavnik Masaža Lasišča Lase Krtačo Velike Široko Zob Česanje, Striženje Orodje Salon, Frizerski Glavniki Smole, Stroji In Aparati Za Glavnik Masaža Lasišča Lase Krtačo Velike Široko Zob Česanje, Striženje Orodje Salon, Frizerski Glavniki Smole, Stroji In Aparati Za Glavnik Masaža Lasišča Lase Krtačo Velike Široko Zob Česanje, Striženje Orodje Salon, Frizerski Glavniki Smole, Stroji In Aparati Za Glavnik Masaža Lasišča Lase Krtačo Velike Široko Zob Česanje, Striženje Orodje Salon, Frizerski Glavniki Smole, Stroji In Aparati Za Glavnik Masaža Lasišča Lase Krtačo Velike Široko Zob Česanje, Striženje Orodje Salon, Frizerski Glavniki Smole, Stroji In Aparati Za Glavnik Masaža Lasišča Lase Krtačo Velike Široko Zob Česanje, Striženje Orodje Salon, Frizerski Glavniki

Smole, Stroji In Aparati Za Glavnik Masaža Lasišča Lase Krtačo Velike Široko Zob Česanje, Striženje Orodje Salon, Frizerski Glavniki

€1.36 €0.75
Na zalogi
s84419

  • material: Smole
  • Številka Modela: Širok glavnik Zob
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • VELIKOST: 17.5 x 4.8 cm
  • Blagovna Znamka: MOJOYCE

  • Smole, Stroji In Aparati Za Glavnik Masaža Lasišča Lase Krtačo Velike Široko Zob Česanje, Striženje Orodje

    Funkcija:

    S posebno smolo materiala, dobra žilavost, ni enostavno, da bi prekinil.

    Votlo ročaj, ki ne drsi, odlično strani občutek.

    Glavnik zob so krog in krog, ne britje lasišče, ne visi lase, in ne dobijo, vozlana.

    Širok glavnik zob, zaradi česar je težko za razpad kodraste lase, ko česanje kodraste lase.

    Za galvanizacijo videz je high-end in modi.

    Specifikacija:

    Barva:Roza/Srebrna/Rumena

    Velikost: 17.5*za 4,8 cm/6.89*1.89"

    Material: Smole

    Uporaba: kodraste lase/mokre lase/debele lase/dolge lase

    Opomba:

    Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

    Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

    1 X Širok Glavnik Zob

    1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

    2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

    3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

    4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

    5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

    6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

    7. Čas Dostave:

    1. Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

    Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

    2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

    3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

    4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

    Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA ELEMENTE S

    VELJAVNOSTI GARANCIJE.

    Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Soaring.si!

    Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

    Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

    Oznake: umetnost smole, eliptični lase krtačo, plesni silicij za smolo, dtangler lase krtačo, electroplate zmeda slog lase krtačo, galvanoplastika lase krtačo, smole orodje, elecrtic zravnajte lase krtačo, elektrostatični krtačo hišne las, epoksi smole za plesni.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki