15ml Svile Beljakovin umetne Trepalnice Razširitev Rahlo Stimulacije Cepljenje Lepilo Trepalnice Ne Simulacija Lepilo v Ličila Orodje Garniture 15ml Svile Beljakovin umetne Trepalnice Razširitev Rahlo Stimulacije Cepljenje Lepilo Trepalnice Ne Simulacija Lepilo v Ličila Orodje Garniture 15ml Svile Beljakovin umetne Trepalnice Razširitev Rahlo Stimulacije Cepljenje Lepilo Trepalnice Ne Simulacija Lepilo v Ličila Orodje Garniture 15ml Svile Beljakovin umetne Trepalnice Razširitev Rahlo Stimulacije Cepljenje Lepilo Trepalnice Ne Simulacija Lepilo v Ličila Orodje Garniture 15ml Svile Beljakovin umetne Trepalnice Razširitev Rahlo Stimulacije Cepljenje Lepilo Trepalnice Ne Simulacija Lepilo v Ličila Orodje Garniture 15ml Svile Beljakovin umetne Trepalnice Razširitev Rahlo Stimulacije Cepljenje Lepilo Trepalnice Ne Simulacija Lepilo v Ličila Orodje Garniture

15ml Svile Beljakovin umetne Trepalnice Razširitev Rahlo Stimulacije Cepljenje Lepilo Trepalnice Ne Simulacija Lepilo v Ličila Orodje Garniture

€4.23 €3.98
Na zalogi
s84961

  • material: umetne trepalnice razširitev
  • Številka Modela: podaljšanje trepalnic lepilo
  • VELIKOST: 15ml
  • Blagovna Znamka: TMISHION
  • Postavka Vrsta: Trepalnic Lepilo
  • Neto vsebino:
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta:

  • 15ml Svile Beljakovin umetne Trepalnice Razširitev Rahlo Stimulacije Cepljenje Lepilo Trepalnice Ne Simulacija Lepilo v Ličila Orodje Garniture

    Opis:

    To podaljšanje trepalnic lepilo je brez vonja in stimulacije.Lepilo, ki bo suho, hitro in držijo trdno, lažno trepalnic ne bo enostavno, da sodijo in bolj naravno in očarljivo.To lahko pomaga ustvariti dolgotrajen trepalnice, in ne boli oči in trepalnice.Primerna za ličila salon, kozmetični studio profesionalno uporabo.

    Značilnosti:

    1. Za podaljšanje trepalnic lepilo je brez vonja in stimulacije.

    2. To bo suho, hitro in držijo trdno, lažno trepalnic ne bo enostavno, da sodijo in bolj naravno.

    3. Črna podaljšanje trepalnic lepilo ustvarja brezhibno trepalnice.

    4. Lahko pomaga ustvariti dolgotrajen trepalnice, in ne boli, resnično trepalnice.

    5. Odlično in potrebno orodje za podaljšanje trepalnic.

    Specifikacije:

    Postavka Vrsta: Podaljšanje Trepalnic Lepilo

    Pogoj: 100% Čisto Nov

    Funkcija: Za Umetne Trepalnice Razširitev

    Neto Vsebina: 15ml

    Package Teža: Pribl.19g

    Package Seznam:

    1 x Podaljšanje Trepalnic Lepilo

    Morda vam bo všeč tudi:

    1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

    2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

    3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

    O ladijski

    1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

    2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

    3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

    4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

    5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

    6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

    7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

    8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

    9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

    Vrne in Vračilo

    1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

    2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

    3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

    4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

    O povratne informacije

    Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

    Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

    Oznake: iphone 6s fotoaparat temped, iphone 6s primeru 5s antilop, iphone 6s primeru bohemian, iphone 6s primeru rdeče lase, iphone 6s primeru moških luknja, iphone 6s primeru srčkan bff, iphone 6s primeru magnetni, iphone 6s primeru beastars, iphone 6s naslonjač volk.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki