Halloween Pes Ruta za Velike Pse Črna Buče Reverzibilna Trikotni Slinčki Šal Dodatki za Pse, Mačke, Domače živali Stroj Halloween Pes Ruta za Velike Pse Črna Buče Reverzibilna Trikotni Slinčki Šal Dodatki za Pse, Mačke, Domače živali Stroj Halloween Pes Ruta za Velike Pse Črna Buče Reverzibilna Trikotni Slinčki Šal Dodatki za Pse, Mačke, Domače živali Stroj Halloween Pes Ruta za Velike Pse Črna Buče Reverzibilna Trikotni Slinčki Šal Dodatki za Pse, Mačke, Domače živali Stroj Halloween Pes Ruta za Velike Pse Črna Buče Reverzibilna Trikotni Slinčki Šal Dodatki za Pse, Mačke, Domače živali Stroj Halloween Pes Ruta za Velike Pse Črna Buče Reverzibilna Trikotni Slinčki Šal Dodatki za Pse, Mačke, Domače živali Stroj

Halloween Pes Ruta za Velike Pse Črna Buče Reverzibilna Trikotni Slinčki Šal Dodatki za Pse, Mačke, Domače živali Stroj

€4.23 €2.62
Na zalogi
s85402

  • Postavka Vrsta: Trikotna Povoj
  • Primerna za: Pes,mačka,otroci
  • Blagovna Znamka: MGKPET
  • prednosti: Moda,luštna,veliko barv
  • Vrsta: Psi
  • Nastavite Vrsto: No
  • Zaporedna Številka: MGKPC0195
  • material: Poliester
  • Funkcija: srčkan design, mehko

  • Halloween Pes Ruta za Velike Pse Črna Buče Reverzibilna Trikotni Slinčki Šal Dodatki za Pse, Mačke, Domače živali Stroj

    PREMIUM KAKOVOST MATERIALA - iz trpežne tkanine bombažne preje, zaradi česar je idealen bandanas za pse, dvojno plast, ki omogoča dolgotrajno, ne tako kot druge nizke kakovosti ruta z eno plastjo le, pralni pranje in suho na voljo.Naredi idealno Pes Bandanas za pse tako velike in majhne.

    ENA VELIKOST USTREZA VEČINI PSOV VELIKA ALI MAJHNA - Ruta prihaja kot 17.5 x 17.5 palčni Pes Ruta, ki se lahko zloži nad večkrat.Ta pes ruta je idealen za srednje velike velikosti psov, vendar pa lahko deluje tudi kot majhen pes ruta, če zložiti.Prosim izmerite velikost vašega srček in pustite prostor za kravato vozel.

    EDINSTVEN DESIGN - Ta pes Ruta za pse je uniqueclassic kariran design, še povsem edinstven in nikoli zastarela. 4 bandanas in različnih natisniti na vsaki strani, boste dobili 8 slog v skupni dejansko, in lahko spremenite videz vašega kuža vsak dan en teden in ne ponovi.Naredi idealno zabavno pes ruta.

    ŠIROKO UPORABO - Idealen za vsakdanje obrabe, foto posnetek, na zabavah, porokah ali samo, da vaš hišni ljubljenček videti najboljše.Poglej modi in lepe v vseh priložnostih.Nujno darilo, da bi vaš pets različnih, oči catchable hladilnik, lepše ali nežnejši kot drugi.

    STORITEV Z NASMEHOM – ponosni Smo na to.Želimo, da veste, da vas pomembno, za nas tukaj na segarty.Vi STE naša prva prednostna naloga!

    Nasveti:

    Zaradi svetlobne učinke, zaslon svetlost , kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov slik in dejanski predmet.

    Oznake: mačka flip, mačka obratno, Plišastih Igrač, pliš, flip plišastih, povratne igrača, octopu, mačka stuf, pliš obratno, dvojni stranski igrača.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki