Visoko Frekvenco prenosni pvc tkanine varilni stroj za PVC platno nadstrešek ponjav Visoko Frekvenco prenosni pvc tkanine varilni stroj za PVC platno nadstrešek ponjav Visoko Frekvenco prenosni pvc tkanine varilni stroj za PVC platno nadstrešek ponjav Visoko Frekvenco prenosni pvc tkanine varilni stroj za PVC platno nadstrešek ponjav Visoko Frekvenco prenosni pvc tkanine varilni stroj za PVC platno nadstrešek ponjav Visoko Frekvenco prenosni pvc tkanine varilni stroj za PVC platno nadstrešek ponjav

Visoko Frekvenco prenosni pvc tkanine varilni stroj za PVC platno nadstrešek ponjav

€1 291.10 €1 239.46
Na zalogi
s85419

  • Področje Varjenja: 2-4 cm
  • Uporaba: varjenje ponjavo, šotor, strešni material, flex banner, PVC/PE materiala
  • Temperatura: 20-700 Stopnjo
  • Moč: 3600W
  • Dimenzije: 62*48*38 CM
  • Varjenje debeline: 0.2-4 mm
  • MOQ: 1 enota
  • Napetost: 220V/230V
  • Frekvenca: 50-60Hz
  • Teža: 35KG
  • Blagovna Znamka: LIUDU
  • Grelni element: Keramični
  • Številka Modela: TOP3400C
  • Varjenje hitrost: 1-15m/min
  • Certifikat: CE/ROHS

  • TOP-3400 banner varjenje z navodili za uporabo

    Poklic ● natančno ● gladkost

    ◆Majhnosti, lahka in enostavna za prenašanje

    ◆Digitalni zaslon funkcija

    ◆Veter je nastavljiv

    ◆Varjenje hitrost je hitro

    ◆Nimajo krat med varjenja

    ◆Ob pritisnite-kolo, ga je enostavno premikanje

    ◆Lasersko natančnostjo določanja položaja sistem

    Najlepša hvala za izbiro naše "Samodejno Vrh-3400 banner varjenje".Prepričani smo, da bo to najboljša izbira za vaše podjetje.Ta oprema je zasnovana za strokovno ,oblati za film ali folijo in enotne prevleke in PE-prevlečene tkanine pasu krog, varjenje, ki je lahko v PVC-P、PE、TPO ECB、CSPE、EPDM、PVDF.Za pomoč pri razumevanju znakov funkcije te naprave in vedeti, kako delujejo varno in vzdrževati v dobrem stanju itd.Dajemo

    si navodila ZA uporabo INSTRODUCTIONS za referenco.

    1.Splošna navodila za varnost:

    Opozorilo: osnovno glavnico varno zaščito je treba upoštevati, da bi zmanjšali nevarnost požara v nesreči, električnega udara in osebne škode.Prosimo, bodite pozorni na naslednje elemente skrbno pred operacijo.

    1.Obdržati delovno mesto čisto.Mesijanski gor in neurejeno delovno mesto vzrok nesreče

    2.Izberite delovnem mestu za skrbno in uporabo stroja v svetlem in suhem okoliščino.

    3.Električne energije, krmiljenje polje in zaščitni objekti morajo biti v pravilnem zaporedju po končani vsakodnevno delo.Dovod električne energije mora biti izklopljen zagotovo.

    4.Stroj je treba ustavil, preden dobi vzdrževanje ali zamenjavo delov.

    5.Uporaba standarda ali navedena orodja, ko demontažo ali zamenjavo delov.

    6.Za varnost in dolgo življenjsko dobo stroja, prosim, ne pustite, da naprava deluje nadure.

    7.Če vse posebne incidentov se je zgodilo, prosim, ustavi stroj, prvi za popravilo, In se ne ukvarjajo s posebno incident z napačnimi postopki.

    8. Če naprava deluje na kopnem, vodi delo kraj čist in brez prahu tam.Če je prah ali nekaj, kar blokira vdihavanja filter za grelec, ogrevanje veter ne more priti cut ustrezno in nato temperaturo v notranjosti filtra se bo dvignila, da naj grelec gorijo navzdol.

    Specifikacija:

    Napetost:AC220V

    Powe:3600W

    Frekvenca:50/60HZ

    Delovna Temperatura:20-700degree(nastavljiva)

    Varjenje hitrost:1-15m/min(nastavljiva)

    Pakiranje velikost:620*480*380 mm

    Področje varjenja:2-4 cm

    Neto teža:35kgs

    certificiranje:CE&ROHS

    Delovanje:

    1.Najprej bi slika gladek in napet, traja joiner, da natančno (približno 2-4 cm), omejeno robovi z trakom ali lepilom na terenu.

    2.Nastavljena temperatura in hitrost hoje:priključitev napajanja, nastavite temperaturo in hitrost hoje(glede na debelino banner), toplo varilec.(na splošno temperaturo nastavimo je 350-400 stopnjo, to pomeni, dal nastavljena temperatura gumb toplote pištolo okoli 8.Hoja hitrost je okoli 4,če transparentov zgorel.mi lahko dal temperatura nižja ali pohodništvo hitrost hitreje.Če ne vara močna,dal temperatura višja ali pohodništvo hitrost, počasneje).

    3.Start varjenje:če dejanska temperatura zaslon doseže temperaturo, ki jih želite, ga lahko začnemo vara.dal hoja handrail(na koncu stroja), na levi,pralni Začne delati samodejno.

    Prikaz dejanske temperature

    Na začetek leta vara,smo morali uporabiti eno roko traja en banner up,nato pa dal šoba med dvema transparenti,:

    4.Pri varjenju,naj vroč zrak šoba med dvema prekrivajo kosov.In se prepričajte, vroč zrak šoba in Gume, kolesa hoditi v ravni črti.če ne,prosimo, nastavite ročno.

    5.Zaključek varjenje:vklopite hoja handrail pravico ,pralni stop hodi,toda pred cut off moč,bi mi dal nastavljena temperatura gumb na nič.ko je dejanska temperatura pod 50 stopinj.mi lahko cut off glavno moč.ali da bi škoda toplote sistem.

    Nasveti:Za prvi uporabnik,lahko uporabimo odpadkov banner za test in ugotovite pravilno temperaturo,se lahko delamo, kot je ta:vzemite majhno banner zaprite šobe,če banner vroče taline hitro,to pomeni,temperatura je OK,da ne močna, ali je zgorel,smo lahko poveča ali zmanjša temperaturo.lahko smo tudi zapisali temperature za ta debeline banner kot vzorec.v naslednji varjenje,ki temelji na to temperaturo.vedeti pa je treba, da poveča ali zmanjša temperatura je odvisna od debeline transparenti.preverite varjenje rezultat:

    Gibljejo,Dismantlement,Montažo,Čiščenje:

    1. Kateri koli del tega stroja pa vrč padlih lahko povzročijo nekaj škode nemogoče popraviti.Zato prosim, bodite pozorni, da ga nosite.Predlagano je, da se premaknete napravo z delovno silo in je odložil skrbno.

    2. Prosimo, preverite, če je škodo ali neodgovorjene deli po razpakiranju stroja.Kakršne koli težave, se obrnite na nas ali lokalnega agenta, takoj.

    3. Prostor za namestitev mora biti ravno in tleh je dovolj močna, da podpirajo pralni in poleg tega, namestitev mestu, naj zapre za napajanje.

    Oznake: inverter spot, dc tig varilec, ac vara, tig200p, mini mma, hladno varilec stroj, aluminija spool gun, lasersko spajkanje, obrnite nasvet mig, 3 v 1 vara.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki