1PC Večkratno uporabo Očesa Perila, Vrečke Neto Pralne Vrečke Z Zadrgo Zaprtje Za Perilo Perilo Očesa Neto Vrečke za Pranje Perila, Vrečke 1PC Večkratno uporabo Očesa Perila, Vrečke Neto Pralne Vrečke Z Zadrgo Zaprtje Za Perilo Perilo Očesa Neto Vrečke za Pranje Perila, Vrečke 1PC Večkratno uporabo Očesa Perila, Vrečke Neto Pralne Vrečke Z Zadrgo Zaprtje Za Perilo Perilo Očesa Neto Vrečke za Pranje Perila, Vrečke 1PC Večkratno uporabo Očesa Perila, Vrečke Neto Pralne Vrečke Z Zadrgo Zaprtje Za Perilo Perilo Očesa Neto Vrečke za Pranje Perila, Vrečke 1PC Večkratno uporabo Očesa Perila, Vrečke Neto Pralne Vrečke Z Zadrgo Zaprtje Za Perilo Perilo Očesa Neto Vrečke za Pranje Perila, Vrečke 1PC Večkratno uporabo Očesa Perila, Vrečke Neto Pralne Vrečke Z Zadrgo Zaprtje Za Perilo Perilo Očesa Neto Vrečke za Pranje Perila, Vrečke

1PC Večkratno uporabo Očesa Perila, Vrečke Neto Pralne Vrečke Z Zadrgo Zaprtje Za Perilo Perilo Očesa Neto Vrečke za Pranje Perila, Vrečke

€1.51 €1.20
Na zalogi
s86195

  • Postavka Vrsta: Intimates Dodatki
  • Barvni Slog: Naravne Barve
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Nespodobno Sliko: No
  • material: Bombaž
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Intimates, Dodatki Tip: Perilo Vrečke
  • Številka Modela: Perilo Očesa Neto
  • Spolnost: No
  • Spol: ŽENSKE

  • Opis Izdelka:

    Material:Poliester, Iz Plastičnih Mas

    Velikost:16 x 15 cm / 6.3 x 5.9

    Teža:30g

    Število Kosov:1 PC

    Oblika:Okrogel

    Značilnosti:

    Premium Material, ki je Narejen iz trpežne, dihanje poliester.Strukturiran tkanine so anti-solzenje funkcijo, bi kar najbolj zmanjšali možnost očesa sečnjo, razen če kljuke potegnite.

    Velika Zmogljivost - 16 x 15 cm / 6.3 x 5.9. Modrc,klobuk,nogavice in spodnje perilo so bili očiščeni posebej je zdravo za vas.Ti očesa modrc perila, vrečke so najboljši Črni petek lahki darila za mums in prijateljice.

    Zadrgo Design - Na zadrgo je skrita v potegnite vrv, da se prepreči zadrgo od praskanja druga oblačila v procesu čiščenja in preprečevanje vrečko iz odprtine, medtem ko pranje.

    Imejte Modrc V Dobro Formi - zgornji in spodnji deli pranje vreča ima mehka plastična držala, posebej izdelani za nežno nego modrc obliko in ščiti pokal, prstani jeklo in ramena, ki omogoča modrc je treba temeljito očistiti v majhen prostor.zagotavlja maksimalno zaščito za vaše perilo.

    Zaščita Zaščitite vaše delicates iz tangling, snagging, vleče, in zmanjša tveganje barv krvavitev v vsako drugo.

    Paket Je Vključeno:

    1 x Pranje Vreča

    Opombe:

    1. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja in 3-5 g za razlike med različnimi barvami.

    2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo drugačen od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.

    Oznake: vrata sladko, loynge spodnje perilo, bynny spodnje perilo, pvc tote, comdom spodnje perilo, kvl spodnje perilo, črne čipke romper, bassta spodnje perilo, zaklepanje zadrgo, g. spodnje perilo.

  • Mnenja in ocene (2)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki