Monitor srčnega utripa, Manšeta Fitnes Bluetooth 4.0 ANT+ Tracker s Srčnega utripa za Tek, Kolesarjenje in Fitnes Aktivnosti Monitor srčnega utripa, Manšeta Fitnes Bluetooth 4.0 ANT+ Tracker s Srčnega utripa za Tek, Kolesarjenje in Fitnes Aktivnosti Monitor srčnega utripa, Manšeta Fitnes Bluetooth 4.0 ANT+ Tracker s Srčnega utripa za Tek, Kolesarjenje in Fitnes Aktivnosti Monitor srčnega utripa, Manšeta Fitnes Bluetooth 4.0 ANT+ Tracker s Srčnega utripa za Tek, Kolesarjenje in Fitnes Aktivnosti Monitor srčnega utripa, Manšeta Fitnes Bluetooth 4.0 ANT+ Tracker s Srčnega utripa za Tek, Kolesarjenje in Fitnes Aktivnosti Monitor srčnega utripa, Manšeta Fitnes Bluetooth 4.0 ANT+ Tracker s Srčnega utripa za Tek, Kolesarjenje in Fitnes Aktivnosti

Monitor srčnega utripa, Manšeta Fitnes Bluetooth 4.0 ANT+ Tracker s Srčnega utripa za Tek, Kolesarjenje in Fitnes Aktivnosti

€54.41 €21.76
Na zalogi
s86833

  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Dvojno signal:

    1) ANT+: Združljiv z ANT+računalnika kolesa, tekalne steze in kolesarske opreme, za SRM nadzor Moči, za Garmin, za Bryton, za iGPSPORT, za Zwift, za PerfPro, itd.

    2) BLE4.0: Združljiv z izbrano Suunto/Polar pametne ure, za Nike+, za Strava, za Runkeeper, za Runtastic, za Runtastic Pro, za Endomondo, za Wahoo Fitness, za Wahoo, za EliteHRV, itd.

    Značilnosti:

    * 1. Uporabo naprednih lastnosti ultra-low power tehnologijo za merjenje srčnega utripa natančno v realnem času, in oddaj svoj srčni utrip podatkov seznanjene pametne ure, fitnes zadev, pametnih telefonov in/ali tablični računalniki natančno in brezžično.

    * 2. Združljiv z večino GPS fitnes ure, fitnes zadev, pametne ure, pametni telefoni, tablični računalniki in fitnes orodja opremljen z ANT+ in/ali Bluetooth 4.0 BLE.

    * 3. Združljiv z več sto pametni telefon, smartwatch, in tablet, zdravje in fitnes programi.

    * 4. Nastavljiva prsih trak je enostaven za namestitev in uporabo.Visoka kakovost elastični trak je mehka, udobna, trpežna in ne bo nič.

    * 5. Narejena je iz trpežne, odporne na obrabo materialov in ne bo prekinil.Nepremočljiva ocena: IP67, ni primeren za plavanje, za dolgo časa.

    * 6. Srčni utrip usposabljanje pasu je primeren za vse vaje, vključno z hoja, planinarjenje, kolesarjenje, trening za moč in joga.

    * 7. Srčnega utripa lahko uporabljajo za zagotovitev, da strukturiranega interval je jezdil na pravilno intenzivnost, in grafikon usposabljanje obseg in intenzivnost skozi čas.

    * 8. Visoka natančnost merjenja podatkov, baterije do 20h

    Specifikacija:

    Baterija: 3,7 V 90mAh

    Polnjenje: način 5V magnetni polnjenje

    Čas polnjenja: 30 minut

    Vzdržljivost čas: 20h

    Nepremočljiva: IPX6

    Sporočilo: ANT+ bluetooth

    Delovna temperatura: -10-60°C

    Dimenzije: 430x440x120mm

    Teža: 19 g

    Sezname:

    1 * H1 Srčnega Utripa, Zapestni Trak

    1 * Napajalni Kabel

    1 * Priročnik

    Opombe:

    1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

    2.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

    Oznake: nastavite notranji kolesarski, ant senzor srčnega utripa, garmin srčni utrip, dokitmilu ciclismo, notranji kolesarski telovadnici, mravlja, izposoja bluetooth, ant srčni utrip, led senzor, cubrebotas ciclismo.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki