36 mm Višina Funiture Vgradnjo trg Plošča Steklena Vrata Zaklepanje Srebro Ton Tipke w

36 mm Višina Funiture Vgradnjo trg Plošča Steklena Vrata Zaklepanje Srebro Ton Tipke w

€9.32 €6.52
Na zalogi
s86842

  • Številka Modela: 137
  • VELIKOST: 39*39mm
  • Zaklepanje Tip: Kabinet Zaklepanje

  • Specifikacija: Ime Izdelka Stekla Zaklepanje Vrat Material, Kovinski Skupni Velikosti 39 x 39 x 36 mm / 1.5" x 1,5" x 1,4" (L*W*H) Namestite Vijak Dia. 4.3 mm / 0.17" Barva Srebrna Ton Neto Teža 95 g Paket Vsebina

    1 x Steklena Vrata Zaklepanje

    2 x Tipke

    Opis: Kvadratni plošča, valj platišča zaklepanje, tipke, ki so vključeni.Nameščeni na ena vrata, kot so steklena omara, steklena polica ali drugih steklenih pohištvo.Namestite vijake, niso vključene tukaj.

    O Pošiljki

    1)DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

    2) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

    3) Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

    4) Vsi naši izdelki so materiala predmet fotografije, prosimo, bodite prepričani nakup.Pa slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

    5)STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

    6) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

    7) Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

    Toplo Nasveti

    1), Če želite, nakup velike količine, pls obrnite na dobavitelja.

    2)poskusite, da zagotovi čim podrobnejše informacije za naslov,kot so poštna številka,domača telefonska številka in številka mobilnega telefona.

    3), Saj je razlika med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo vam, da slog je enako, kot je prikazano na sliki.

    4)Če ruske Federacije stranka, pls posredujete vaše celotno ime, da nas, drugje morda niste dobili blaga.

    O Povratne Informacije

    Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Upamo, da vam bo dala oceno objektivne resnice.Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

    Oznake: zaklepanje ljubezen, ročaj vretena, zaklepanje vrat, funiture ročaj, avto zaklepanje ploščo, armless kavč slipcover, dvigalo ključa, električni foot spa, bazen steklo, okovje, Predal Za Zaklepanje.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki