Sivi Volk Steno Umetnosti Slikarstva, Fotografije, Tisk Na Platno, Živali Slike Za Domačo Sodobno Dekoracijo, Neuokvirjeno platno umetnosti poceni Sivi Volk Steno Umetnosti Slikarstva, Fotografije, Tisk Na Platno, Živali Slike Za Domačo Sodobno Dekoracijo, Neuokvirjeno platno umetnosti poceni

Sivi Volk Steno Umetnosti Slikarstva, Fotografije, Tisk Na Platno, Živali Slike Za Domačo Sodobno Dekoracijo, Neuokvirjeno platno umetnosti poceni

€21.09 €10.55
Na zalogi
s86874

  • Velikost(CM): 30X60X2Pcs+ 30X80X2Pcs
  • Specifikacija: 4pcs
  • Tema: povzetek
  • Vzorec: Letalo Stenske Nalepke
  • Meterial: Kemičnih Vlaken Platno
  • Vrsta: TISKANE
  • nepremočljiva: da,
  • Kaligrafija in slikarstvo tip: Platno slikarstvo
  • Blagovna Znamka: CLSTROSE
  • Razvrstitev: Za Steno
  • Slog: Sodobno
  • Kaligrafija in slikarstvo Velikost: 12"X24"X2pcs +12'X32"X2pcs
  • Scenariji: STENE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Q04338D-N

  • začetek

    konec

    Okvir: Unstretched, brez okvirja, ki ni pripravljen, da visi,valjani, v zaščitni cevi.

    velikost:30cmX60cmX2Pcs+ 30cmX80cmX2Pcs(12"X24"X2pcs +12'X32"X2pcs) Tip: Ta element je tisk na platno,Ne za ročno poslikane.Prodajalec Opomba: Če morate drugih velikosti,prosim, pustite sporočilo, da me je Politika Vračanja: Prodajalec je odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo.lahko prejmete vračilo v 15 dneh Poštnine:

    1. Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 1-4days po prejetem preverjeno plačilo.

    2. Vse elemente, ki so poslani iz Kitajske post zrak zrak ali ePacket.

    3. Dobavljeni z air mail, ki običajno traja 10-27 delovnih dni za prihod.

    Plačilo:

    1. Prosimo, bodite prepričani, da vaš naslov za dostavo pravilen.Mi bomo samo sledili vaš naslov, ki je naveden na plačilo za pošiljko.

    2. Zaradi varno razlogov, smo se ni dovoljeno naslov spremenite s pomočjo e-pošte.Imamo nobene odgovornosti za Nepravilen naslov za dostavo .

    Politika vračanja:

    1 .Stojimo za našimi izdelki.Točke se lahko vrne za izmenjavo ali polno nadomestilo v roku 7 dni od datuma, ko boste prejeli blago.Nismo odgovorni za kakršno koli nakup po tej 7-dnevnem obdobju.

    2. Vrnitev poštnine je odgovoren kupec, razen če vrnitev je zaradi naše napake (tj., vaš prejeli napačen element).Bomo plačati za ladijski promet zamenjava nazaj, da vam če exchange je zahteval.

    3. Negativne povratne informacije, ne reši ničesar.Če imate težave z vašim naročilo, se najprej obrnite na nas.Vedno smo pripravljeni, da dela za vas !

    Poslovni Potek Dela :

    1. Izberite giclee platno fotografij iz naše voljo seznam, ali nam pišite vaš hotel fotografije z vaše zahteve, določene

    2. Smo preverite kakovost fotografije in vrnitev tiskanih slikarstvo sporočilo za potrditev po e-pošti, skupaj s ceno navedek.

    3.Po polno plačilo, nato pa smo začeli tiskanje, in se dogovorite za pošiljko v najkrajšem možnem času glede na število izdelkov.

    4. Obveščamo vas, z dostavo agencije in številko za sledenje za vašo priročno preverjanje.

    5. Nepričakovane situacije zgodi, boste wold obveščeni pravočasno.

    6. Prosimo, pišite nam za več podrobnosti, ko morate na debelo ali dropship

    7. Obrnite se na nas, kadar ste v območju, ki je ni v našem dostava območju.

    Naše dostava področjih, kot so followings:

    HongKong

    Macau

    Tajvan

    Japonska

    Severna Koreja

    Južna Koreja

    Malezija

    Singapur

    Tajska

    Italija

    Indonezija

    Kambodža

    Mongolija

    Filipini

    Vietnam

    Avstralija

    Nova Zelandija

    Papus Nova Gvineja

    Združene Države Amerike

    Belgija

    Kanada

    Švica

    Nemčija

    Danska

    Španija

    Francija

    Irska

    Norveška

    Švedska

    Združeno Kraljestvo

    Avstrija

    Finska

    Grčija

    Luksemburg

    Malta

    Portugalska

    Romunija

    Pakistan

    Poljska

    Češka Republika

    Madžarska

    Mehika

    Bolgarija

    Estonija

    Latvija

    V tatarščino Ljudi,\ \ 's Demokratične Republi

    O Nas

    Smo platno, tisk PROIZVAJALCA, z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju in featuring pri preusmerjanju svoje najljubše fotografije v trajno umetniško platno slike s super kakovost in razumno ceno, še posebej, portret slike .Tako privzeto in vaše velikosti po meri so na voljo v naši umetnostna galerija ; in imate veliko izbiro iz naše spletne slikarsko zbirko , ne glede na to, kaj je predmet vam je najljubši, portretno slikarstvo, krajinske slike, živali slike, ali še vedno življenje slikarstvo .Tudi, kateri koli slog slikarstva je dostopna, kot so realistične natisnjene slike, povzetek oljna slika, razmnoževanje, sodobno raztegne dekoracijo sten platno, ki se natisne, ali klasične meri raztegnjena platno .Stranka\'s, poraba je naša načela.Bili smo zasledovanju svojega zadovoljni kakovosti proizvodov in storitev z našo najboljšo truda, o popolni strogo upravljanje proizvodnje, prodaje in storitev .Poleg tega, Verodostojnost je najbolj pomembno v naših dvostranskih poslovnega sodelovanja, prav tako smo za objavo našo iskrenost in strokovno v naše slikarstvo storitev za vsako nove in stare stranke, ustvarjanju naše obojestransko zadovoljstvo in uspeh.

    Oznake: womens vreča silikona, vzone emask 218w uk, tapnite nerjavečega tabela, fenix 5 tiskanje traku, fenix svetilka lh, fenix polnilnik usb 3, womens vreča miumofox, fenix 6 gume primeru, fenix 6s watch band.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki