Izvirnik Optično Lasersko Enoto za ROTEL RCD-1070 RCD-1072 Predvajalnik CD-jev Izvirnik Optično Lasersko Enoto za ROTEL RCD-1070 RCD-1072 Predvajalnik CD-jev

Izvirnik Optično Lasersko Enoto za ROTEL RCD-1070 RCD-1072 Predvajalnik CD-jev

€21.19
Na zalogi
s87142

  • Vrsta: AVDIO
  • Paket: No
  • Združljivo Avdio In Video Oprema Slog: igralec

  • Če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkih; ali ne veš model, ki ga iščete, ali ne najde predmet, ki ga potrebujejo, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, za nasvete.

    Sliko Izdelka

    Opis Izdelka

    Predmet: Nadomestni del za RCD-1070 RCD-1072 Pogoj: Nova Z mehanizem: Ne

    PROSIMO, UPOŠTEVAJTE,

    Laserskih diod lahko uničijo s statično elektriko, ki jih človeško telo,, da je razlog, zakaj večina od teh laserske enote imajo antistatic varstvo(ki jih je treba odstraniti pred namestitvijo).Prosimo, da antistatic zaščitni ukrepi, ko se bo popravilo perifernih laserske enote. 1. Laserske diode in perifernih pogoni, ki lahko ne bo dotaknil. 2. Ne preizkusite laserske enote z laser dioda tester(ali električni meter),lahko enostavno uničiti. 3. Antistatic spajkanje orodje, ki se uporablja za odstranjevanje zaščite točke na laser enota je zelo priporočljivo.

    Oznake: plesalka prst vibrator, cd, msi 750 ti, video 1070 ti, toyota laserski cd, laser igralec, bmw laserski cd, kss 213c, Avtomobilski Predvajalnik CD-jev, gtx.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki