3Pcs 3D Tiskanje Orodje, s Čvrst Lesen Ročaj, Izboljšano Orodje za 3D Tiskanje Lopatico in Paleta Nož Slikarstvo 3Pcs 3D Tiskanje Orodje, s Čvrst Lesen Ročaj, Izboljšano Orodje za 3D Tiskanje Lopatico in Paleta Nož Slikarstvo 3Pcs 3D Tiskanje Orodje, s Čvrst Lesen Ročaj, Izboljšano Orodje za 3D Tiskanje Lopatico in Paleta Nož Slikarstvo 3Pcs 3D Tiskanje Orodje, s Čvrst Lesen Ročaj, Izboljšano Orodje za 3D Tiskanje Lopatico in Paleta Nož Slikarstvo 3Pcs 3D Tiskanje Orodje, s Čvrst Lesen Ročaj, Izboljšano Orodje za 3D Tiskanje Lopatico in Paleta Nož Slikarstvo 3Pcs 3D Tiskanje Orodje, s Čvrst Lesen Ročaj, Izboljšano Orodje za 3D Tiskanje Lopatico in Paleta Nož Slikarstvo

3Pcs 3D Tiskanje Orodje, s Čvrst Lesen Ročaj, Izboljšano Orodje za 3D Tiskanje Lopatico in Paleta Nož Slikarstvo

€5.60 €4.37
Na zalogi
s8976

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • DIY Dobave: Kovinarstvo
  • Blagovna Znamka: FGHGF

  • Če želite odstraniti fotografij off posteljo, delo robu orodje v kotu, tiskanje, približno na pol poti med konico rezilo in ročaj.

    Uporabite žaganje gibanja, da bi dobili orodje v okviru ostali tiskanja ga ločili od postelje.Nagibanje ali sukanje rezilo nekoliko bo pomagal pospešiti odpravo tiskanja.

    Če ne morete dobiti rezilo pod tiskanja za začetek, bi levi rob orodje proti desnem kotu tiskanja in twist ročaj v smeri urinega kazalca.Ponavljajte, dokler kotu dvigala je dovolj, da bi se rezilo začeli že pod natisni.

    Če tiskanja je trdno držali za tiskanje posteljo, poskusite potiska orodje tako, da je ročaj je bližje tiskanja.To prinaša debelejši del rezilo (najbližje ročaj) v okviru predmeta in deluje kot klin za pomoč ločite del navzgor.Vrckanje rezilo svoboden in ponovite.

    Če tiskanja je zaljubljen preveč trdno, da odstranite z orodjem, boste morda morali nekoliko povečala svoj začetni šoba nadmorske višine.Ideja je, da imajo tiskanja držijo trdno na posteljo med tiskanjem, ampak še vedno je treba odstraniti z orodjem.

    3D tiskanje odstranitev orodje, ki vam lahko pomaga enostavno priti fotografij off iz tiskanja posteljo.

    Sklop 3 orodja, togo, funkcionalne, različnih velikosti, različnih oblik, različne namene

    Zaobljen rob je varnejši in manj verjetno, da trgati tiskanja raztegljiv trak.

    Odlično prilagodljiv ravno top, iz nerjavnega jekla, break odpornost.

    Iz nerjavečega jekla z čvrst les ročaj za boljši nadzor.

    velikost:19.5 x 21,5 x 22 cm

    Material:Les+nerjavečega jekla

    barva:Kot prikazano

    Vsebina Paketa:

    1 x mala, pokazal lopato

    1 x mala ravno rezilo

    1 x majhnega pravokotne lopato

    Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

    Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

    Oznake: diy nož materiala, plastični ovoj, knive, nož, 57 HRC, 3d zaslon tiskanje orodja, kuhar nož tulec, sodobna nude, nož zaklepanje, žogo nož.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki