5PCS/Veliko Mikro Usb Charge Dock Stojalo Jack Vrata Plug Za Infinix Vroče 6 Pro X608 polnilni Priključek 5PCS/Veliko Mikro Usb Charge Dock Stojalo Jack Vrata Plug Za Infinix Vroče 6 Pro X608 polnilni Priključek

5PCS/Veliko Mikro Usb Charge Dock Stojalo Jack Vrata Plug Za Infinix Vroče 6 Pro X608 polnilni Priključek

€4.47 €4.15
Na zalogi
s90718

  • Design: BAR
  • Blagovna Znamka: Vakdo
  • micro usb: polnilni priključek
  • mini usb: Mikro USB-Vtičnico
  • Številka Modela: Za Infinix Vroče 6 Pro X608
  • Uporaba: Polnjenje prek kabla USB Dock
  • USB Priključek: Micro USB priključek
  • Združljiv Blagovne Znamke: infinix

  • Za Infinix

    Micro Usb Charge Dock Stojalo Jack Vrata Plug Za Infinix Vroče 6 Pro X608 polnilni Priključek, Model podatkov iz omrežja, zato vas prosimo, nakup, glede na sliko

    Dobra kakovost

    Vse izdelke smo poslali bo vam treba preskusiti,zato so najboljše kakovosti,lahko ga uporabljate tudi.Če ne morete uporabljati, da je dobro,plz ne skrbite in plz stik z nami,vam bomo poslali še enkrat ali vrnitev denarja za vas.Vendar se to redko zgodi, za izdelek je slabo.

    Dostava

    Več vrst za ladijski promet,plz ordet je z vami všeč.To ponavadi traja od 20 do 60 dni na vaši državi.Če potrebujete naše izdelke,plz to, da zdaj,bomo poslali v 1 do 3 dni,hvala.In, če je potrebno, v naglici,bomo poslali v vaše naročilo dan.upam, da boste reccive je kmalu.

    Pakiranje

    Vsak priključek je zavit v zaščitni tulec,poskrbite, da doseže ste popolnoma.Zunanji pakiranje vrečko je mehurček vrečko, ki ima dvojno plast zaščite znotraj in zunaj.

    Več rezervnih delov

    Imamo več izdelkov,morda jo potrebujete,plz ga potrdite.Če ne morete najti modele,ki jih potrebujete, si lahko ogledate v naši trgovini ali pa nam pišite.

    O nas

    Naša trgovina je bila odprta od Jun 7, 2016 v Soaring.si.Naši tovarni je bila odprta od 12. Maj, 2010 v Kitajskem.Imamo več modelov rezervnih delov za mobilne telefone in računalnike,če potrebujete več rezervnih delov,plz stik z nami,vam bomo najboljšo ceno ceno.

    Stik z nami

    Če ne morete najti modele,ki jih potrebujete, plz cantact z nami.Če potrebujete več kos,plz stik z nami.Če imate kakršno koli vprašanje,plz stik z nami.

    Upam, da smo poslovnih skupaj!

    Oznake: infinix x551, infinix screen, infinix nič, infinix nič 6 pro, primeru infinix, infinix x601 dotik, infinix, infinix opomba 4 pro, infinix vroče s x521, infinix opomba.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki