Lepota Odstranite Blackhead Odstranitev Opreme Črno Glavo Čistilo ABS Bela Hitro, Moda Lepotne Instrument za Učinkovito Nego Kože Lepota Odstranite Blackhead Odstranitev Opreme Črno Glavo Čistilo ABS Bela Hitro, Moda Lepotne Instrument za Učinkovito Nego Kože Lepota Odstranite Blackhead Odstranitev Opreme Črno Glavo Čistilo ABS Bela Hitro, Moda Lepotne Instrument za Učinkovito Nego Kože Lepota Odstranite Blackhead Odstranitev Opreme Črno Glavo Čistilo ABS Bela Hitro, Moda Lepotne Instrument za Učinkovito Nego Kože Lepota Odstranite Blackhead Odstranitev Opreme Črno Glavo Čistilo ABS Bela Hitro, Moda Lepotne Instrument za Učinkovito Nego Kože Lepota Odstranite Blackhead Odstranitev Opreme Črno Glavo Čistilo ABS Bela Hitro, Moda Lepotne Instrument za Učinkovito Nego Kože

Lepota Odstranite Blackhead Odstranitev Opreme Črno Glavo Čistilo ABS Bela Hitro, Moda Lepotne Instrument za Učinkovito Nego Kože

€11.33 €7.93
Na zalogi
s91470

  • material: Akril
  • Blagovna Znamka: msmask
  • proizvodni proces,: ročno izdelani

  • Opis:

    Barva: Bela

    Material: ABS

    Funkcija: odstranjevanje ogrcev, odstranjevanje aken, razredčena fine linije za nego kože

    Vhodna napetost: 5 V

    Nazivni tok ≤500mA

    Moč: 0,7 W

    Polnjenje metoda: polnjenje prek kabla USB

    Velikost izdelka: 18*4.2*4 cm

    Opombe:

    1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

    2. Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje podatkov.

    3.Hvala za vaše razumevanje

    Lahko uporablja za odstranjevanje blackhead, akne in čiščenje obraza, globoko in je primerna za zdravljenje suhe kože, povešanje kože, dolgočasno kožo in tudi gube, povečuje prekrvavitev kože

    Vakuumski funkcijo očisti umazano pore, skozi sesalne in poveča cirkulacijo krvi v koži

    Prihaja s 4 zamenljiva lepota glave, ki lahko ponudi različne funkcije in ponujajo globlje čisto za svojo kožo obraza

    Veliko Ravneh, nastavljiva sesalna zaradi česar je primerna za različne kože

    Pomaga odstraniti pore, ogrci, gube na obrazu in naj vaša koža čista, zaradi česar koža gladka, da se rejuvenated

    Seznam vsebine:

    1Pcs* instrument lepoto

    4Pcs* zamenjava glavo

    4Pcs* bombaž

    1Pcs*USB kabel za polnjenje

    1Pcs* angleški priročnik

    US $ 0.05 /kos US $ 4.03 /kos US $ 1.01 /kos US $ 9.56 /kos US $ 6.94 /kos US $ 1.71 /kos US $ 2.61 /kos US $ 3.06 /kos

    1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

    2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

    3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

    1. Elemente, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovnih dni po plačilu potrjena.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali ni na voljo naslov.

    1. Elemente, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovnih dni po plačilu potrjena.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali ni na voljo naslov.

    2. Prosimo, preverite pri vašem Carinski pred nakupom.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko cena in stroški poštnine niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Prosimo, preverite pri vaši državi Carinski urad in konča obračuna, če je potrebno.

    3. Večina postavk, bo poslana preko Kitajskem Registriranih Air Mail ali Soaring.si Standardna Dostava.Prav tako bo potrebno 25-60 delovnih dni za tranzit odvisno od vaše lokacije.Večino postavk, ki bo dostavljena v 4 tednih, medtem ko so nekateri lahko traja do 6 tednov.To je normalno, smo slabo upanje, da bi lahko razumeli dejstvo, da mednarodni tranzit je izven našega nadzora.Če želite, da bi dobili proizvode hitro, predlagamo, da izberete lahko, Express dostava po DHL.

    4. Opomba: Preverite, ali je paket, preden se prijavite ali ga sprejmemo, zavrne paket, če izgleda, da poškodbe med prevozom.Če imate kakršnekoli težave glede ladijskega prometa, prosimo, stik z nami prosto na prvi.Hvala.

    1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

    2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

    3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

    4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

    1. Če ste zadovoljni z našim izdelkom, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije za nas brez oklevanja, bomo cenjeno za to.

    2. Če obstaja nekaj težav z naših izdelkov, nas kontaktirajte najprej preko Soaring.si Trademanager, sporočilo ali e-pošto.Bomo odgovor, ki ga je kmalu in bi naše najboljše rešitve, prosim, verjemite nam, da ne bomo vam imeti izgube.

    1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

    2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA ELEMENTE S

    VELJAVNOSTI GARANCIJE.

    Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Soaring.si!

    Oznake: tok svetilke 14 27, iphone xs primeru lilo, iphone xs primeru vw 5, iphone xs primeru ross, tok žarnice e14 g4, sladkorna bolezen 1 medicijn, dhurrie odeje kanada, di2 ogljikovih dura ace, iphone xs primeru ravno.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki