Mleko, čaj skodelica je primerna za AirPods zaščitni pokrov, brezžične slušalke, silikonski zaščitni pokrov Mleko, čaj skodelica je primerna za AirPods zaščitni pokrov, brezžične slušalke, silikonski zaščitni pokrov Mleko, čaj skodelica je primerna za AirPods zaščitni pokrov, brezžične slušalke, silikonski zaščitni pokrov Mleko, čaj skodelica je primerna za AirPods zaščitni pokrov, brezžične slušalke, silikonski zaščitni pokrov Mleko, čaj skodelica je primerna za AirPods zaščitni pokrov, brezžične slušalke, silikonski zaščitni pokrov Mleko, čaj skodelica je primerna za AirPods zaščitni pokrov, brezžične slušalke, silikonski zaščitni pokrov

Mleko, čaj skodelica je primerna za AirPods zaščitni pokrov, brezžične slušalke, silikonski zaščitni pokrov

€1.04 €0.68
Na zalogi
s9164

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: ONLENY
  • Postavka Vrsta: Slušalke Primerih

  • 65664 VROČE PRODAJE

    Značilnosti:

    1. Multi-funkcijo: izdelek se lahko uporablja kot brezžični slušalke zaščitni pokrov in ga podpira tudi brezžično polnjenje in polnjenje, kar je zelo priročno.

    2. Silikonski material: izdelek je narejen iz okolju prijaznih silikonski material, ki učinkovito ščiti slušalke proti pada in pada.

    3. Enostavno: dnu izdelka je obesil sponke, ki se lahko udobno visela na ramenski trak vrečko ali ročni.

    Opis:

    Ta izdelek je primeren za uporabo kot brezžične slušalke kritje.

    Specifikacije:

    Material:silikon

    Primerno:Za AirPods

    Paket Je Vključeno:

    1 nastavite * Slušalke zaščitni pokrov

    Opombe:

    1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

    2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

    Oznake: velika slušalka primeru, pokrov airpods letenje, h airpod primeru, mehke silikonske čaj, krog airpod primerih, airpod polje pokrov, pan airpod primeru, airpod primeru, pokrov airpods u, airpod primerih aka.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki