Po meri Ljubezen Je Sladka poroka Sladkarije Bife Zdravljenje papirnate Vrečke - Osebno Poročni Tuš Bachelorette stranka Korist Vrečke v Zlatu Po meri Ljubezen Je Sladka poroka Sladkarije Bife Zdravljenje papirnate Vrečke - Osebno Poročni Tuš Bachelorette stranka Korist Vrečke v Zlatu Po meri Ljubezen Je Sladka poroka Sladkarije Bife Zdravljenje papirnate Vrečke - Osebno Poročni Tuš Bachelorette stranka Korist Vrečke v Zlatu Po meri Ljubezen Je Sladka poroka Sladkarije Bife Zdravljenje papirnate Vrečke - Osebno Poročni Tuš Bachelorette stranka Korist Vrečke v Zlatu

Po meri Ljubezen Je Sladka poroka Sladkarije Bife Zdravljenje papirnate Vrečke - Osebno Poročni Tuš Bachelorette stranka Korist Vrečke v Zlatu

€18.39 €14.16
Na zalogi
s93559

  • Številka Modela: 001
  • Priložnosti: Materinski Dan
  • material: Kraft Papir, Kraft Papir
  • Število Kosov: 50pcs
  • Vzorec: DREVESA
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Notranjost vreče, ki so prevlečene, da jih mazivo odporno.Torbe ukrep 4 3/4 cm x 6 3/4 cm visok (12 cm x 17 cm).Se prepričajte, da vključuje ime v opombe, da prodajalec oddelek na blagajno za prilagajanje.

    Vas prosimo, da mi sporočite, če kupujete v snop kot nudimo količinske popuste. **Prosimo, vključujejo naslednje podatke Ugotavlja, Da Prodajalec na blagajni:** 1.Imena, datuma ali drugo besedilo, ki ga želite natisniti.Sprejemamo različne jezike namesto angleščine. 2. Barvo besedila.Če potrebujete druge barve, ne, črno besedilo ali sliko (slika barve, pls povej nam podrobnosti, kot tudi. 3. Če ne veste, kako zapustiti sporočil v prodajalec upoštevajte, lahko postavite neposredno in po plačilu, pošljite sporočila neposredno na nas.

    Moj prijatelj,vse je na zalogi, tako lahko, da vse, kar si želite neposredno.Ko smo videli vaše naročilo, vam bomo poslali blaga za vas kmalu.Hvala:) Če imate kakršno koli vprašanje,pls ne oklevajte v stik po Elektronski pošti.

    Oznake: poroka dekor ozadje tkanine, sladica stojalo, bife zaslon, polje sladko ljubezen, tabela krilo z zamotek, bife stojalo, vrečko sladko, polje roza, bife, stranka sladko.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki