Škatla za shranjevanje za Čevlje Kristalno DIY Čevelj Škatla za Shranjevanje Enostaven Za Montažo in Lahko Zložene Skupaj, Lahko Dajo Pod Posteljo. Škatla za shranjevanje za Čevlje Kristalno DIY Čevelj Škatla za Shranjevanje Enostaven Za Montažo in Lahko Zložene Skupaj, Lahko Dajo Pod Posteljo. Škatla za shranjevanje za Čevlje Kristalno DIY Čevelj Škatla za Shranjevanje Enostaven Za Montažo in Lahko Zložene Skupaj, Lahko Dajo Pod Posteljo. Škatla za shranjevanje za Čevlje Kristalno DIY Čevelj Škatla za Shranjevanje Enostaven Za Montažo in Lahko Zložene Skupaj, Lahko Dajo Pod Posteljo. Škatla za shranjevanje za Čevlje Kristalno DIY Čevelj Škatla za Shranjevanje Enostaven Za Montažo in Lahko Zložene Skupaj, Lahko Dajo Pod Posteljo. Škatla za shranjevanje za Čevlje Kristalno DIY Čevelj Škatla za Shranjevanje Enostaven Za Montažo in Lahko Zložene Skupaj, Lahko Dajo Pod Posteljo.

Škatla za shranjevanje za Čevlje Kristalno DIY Čevelj Škatla za Shranjevanje Enostaven Za Montažo in Lahko Zložene Skupaj, Lahko Dajo Pod Posteljo.

€2.62 €2.36
Na zalogi
s93736

  • Ime Izdelka: Kristalno DIY čevelj škatla za shranjevanje
  • Funkcija: Na zalogi
  • Oblika: Pravokotnik
  • Obremenitev: 1
  • Številka Modela: LZ000400
  • Uporaba: Čevlji
  • Zmogljivosti: 50 L
  • Specifikacija: 28 cm long, 19 cm wide, 9 cm high.
  • Tehnika: Sijajni
  • Slog: Tradicionalna Kitajska
  • Plastika Tip: PP
  • material: Plastični
  • Predalčni Količina: 1
  • Velikost izdelka: 28 cm dolgo, 19 cm širok, 9 cm visoko.
  • Izdelek: Čevlje Škatle Za Shranjevanje

  • Ime izdelka: Kristalno DIY čevelj škatla za shranjevanje

    Proizvod velikost: 28 cm dolga, 19 cm širok, 9 cm visoko.

    material: plastika

    Enostaven za montažo in lahko zložene skupaj.Lahko postavi pod posteljo.

    (1) obstajajo izdelki, ki so na voljo?Kaj pa, če je na zalogi?

    Vsi naši izdelki se prodajajo v park, in strani, ki kažejo, da dojenčki, ki se lahko fotografirali so na zalogi.Prosimo, bodite prepričani, da kupite.Zaradi veliko različnih izdelkov, dnevni obseg prodaje ni dovolj velika, da je treba odstraniti v času.

    Prosimo, razumite, da je na zalogi situacija je povzročila, in kontaktirali vas bomo po telefonu ali Želite, Želite ročaj.

    Ta trgovina je specializirana trgovina na debelo.Za izdelke, ki niso na zalogi, za nekaj dolarjev, skladišče bo neposredno spremembo barve ali cut off drugih proizvodov, in poslali drugo blago.Na zalogi izdelkov ne bo treba ponovno izdati.

    (2) Smo plačani za to.Ko bodo dobavljeni in kako dolgo bo trajalo, da ga prejmete?

    Ker dnevno pošiljko obseg je razmeroma velik, bomo ladja v plačilo naročila v roku 72 ur po tem, ko je plačilo uspešno.Čas dostave bodo vplivali na daljavo, vreme in negotovih dejavnikov.

    (3) Kaj storiti, če se prejeti izdelek ima težave s kakovostjo in je razprodan?

    Če je blago na zalogi ali težave s kakovostjo po prejemu blaga, prosimo, obrnite na po-prodajnih storitev za stranke pravočasno, in sicer v treh dneh.Če imate težave s kakovostjo, prosimo, fotografiranje in jih pošlje storitev za stranke v času.

    Sem prejel blago, ampak jaz ne n ne bo všeč.Lahko jaz vrniti?

    Če ste nezadovoljni in odpor izdelka, ga lahko vrnete, če niste uporabili in to ne bo vplivalo na sekundarnem prodaje.

    (4) naslednji pogoji se ne bo vrnil

    A vrnjeni embalaži izdelka poškodovana ali nepopolna, in izdelek dodatki ali sorodne informacije so nepopolne;

    B nepooblaščena popravila ali spreminjanja;

    C ne uporabljajo ali hranijo v običajen način;

    D. Proizvode po poprodajnih storitev obdobju;

    E Sezonskih proizvodov se ne bo vrnil po datumu izteka (kot repelenti proti komarjem izdelkov v poletnih mesecih, ventilator toplega materiala v zimskem času);

    F ne bo vrnil, izdelkov, da je naša družba je odstranjena iz police.

    O poprodajne

    a) Blago, ki je poškodovano zaradi človeških razlogov (npr. nepooblaščeno popravilo, zlorabo, trčenje, malomarnosti, zlorabe, nesreče, spremembe, nepravilna montaža, itd.), nepopolno pakiranega blaga, sekundarna predelanih proizvodov, ne bomo vrnili.

    b) zato, Ker tovarne, se lahko spremeni na embalaži izdelka po proizvodni položaj, slike na zunanji embalaži in na spletni strani ali blaga, ki ste ga kupili, preden niso enaki.Ne gre za vprašanje kakovosti.Ne prevzemamo vrne za ta razlog;

    c) Multi-color, multi-slog izdelki so naključno mešani privzeto.Podjetja bodo lahko poskusite svoje najboljše, da izpolnjujejo izdelka barvo in slog, ki jo kupec v naročilu opomba.Zaradi barvo in slog skladišča, zaloge, posameznih naročil se ne more zadovoljiti zahtevam kupca.Mi ne sprejemamo vrnete zaradi tega.

    d) Osebne preference (vonj, barva, model, videz) ne bo vrnil zaradi kupec subjektivno mnenje, da je problem s kakovostjo izdelka, prosimo, izda pravno priznana pisno opredelitev, drugače vrniti se ne bo vrnil.

    Oznake: box ufi, emajl kristalno polje, polje čevelj, perilo čevelj škatle za shranjevanje, ženske čevlje škatle, velike čevlje škatle, široko čevelj polje, očala moških sonce, stylo kristalno polje, washitaps škatla za shranjevanje.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki