Visoko kakovostne ABS materiala, ki Plujejo pod Krilo ModificationTail zadaj Spojlerji za sončno 2003-2017 Krila kakovosti tovarne Visoko kakovostne ABS materiala, ki Plujejo pod Krilo ModificationTail zadaj Spojlerji za sončno 2003-2017 Krila kakovosti tovarne Visoko kakovostne ABS materiala, ki Plujejo pod Krilo ModificationTail zadaj Spojlerji za sončno 2003-2017 Krila kakovosti tovarne

Visoko kakovostne ABS materiala, ki Plujejo pod Krilo ModificationTail zadaj Spojlerji za sončno 2003-2017 Krila kakovosti tovarne

€111.90
Na zalogi
s93768

  • Postavka Dolžina: 1inch
  • Postavka Višina: 1inch
  • Država/Regija Proizvodnji: Mestu Guangzhou, Kitajska
  • Vrsta Materiala: Aluminij Zlitine
  • Za Vozila Znamke/Modela: AC
  • Element Širina: 1inch
  • Postavka Vrsta: Spojlerji
  • Blagovna Znamka: PAŠE ČLOVEK

  • Dobrodošli v naši trgovini!Smo specializirani v Avto spojler, strešni prtljažnik, križ bar, prtljažnika pes!

    Želim vam srečno nakupovanje!!

    Visoko kakovostne ABS materiala, ki Plujejo pod Krilo ModificationTail zadaj Spojlerji za sončno 2003-2017 Krila kakovosti tovarne

    Opombe : Pred Plačilom ,Prosimo, potrdite z nami, ali je ta izdelek se lahko fit vaš avto, ali pripombo vaš avto model in ki leto za vaš avto , tako, da ne bi nepotrebne težave za vas.

    Vljudno Prosim, Upoštevajte, Da:

    1. Vse naše izdelke, zagotavljanje kakovosti, smo vse elemente, ki so za pravi fotografiranje; Za tehnologijo, prikaz svetlobe, okoljskih razlogov je lahko rahlo odstopanje pojav, Prosimo, da dobile prevladujejo.

    2. Bomo zaračunali samo, predmet, ceno in ceno ladijskega prometa , ki ne vključuje davka in drugih dajatev.Mi bomo poslali vaše parcele razglasi, da je bill vrednost pod $50 do poskušali naše najboljše, da bi se izognili svoje carinske pristojbine.

    3. Prosimo, ne pozabite preverjanje package ko se prijavite paket, zadovoljen, da se prijavite paket, če ste našli kakršno koli škodo.kupili smo zavarovanje za vsak paket, ki ga lahko postavimo za odškodnino.Tako pls vljudno snemate fotografije in ohraniti dokaze.Predlagamo vam namestitve izpeljete v domači delavnici, to je strokovno znanje in carefulness potrebujejo.

    4. Prosimo, poskrbite, da bo vaš avto model in predmet, ki ga potrebujete, bomo poslati predmet, kar želite.Če je potrebno, da se vrnete dober zaradi napačnega nakupa, kupec mora plačati stroške prevozov in poskrbite, da paket je dobro!Hvala!

    5. Večina cen je brezplačna dostava za EMS, vljudno prosim za razumevanje, če oddaljeno državo in naslov povzroči ni dovolj ladjar stroškov, kontaktirali vas, da dodate ladijskega stroškov.Hvala!

    Politika Vračanja:

    · Po tem, ko ste prejeli paket, prosimo, pišite nam v roku 3 dni, če ne boste zadovoljni ali pa so poškodbe v prometu.Vendar pa se morate, da nam fotografije, ki jih je za to dokazati.Če kateri koli škode ali izgube, ki se je zgodilo med prevozom, morate predložiti zahtevke ali nadomestilo za EMS ( ali drugih express) za poravnavo.Vljudno razumeti, ne bomo odgovorni za varnost proizvoda po tem, ko ga je izročil, da EMS ( ali drugih express) .

    · Če želite, da se vrnete elemente, prosimo, da jih v enakem stanju, kot je bila poslana.Povrnili vam bomo ste po tem, ko bomo prejeli, vendar znesek za vračilo ne bo vključujejo stroške pomorskega prometa.

    · Prosimo, dovolite do 5 Delovnih Dni, za nas, za obdelavo vaših vrnjene artikle.

    O Povratnih Informacij:

    Dragi prijatelji, cenimo vaše podjetje, če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, ocenite podrobnosti transakcij z "5 Zvezd" in pustite nas pozitivne povratne informacije.Bomo naredili enako za vas!Če so kakršne koli težave z izdelkom, prosim, ne nam negativne povratne takoj.Najprej obrnite na nas, mi vam nudimo rešitev.Če ne, Post Negativne povratne ni prepozno.Vaša pomoč bi bila zelo dobrodošla!

    Oznake: jaroen kroglice, leathe jekla, otroci quading, nogavice 4 leta, rokavice wiood, keycaps torto, popravila 5hp19, brnenje hw7016, januu scrubs.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki