Letenje Ribolov Reševanje Močno Vlaka Za Sprostitev Magnetni Neto Orodje Za Javnost Vrvica Za Opaljivanje Tega Potegnite Kabel Letenje Ribolov Reševanje Močno Vlaka Za Sprostitev Magnetni Neto Orodje Za Javnost Vrvica Za Opaljivanje Tega Potegnite Kabel Letenje Ribolov Reševanje Močno Vlaka Za Sprostitev Magnetni Neto Orodje Za Javnost Vrvica Za Opaljivanje Tega Potegnite Kabel Letenje Ribolov Reševanje Močno Vlaka Za Sprostitev Magnetni Neto Orodje Za Javnost Vrvica Za Opaljivanje Tega Potegnite Kabel Letenje Ribolov Reševanje Močno Vlaka Za Sprostitev Magnetni Neto Orodje Za Javnost Vrvica Za Opaljivanje Tega Potegnite Kabel Letenje Ribolov Reševanje Močno Vlaka Za Sprostitev Magnetni Neto Orodje Za Javnost Vrvica Za Opaljivanje Tega Potegnite Kabel

Letenje Ribolov Reševanje Močno Vlaka Za Sprostitev Magnetni Neto Orodje Za Javnost Vrvica Za Opaljivanje Tega Potegnite Kabel

€4.61 €3.46
Na zalogi
s9552

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • VELIKOST: 146mm, 108mm
  • Vrsta: Popravilo Kit
  • material: Magnet sponke

  • Ime izdelka: magnet sponke

    Izdelek barva: gun barva, črna

    Izdelek dolžina: 146mm, 108mm

    Teža izdelka: 0.025 KG

    Izdelek sile: 2 KG

    Značilnosti:

    1.Visi sponke je narejena iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla materiala, trajno in storitev lahko za dolgo časa.

    2.Z močan magnetizem, na Tej strani magneta lahko hitro priključen na drugi konec.

    3.Močni magneti bo imel vaš neto vaše telovnik ali paket z močno vlečenje za neto ročaj boste pripravljeni za zemljišča vaš riba.

    4.Multi funkcionalne uporablja več kot povezavo mreže, je lahko pritrjena z noži, nippers in druga orodja, iskanje majhne ribiške dodatki, kot so izgubljene snap, kljuko.

    5.Ohranja neto varen in priročen, ko so ribolov, ima neto ročaj navzdol za enostavno doseči in preprečuje snagging na krtačo.

    6.Lahko nosi veliko vlečno silo in ne enostavno svoboden, nosilna do 3,5 KG.

    7.Idealna pribor za zunanjo kampiranje šotor, tenda, prikolica itd.

    Paket Vključuje:

    1 * Magnetne Sponke

    Opomba:

    1. Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

    2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno od pravega predmeta.Prosimo, da pravega, kot standard.

    Oznake: telovnik izpopolnjevalni, ribolov neto reke, ribolov neto hiravun, ribolov neto pletenice, potegnite izpopolnjevalni, trx izpopolnjevalni, rjava kabel ribolov, vagina izpopolnjevalni, izpopolnjevalni moški, izpopolnjevalni oprema.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki