MD-691 10pcs Fancy Modra Nosorogovo Zlato Deco Metal Čare Kovinski Deco Čare Nail Art MD-691 10pcs Fancy Modra Nosorogovo Zlato Deco Metal Čare Kovinski Deco Čare Nail Art

MD-691 10pcs Fancy Modra Nosorogovo Zlato Deco Metal Čare Kovinski Deco Čare Nail Art

€2.11 €1.80
Na zalogi
s95523

  • Številka Modela: MD-691
  • Postavka Vrsta: Rhinestone & Decoration
  • Blagovna Znamka: Nail Angel

  • 3D NAIL ART OKRAS

    PRIJAVE

    1. Material: Kovina

    2. Velikost: Cca.1.0 *1.0 cm

    3. Package: opp vrečke

    Obljubljamo vam, kot pod 1,Pošlje predmete v najkrajšem možnem času. 2,Bomo odgovorili na vsako povpraševanje ali vprašanje v roku 12 ur, da moji kupci zadovoljni in so za reševanje sporov, odkrito 3,Popust, Če boste celotno naročilo nad 30usd, ki bo dobil brezplačno dostavo po kitajskem pošti ali e-pošta; če vaše naročilo presega 80usd, ki bo dobil brezplačno dostavo po hitri pošti.Nad USD120.00 Dobili 3% Popusta Nad USD200.00 Dobili 5% Popust za ODPREMO IN RAVNANJE 1. Vsi predmeti, ki bi lahko preveri dvakrat pred odpremo.Če želite biti zagotovljena v novo blagovno znamko. 2. Bomo ladja iz element v roku 48 ur po prejemu plačila potrdijo. 3. Delovni Dan: ponedeljek-nedelja (razen praznikov). 4. Vse elemente, ki bodo poslana kot "DARILO", 5. Ne nosimo Carinske Dajatve, ali za Davek 6. Brezplačna dostava za Kitajsko Post Air Mail ( GARANCIJA IN VRAČILO 1. Okvarjeni izdelek morate, da nas obvesti v roku 3 dni pritrjena s sliko okvarjeni del.Prosimo, vrnite jo s svoje stroške v 2 tednih od trenutka, ko je blago prejel. 2. Bomo poskrbeli za izmenjavo novega za vas na enkrat. (Morate vključiti vse originalne predmete, nepoškodovano, v resaleable pogoj, hvala.) 3. Če potrebujete povračilo denarja, samo postavka je seznam ceni se povrne.Kupec je odgovoren vsak ladjar stroškov, ki so nastali dostave izdelkov nazaj. 4. Če ste zadovoljni s točko, prosimo za pomoč, da nas pusti pozitivne povratne informacije.cenim za vašo podporo.Prosimo, ne oklevajte, kontaktirajte me s kakršna koli vprašanja ali skrbi!

    Oznake: royal modra okrasnih, perilo okrasnih, nail rhineston, obleko okrasnih, modra sadja, nail del, laki kovinski umetnosti odlikovanja, big blue okrasnih, črna jagoda, b okrasnih.

  • Mnenja in ocene (1)

    • Rxulssianseafrozen

      Exactly as described. Very fast, very good, very reliable! Thank you so much for this excellent experience!!!

    Napiši mnenje

Podobni izdelki