BOSI 10PC 1,0 mm HSS naravnost kolenom twist drill bits HRC65-68

BOSI 10PC 1,0 mm HSS naravnost kolenom twist drill bits HRC65-68

€1.58 €1.43
Na zalogi
s95898

  • Številka Modela: BS532001
  • Uporaba: Vrtanje Kovin
  • Blagovna Znamka: SIJIBOSI
  • material: Hitroreznega Jekla
  • Dolžina: 33 mm
  • Vrsta: Twist Drill Bit
  • DIY Dobave: Kovinarstvo

  • 1,0 mm ravne kolenom twist drill bits

    Discription: twist drill bits set je izdelan iz hitroreznega jekla .celotno toplotno obdela,s trdoto HRC65-68. posebno za nerjavno jeklo vrtanje.paket vključuje:10pc v plastični škatli.dimention:1,0 m,detajlov, velikosti prosimo, glejte sliko).

    1 . 100 % Garancija Na Zadovoljstvo

    Če niste zadovoljni z elementi iz kakršnega koli razloga, vas prosimo, da nas kontaktirate.

    vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

    2 .Novo Poštnine Mi ladja v izbranih državah.Mi ladje elemente v 4days po prejemu plačila.Vedno smo objavili svoje predmete, ki jih na Kitajskem Post (15-25 delovnih dneh, prejetih).Običajno je vaša parcela bodo prišli brez težav.Ampak včasih zaradi nepričakovanih dejavnikov, da bi lahko odloži za več dni na poti.Če niste prejeli izdelek po potem, se najprej obrnite na nas, ne bomo vam ponujajo razumno rešitev.če želite, da se parcela nujno ,lahko izberete express s svojimi ladijskega stroškov .Nato čas dostave zmanjša za približno 5-10 delovnih dni.Če imate kakršno koli vprašanje ali kakršno koli posebno zahtevo, prosim, obrnite na nas.mi bo odgovoril v roku 24 ur .

    3. Način plačila

    Sprejemamo Plačilne Metode na Soaring.si preko alipay, kot je opisano spodaj:

    4. Povratne informacije

    smo prijazni in pošteni ali prodajalca.upamo, da vsaka stranka bodo uživali njihovo nakupovanje iz mojega ali trgovine .bomo šli skozi naše povratne informacije, datoteke v rednem roku, in bo pustil pozitivne povratne informacije za vse naše vrste strank.

    Če ste zadovoljni z nakupi tukaj, pozitivi cenjeno.in če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s transakcijo, vas prosimo, da stik z mano, preden se odpravite koli povratnih informacij.Hvala, ker ste.

    Oznake: 33 mm drill bit, 34 mm drill bit, vrtanje kovin, Bit 15 mm, vaja hrc65, agate vaja, vaja razširitev, 24 mm drill bit, carbid vaja, malo vaja.

  • Mnenja in ocene (2)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki